Kızlar Bir Adım Öne Hiçbir şeyden korkmayan insan mı güçlüdür yoksa korkuları ile yaşamayı beceren insan mı, sizce korkular insanı güçlendirir mi? (Sayfa 2) Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Hiçbir şeyden korkmayan insan mı güçlüdür yoksa korkuları ile yaşamayı beceren insan mı, sizce korkular insanı güçlendirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hbukreb Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Korkularına karşı savaşan insan güçlüdür. 1 0 Yorumla
00moonlight00 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl korkularıyla başa cikan biri güçlü.. 1 0 Yorumla
AphroditeVenus Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Hiçbir şeyden korkmayan insan yaşayamaz 1 0 Yorumla
Sendeyince Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. korktuğun şeyi kucağında bulursun 2 0 Yorumla
Nur877 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 546 cevap paylaştı. Korkularımiza ufak sürprizler yapmak lazım 2 0 Yorumla
trance12fusion Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. korkmayan köpek havlamaz 1 0 Yorumla
Kablelvukuuu Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle korkuları ile yaşamayı beceren insan 1 0 Yorumla
herkesgünahkar Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Her şeyden korkuyorum. Her şey herkes sahte... 1 0 Yorumla
RestalFox Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 899 cevap paylaştı. Korkular insanı güçlendirir 1 0 Yorumla
İmkan-sıZZ Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 639 cevap paylaştı. Korkularımızla başa çıkmak. 1 0 Yorumla
CemmALİ Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 501 cevap paylaştı. Kaybedecek birşeyi olmayan insan cesur'dur... 1 0 Yorumla
hzspagetti23 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
istanbulkiziiii Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 690 cevap paylaştı. Korkmayan gucludur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Korkularına karşı savaşan insan güçlüdür.
Korkularını yenen insandır güçlü olan
korkularıyla yaşamayı beceren
Evet, çok doğru tespit.
Korkulariyla yasamayi beceren insan
Korkularıyla yüzleşen insan güçlüdür
Korkuları ile başa çıkabilen
korkularıyla başa cikan biri güçlü..
Korkular insani guclendirir
Hiçbir şeyden korkmayan insan yaşayamaz
korktuğun şeyi kucağında bulursun
Korkularıyla baş edebilen ve göğüs gerebilen.😍
Kas gibi düşünürsen sonucu bulursun
onlarla yüzleşip yaşamasını bilendir.
Korkularını yenebilen birisi
Korkuları ile yasamayı beceren elbette
Korkularımiza ufak sürprizler yapmak lazım
Olalaa 😀😀
Korku insanı güçlü kılar 😀
korkmayan köpek havlamaz
korkunun ecele faydası yok
Kesinlikle korkuları ile yaşamayı beceren insan
herkesin bir korkusu vardır
Korkulariyla basa çıkabilen tabiki 🖒
Her şeyden korkuyorum. Her şey herkes sahte...
korkulari ile yasamayi beceren
Korkular insanı güçlendirir
Ikisini birlikte goturen insan güçlüdür
İki insanda güçlüdür 😅
Korkularımızla başa çıkmak.
Herkes böyle değil dir
Korkuları ile yaşamayı beceren insan güçlüdür
Korkulari ile yasamayi beceren bence
Kaybedecek birşeyi olmayan insan cesur'dur...
korkuları ile yaşamayı beceren
korkmak kaybettirir
İkincisi
Güçlü olan da korka bilir
Evet
Korkmayan insan
2. si
korku =gerçekler
Güçlendiriyor
korkusuz insan
Korkmayan gucludur