Kendimi çıkmazda hissediyorum?

içinde bulunduğum durumu kendıme bile anlatamıyorum neden böyleyım bılmıyorum :( 24 saatin 15 saati ağlamakla nerdeyse , aklımda bir şey yokken sürekli ağlıyorum. uyku problem çok fazla sabaha karsı 4 te 5 te uyuyorum onda da camın önüne dısarıda oturyorum soğukta vucudum soğuktan uyuşuyor anca öyle uyuyorum. sabah en geç 9 da kalkıyorum. uyuyana kadar ağlıyorum sabah kalkıyorum uykumun içinde ağlamısım. kendımı durduramıyorum ağlamak için tuvalete banyoya gidiyorum sürekli. kalbim sıkışıyor aniden nefesım kesiliyor. çok duygusalım ya 3 gündür özellikle kendımı berbat hissediyorum. duvarlar üstüme geliyor daralıyorum evin içinde dışarı cıkıyorum hava almak için ona da dayanamıyorum tekrar lanet odama dönüyorum. çok çabuk sinirleniyorum sinirlenince ağlıyorum bedenım uyuşuyor sinirlenince. o sinirle elime birisini versinler öldürürüm o derece kötü oldum. psikiyatriste gitmek istiyorum ailem sıkıntı biraz götürmüyolar tek göndermezler benide. neden böyleyim bilmiyorum , neden çıkmazlarda hissediyorum kendimi , yalanda da olsa gülemiyorum kafamda olmayan şeylerin hayallerını kuruyorum sürekli sonra onları gerçekten yaşamış gibi etkileniyorum deliricek duruma geldim artık. napıcam bilmiyorum
Kendimi çıkmazda hissediyorum?