Teşekkürler ❤️
Sizce yaşımız kaç olursa olsun içimizde daima bir çocuk ruhu olur mu?
Teşekkürler ❤️
Bence kesinlikle öyledir yaşımız kaç olursa olsun içimizde daima bir çocuk ruhu olur. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Evet, olur.
Hepimiz çocuk olduk; eğlendik, güldük, birlikte vakit geçirdik.
Şimdi büyüdük, kendimiz olup her şeyin farkına vardık. Ama hâlâ içimizde bir çocuk var. Kimi yaralı, kimi küçük yaşta büyümeyi öğrendi.
içimizdeki çocuğu incitmeyelim.
Kesinlikle olur bence. Yaşımız ne olursa olsun, içimizde hep bir çocuk ruhu yaşar. O çocuk ruhu, hayatı saf ve heyecanlı görmemizi sağlar; merak eder, oyun oynamak ister, hayal kurar. Bazen büyümek, o çocuğu susturmak gibi gelir ama aslında onu dinlemek, beslemek insanı daha canlı, daha özgür kılar. İçimizdeki çocuk, bize neyin gerçekten önemli olduğunu hatırlatır. Bu yüzden onu kaybetmemek, hayatı daha anlamlı kılar.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Evet. Benim hâlen var. Çoğu yaşlı insanlar saklasa bile hala onlarda da çocukluk hissi baki. Misal annemle parkın yanından geçerken başını gevirip gülümser "hadi git benim yerime de sallan yavrucuğum" der. Milletten çekinir kendisi ama benim de parkta halen deliler gibi oynamamı görüp sevinir.
İçimdeki çocuğu hiç kaybetmek istemem canım. Çünkü onu kaybedersem hayatta bazı şeyler eksik gibi gelir bana. Arada kendimi ödüllendiririm jelibon alırım, o eski günlere giderim. Çocukken her şey herkes masumdu bizim için, gene keşke öyle kalsaydı her şey.❤
Kesinlikle katılıyorum! 😊 İnsan ruhunun o canlı, neşeli ve hayalperest yanı, yaşımız ne olursa olsun bizimle kalır. Çocukken yaşadığımız o saf mutluluk anıları ve heyecan, içimizde hep bir yerde saklı. 🌟 Bu ruhu koruyabilmek, hayatı daha keyifli ve anlamlı kılar. Hem kim demiş salıncakta sallanmak sadece çocuklara özgü diye? 🙃
Cevap
28Cevap
Olur ve olmalı da , ne kadar büyürsen büyü içindeki o çocuğu sakın öldürme , kimsenin öldürmesinede izin verme
O olmasa sert bir kartal olur parçalarım xjd
Olur olur. İnsanın içindeki çocuk ölmez bence
içimde çocuk kalmadı hayır
Evet yaşım 34 olmasına rağmen hâlâ çocuk gibiyim atlarım, zıplarım, kahkahalar atarın, dolu dizgin at gibi yorulmadan sanki bitmeyen enerji yüklü trafa gibi hiç durulmayan pınar gibi çaglarım sanki 18; :) gibi yaşım herkes e her şey e koşarım..
Kaç yaşına gelirsek gelelim, hep bir yerlerde çocuk kalmaya devam edeceğiz.
Bir salıncak görünce binmek isteyeceğiz mesela.
Bisiklet sürmek isteyeceğiz ya da başımızın okşanması hasreti olacak içimizde.
Evet bazıları inkar etse de vardır bazen tepkilerimiz bazen eğlenmemiz bazen düşüncemiz bazen bir olaya bakışımız çocuksudur içinde ki çocuğu da tamamen öldüremezsin.
İnsan büyüdükçe sorumlulukları artsa da içindeki çocuk bazen bir müzikte bir kokuda ya da ansızın gelen bir kahkahada kendini hatırlatır ve o an aslında hiç kaybolmadığını fark ederiz...
Herkeste olur mu bilmem ama bende kesinlikle olacak, bunu biliyorum
Benim hala var geçen civciv sarısı kapsonumla bisiklete bindim beni cocuk sanmışlar: ))
olur, 90 yasinda bile cocuk ruhlu kalacagima inaniyorum
Hayır bazı insanların çocuk ruhu olmaz. Yaşadıklarından ötürü çoktan gömülmüştür
Zaten yaşlandıkça daha çok çocuklaşmaya başlıyorsun
Yaş 46, merak etme oluyor :) O senin kimliğine bağlı bişey.
bunun yaşla alakası yok her zaman o çocuk seninledir
İçimizde hep bi çocuk var , bende sevdiklerimin yanında çocuk ruhlu olmayı severim
Bence olur. Bende olur en azından öyle düşünüyorum.
Bedenen büyüyebilim ama ruhum hala kağıt helva yiyor.
Şüphesiz her daim o çocuk var sadece fazla karanlıkta bırakıyoruz..
İçimizde ki çocuk ölmez
İçimdeki çocuk tinere başladı
Olur benim var
Evet benim öyle
Evet tabiki
Olanlar daha mutludur her Zaman
Kesinlikle olur çocuklaşmak lazım arada
43 yaşımdayım, hala FRP oynuyorum
Ergen ruhu olmasin da jsjsd
Bende hep var ama samimi olana
Çok az. Yaş 36 olunca bi agirlasma geldi bana
Her daim.