Boyun iyi ama boyunu uzatmak istersen 21-25 yaşına kadar boyun uzayabilir diye biliyorum bir yerde öyle okumuştum. Herkes tarafından 18 yaşından sonra boy uzamaz diye biliniyor ancak doğru değil.
Boyunu uzatmak için esneme egzersizleri yapman ve boy uzatan yiyecekler tüketmek gerekiyor. Sütü gece yatmadan hemen önce değil 2 saat önce tüket bu büyüme hormonlarının çalışmasını sağlar. Ziplamakta boy uzatmak için etkilidir. Bir araştırma yapıp boy uzamasına yardımcı olan besinleri bul ve onları tüket.
Bence fazla büyütüyorsun gerçekten Zaten ülkede kadınların boy ortalaması 160 filan. Sokağa çık etrafina bakın biraz. Türkiye için anormal bir durum göremiyorum. Bu kadar takıyorsan yüksek tabanlı ayakkabılar tercih et 175 olursun. Enine değil boyuna çizgili tişörtler giy.. Üç günlük dünya zaten bazı şeylere dikkat et sorun olmaz..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
1.60 boyundaki kızlar bile 1.70 boyundaki erkeklere kısa diyorlar
Bu kısa boylular ile çıkan hatunları orda burda görüyoruz. Boyuna karşı aldığın tepkiyi en azından onlara hissetirme ve kendine güvenen biri olarak gözük. Kendine güven seni bu konuda öne çıkarır.. Daha sonrasında yapman gereken bir çok şey daha var tabiki de.
Bende kısayım 154. boyum Şöyle dusunuyorum ben elimiz ayagimiz tutuyor Allah yeteri kadar boyda vermiş eksik bir yanımızda yok eksik olan 5 10 cm. Onun icinde kendimizi uzmeye değmez. Kilo alma spor yap zayif olunca uzun gozukuyor biraz daha. Birde kendine güven😉 inan bana bunu sorun yapmayan cok kiz var. Seni seven insan seni oldugun gibi sevsin.
Vücudun için senin elinde olmayan bir şey için utanmana gerek yok. Kendini bir kalıba sokma erkeksin diye uzun olmak zorunda değilsin. Sen de her insan gibi özelsin.
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
1.60 boyundaki kızlar bile 1.70 boyundaki erkeklere bakmıyorlar kısa buluyolar
Bu çook saçma. Ya senin boyun uzun olsa daha mı özenli yaratılmış olacaksın. Toplumda bir kalıp var güzel kız olmak isteyen o kalıba yakışıklı erkek olmak isteyen o kalıba uymaya çalışıyor. Sana boyun için bakmayan yarın kaşın gözün için bakmaz. Hepsi geçici.
Kime göre ney göre çirkinsin? Güzellik gören gözdedir eğer sen ve ya başkaları sendeki güzelliği göremiyorsa bu senin ve onların at gözlüğü takıp sadece tek bir kalıba yoğunlaşmalarındandır. Sen çirkin değilsin. Kendini çirkin yapan sensin. Şöyle diyim sen bana çirkinim dedin ya ben sana rahatlıkla hakaret edebilirim çünkü sen kendine ediyorsun. Yahu senden başka var mı? Senin benzerlerin olabilir ama aynı senin gibi başka insan var mı? 7 milyar insanda teksin ve özelsin. Kendini küçümseme.
Söylerdim tabi ama benim de xper seviyem 1. Görmeme gerek yok ben sana armut desem armut mu olacaksın sanki? Özel olduğunu bilmek için başkalarına ihtiyaç duyma.
Belli ki sen bu meseleyi takıntı yapmışsın ama cidden takman gereken birşey değil böyle bir genelleme yapmak da çok saçma kişisel beğenilere göre değişir bu
Dediğim gibi bazılarımız genetik olarak adaletsiz doğuyor. Mesela benimde ayaklarım çok büyük :)) Ve kollarımda baya uzun *-* Ama yapacak bir şey yok :'')
En İyi Cevaplar