Kendimi çıkmaz hissediyorumm?

Ciddi giden güzel bir ilişkim var. Benim takıldığım nokta erkek arkadaşımın babası. Uzun yıllardır tanıyorum beni sever ama ben ondan çok korkuyorum. Hep güler yüzlü davrandım ne derse yaptım bir dediğini ikiletmedim onu buna alıştırdım. Ama çok iki yüzlü birisi. İnsanların yüzüne gülüyor arkasından konuşuyor. Her şey onun istediği gibi olsun, hiçbir sözüne karşı gelinmesin istiyor. Aşırı mükemmeliyetçi. Erkek arkadaşımın da üzerinde egemenlik kurmaya çalışıyor. 25 yaşındayız bize çocuk gibi davranıyor. Benim yanımda bel altı konuşuyor, çok rahat konuşabiliyor. Benim yanımda erkek arkadaşımı çocuk gibi azarlıyor söylenip duruyor. Ama bir o kadar da ona çok düşkün. Bugün bana gelmiş diyor ki " Nişanınızı yaparız gelirsin bizimle kalırsın aileni ben ikna ederim arada bir gidersin" bu ne demek? Bu ne saçmalık? Kendi oğlunu geçtim benim hayatıma karışıyor ailemi hiçe sayıyor. Ve evlendikten sonra da büyük bir ev tutacağız sizinle yaşayacağım diyor. Eşi yok o yüzden tek taşıyor. Erkek arkadaşıma yansıtmamaya tatsızlık çıkarmamaya çalışıyorum ama ilerisi için gerçekten korkuyorum. Her şeye karışıyor. Şimdiden böyleyse evlendiğim zaman evliliğime karışmasından, müdahale etmesinden korkuyorum. Erkek arkadaşımı gerçekten çok seviyorum birlikte büyüdük ama bu durumun düzelmesini istiyorum. Ne yapabilirim? Çıldırmak üzereyim.

Kendimi çıkmaz hissediyorumm?