Ruhu hep çocuk kalan insanlar mı yoksa yaşı 20, ruhu 40'lık olgun insanlar mı ideal sevgili adayıdır?
Ruhu hep çocuk kalsın, benim olsun.
Ruhu yaşlı ama olgun insanlar candır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çocuk kalsın eğlenceli olsun isterim ama ben ilişkide olgunluk da ararım. Kafam karıştı, yerine göre değişir. Bir insanın beyin yaşı çocuk olmasın, olgun olsun, ama yerine göre de çocuk ruhlu olsun. Oluyor mu öyle? Hiç bilmiyorum. Belki oluyodur 😄
Olgunluk kime göre neye göre? Duygularını isteklerini bastırmaksa olgunluk kalsın. Kısa öz konuşmaksa kalsın. Komik bulduğu şeklere kahkaha esirgemekse kalsın.
İkisi arasında bir şeyim ve ikisinde de aşırı değilim. Olgun insan zaten somurtup duran değildir, sorumluluk sahibi olan kişiler olgun insanlardır.
Sevgili adayı olarak bilemem de o çocuk masumiyetini kaybetmeyen insan iyidir
Cevap
27Cevap
bir insanın ruhunda ki çocuk yok olduğunda ne kendi ne siz bu ilişkide mutlu olamazsınız. ruhu çocuk kalan insan 1-0 öndedir.
Herkesin ruhu çocuktur. Herkes bunu çocuk masumluğu üzerinden primlendirir oysaki gerçek neden ölüm korkusudur. Herkes hep çocuk kalmak ister.
ruhum büyürse neşem mutluluğum gider benim, ben hep 18 yaşındayım
Dışarıda olgun beyefendi düşünceli bana karşı eğlenceli alekta movik movik😂
Bahar seni seviyorum diyorum ruhun hep çocuk kalsın
Aşırıya gitmemek daha iyi. Çocuk ruhluda olsun olgun ruhlu da aşırı olmasın kafi.
Brnce bir seçenek daha olmalı karşısındaki için ikisini de olabilmek marifet
Olgun insanların ruhlarının yaşlı olduğunu düşünmüyorum. Olgun olsun, ağırbaşlı ve aklı selim olsun.
Ruhu 40 çok fazla. Her insanın bir köşede sıkışıp kalmış bir çocuk ruhu vardır. Güzellik ise o ruhu bulup çıkarmak.
Ruhu hep çocuk kalsin, benim olsun.
Genç olsun ama olgun olsun.
seks odaklıyım. bu tür konularda tercih hakkım olmuyor.
ruhu hep çocuk kalsın ben öyle seviyorum daha tatlı oluyorlar
çocukluk hep coşkudur ve geleçektir. çocuk hep öğrenecektir yaşamı vede öğretecektir.
Ruhu yaşlı ama kimse 20 yaşında 40 olgunluğunda olmaz. Melankolik insanlarla olgunu karıştırmayalım
Ben yeri geldiğinde olgun davranan bir insanım sorumlularımın bilincindeyim ya sıkıcı geliyor. çocukça şeyler yapmayı seviyorum ama tanımadığım insanların yanında ciddiyim😂
Yerine göre davransın bence... Benimle çocuk dıaarda olgun oldun
fazla çocuk olmak iyi değildir
ruhu çocuk olan saf ve temiz olur
Olgunları daha çekici buluyorum
ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün
Kadında 1, erkekte 2 diyorum ben.
Olgun insanlarla aşk yaşamak daha iyi tabi.
Ruhum genç dengeyi kurdum iyi böyle
Yaptığın anket şıklarında anlatım bozukluğu var.
Yaşı kaç olursa olsun çocuksu bir yanı olmalı
Ciddi insanları sevmem sıkıcı olurlar ruhsuzdur
Ikisinden de biraz olsun.
Olgun olsun çoluk çocukla uğraşamam
Olgun olmalı fazla çocukça olmamalı
güzel soru
yerine göre ikiside
Olgun her zaman zevk verir
Çocuk ruhlu :)
#iyicumalar
Ruhu 40 olmasin da 25 30 olur
hiç sevgilim olmadı ki :(((((((((((