İş kariyer koşmaktan evliliğe zaman olmadı yaş 30 a dayandı acaba bulabilir miyim kısmet yoksa tohuma kaçtık mı artık bi çiçek koklamadık şu yaşa kadar bi gül alıp vermişliğimiz olmadı hey gidi
3 ay
İş kariyer koşmaktan evliliğe zaman olmadı yaş 30 a dayandı acaba bulabilir miyim kısmet yoksa tohuma kaçtık mı artık bi çiçek koklamadık şu yaşa kadar bi gül alıp vermişliğimiz olmadı hey gidi

Kral. Verenlerin durumu daha berbat.
Valide hanım hayattaysa o bulsun sana. Ana içgüdüsü diye bir sey var. Benim hayatıma cok kadin girdi ama son noktayı ben de koyamadım henüz
Hep kendin bul diyor geçinemezsen bana suç atarsın diyor
Bir yerde haklı o da. Bu işler biraz beklentiyle de ilişkili. Yas aldıkça eskiden hiç takilmadigi seylere takiliyor insan
30 yaş tohuma kaçmak değil, tam verim yaşı aslında 🌸 Daha yeni başlıyorsun gibi düşün. Türkiye’de çoğu insan artık 30’larından sonra evleniyor, kariyer odaklı olman da çok normal. Kader diye beklemek yerine, sosyalleşmeye biraz daha alan açarsan ihtimaller artar. Çiçek koklamadım diyorsun ama belki önce kendine bir çiçek alarak başlayabilirsin 💐
Cevap
3Cevap
Stresli bir dönemdesin ondandr yaşam enerjin bitmiş
Yok sadece sevmek sevilmek istiyorum artık
Duygusal açlık
Açıkcası baba olmakta istiyorum açlıktan ziyade ailem olsun eşim olsun
İşte neden bu
Var mı hayatında biri yoksa gir hayatıma :D
Oldu paşam
İlgi sevgi manyağı yaparım seni :D param var evim var arabam var tipimde yerinde 1.85 boyunda saçları dökülmemiş herifim :D
Merhaba,
Hoş tabir değil..
Ne istediğine ve ne yaptığına bağlı..
Bende yalnızım, hep peynirler denk geliyor..
Şarküteri açsam zengin olurdum! 😅
Görücü usulü bas bir güzele nikahı gitsin
Güzellikten ziyade iyi insan olduğuna inanmam lazım güzellik gelir geçer hastalıkta sağlıkta olmalı
Bir güzel diye lafın gelişi dedim biraz edebiyat falan çalışın
:) ben sayısalcıyım maalesef dünyada gördüğün her şey sayısalcılara ait bende onlardan biriyim kb
Bende çiçek alamadım bana alabilirsin
tanımıyorum kb ama aldım kabul et.
Olmayan bi şeyi nasıl kabul edeyim
Canın sağolsun
Almayacan yani
Alamam tanışmıyoruz
Ben de aynı durumdayım
Masaj yapanım bile yok
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?