Kendimi embesil gibi hissediyorum?

Her zaman tuhaf biri oldum.12 yaşına kadar çocukça davranıyordum. Her neyse lise 3 e kadar basarili da bir öğrenciydim hep annemle ders çalışırdım.17 yaşından sonra , ergenlik triplerine girdim ve ders çalışmayı kestim bu da benim hayatımı kaydırdı gibi bir şey. Olduğum insandan nefret ettim sonra, utandim. Okuldaki itibarım sarsıldı, herkes bana alayla baktı. Tuttura tuttura eğitim fakültesi tutturdum. Matematik öğretmenliği herkes benden tıp fakültesi bekliyordu. Her neyse bölum bitti simdi işsizim 1 sene daha çalışmadığım icin pişmanım atanamıyorum ülkedeki uçurum beni de içine cekiyor. Ailemin durumu iyi ama ben kendimi işe yaramaz hissediyorum, kafam cok dağınık, uykum cok dengesiz. Yapmal gerekenleri biliyorum ama gidip bile bile yanlışı seçiyorum kuzenlerim altan alta bize bu imkanlar sağlansa nerelere gelmiştik sen aptalsin imalarini yapıyorlar. Kendime güvenim bitti millet pandemide haril haril çalışırken, vücudunu geliştirirken, hayatina pozitif şeyler katarken. Ben olan sacimi yaktım,6 kilo aldım. Hayattan koptum sizce psikolojik yardim alsam düzelir miyim?
Kendimi embesil gibi hissediyorum?