Cok cok kotu seyler yasadim aklinizin sasacagi icim cok kotu kalbim sıkışıyor nefesim daraliyor isteyene anlatirim olayi detaylica ama kendimi nasil sakinlestiririm yardimci olur musunuz kalp krizi geciricek gibi hissediyorum kendkmkde
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence mutlu olmayı dene
anlat ablam derdini ücretsiz
Lutfen beni yargilamayin yaptigim seyleri normal kafam ile yapmiyorum diyerek baslamak istiyorum bi kac gun once erkek arkadasim evimde kalicakti ve kaldi aramizsa kotu hic bir sey gecmedi sadece o da kotu oldugumu ve yanimda olmasini istedigim icin kaldi babam ogrendi bunu ve bana kufurler etti cok kotu seyler anlatamayacagim sekilde bugun sonrasinda tekrar ayni sekilde kufurler etti sonra affetti ama sokaga cikmucaksin gibi yasaklar koydu yasim kucuk degil onuda belirtmek istiyorum ama ben kucuklugumsen beridir tektim yani ciddi anlamda orada burada buyudum basimda annem babam yoktu hic basimda halende yok bildiginuz annemle ayri kaliyoruz zaten annem ogrendu mi haberim bile yok bu yasimda hattim dahi yok oyle bi ailedeyim psikolojik sorunlarim var yani ama psikologa bile goturmuyolar kendime zarar veriyorum istemsizce sevgilim hala yanimda destek oluyor maddi manevi ama bu durumlarda kendimi nasil duzeltebilirim cunku psikolojim dahada kotuye gidiyor ve hayatta sadece tek yanumda olan sevgiliminde yanuna gidemiyorum
yargılanacak bir durum yok ortada şikayette bulunamaz misin
Olamam ne yazik ki ama ben kendimi duzelteyim yeter cok kafaya takiyorum cunku her seyi
sen o evden ayrilmadigin sürece duzeltemezsin ki kendini
Cok haklisin sevgilim ailesi kizi getir diyorlar 1 yilim kaldi r**** olmama sevgilimde ayni fikirde elinden gelse su an goturmek istiyor ama maalesef yas sartlarindan dolayi sorun ediyor
kac yasindasin 🥲
Ya burdan soylemem ama 1 yilim kaldi r**** olmamam oyle diyim sen anla lutfen yargilama yasim yuzunden nolursun
sansurden dolayi anlayamadım 🥲
Reşit yazmıştımm
anladimm annen sana yardimci olmuyor mu peki
Annem kumasiymisum gibi davrsniyor yillardir hem anneme hem babama yardimci olufum hanu derler ya sacimu supurge ettim diye resmen 7 yasimdan beridir ben saclarimu supurge ettim kufurler ettiker dovduler kovdular bile yine saygisizlik yapmadim hep istediklerini yaptim onlardan tek istegim agladigimda kafamu omzuna koymakti ama onu bile yapmadilar zaten hep diyolar mecburiyetten bakiyoruz diye isin kotu yani ne biliyo musun sevgilim ailesi onlardan daha cok sevip deger veriyolar kalbim kiriliyor boyle olunca sevgilim babam gibi davrsniyo maddi manevi surekli destek oluyor bana sok oluyorum bazen 🙃
resit olup olmaman onemli degil uzaklaştırma aldir biran önce sevgilin sana yardımcı olur mutlaka
Oyle cidden sevgilim kafasina benden daha cok yerlestirmis hazir ol diyor sadece sevgilimin anneside hatta sevgilimun annesu babasuna daha oncesinde kizi yanimiza alip bakalim gibi seyler soylemis bi gun yanimda annesiyle konusuyodur bebim olsugumdan haberim yoktu annesi kiza bilezik alalim onu bunu alalim gibi seyler soyledi benim ailem benim dogum gunumde bile hediye almaz dogum gunumu gectim ihtiyacim olan seyleri bile bunu duyuncada cok sasirmistim
Kesinlikle sevgilimi secmeyelim ve beklemeyeliyim di mi
kesinlikle sevgilini secmelisin bekleme sakin uzaklaştırma kararı al bu arada sevgilin kac yaşında ve sen okuyor musun
Sevgilimle ayni yastayiz ben okuyorum durumlari iyi sevgilim hatta buna ragmen calisiyor birikim yapiyor🙃 son bir yilim kaldi uzaklastirma karari nasil alirim ne desem alirim bilgin var mi evden ayrilirken alicamds
polise gidip durumunu tek tek anlatacaksin siddet goruyorum, beni cok kisitliyorlar falan diye buyuk ihtimalle resit olmadığın icin seni bir yurda vereceklerdir 18 oldugun zaman da ayrilip sevgilinde kalirsin tabii bu surecte istedigin zaman sevgiline görüşürsun okumaya da devam et elinde bir meslegin olsun mutlaka 💖
Tesekkur ederim destegin icin bu yazdiklarim bile benim icin yasama umudu oldu insallah hakkinda hayirlisi olur mutlu ol her zaman kotulukler senden uzak olsun ❤️🩹❤️🩹
Bende teşekkür ederim, her şey gönlünce olsun.. cok dikkat et.. harika bir geleceğin olması dileği ile yolun acik olsun 💖
İstersen anlatabilirsin
Lutfen beni yargilamayin yaptigim seyleri normal kafam ile yapmiyorum diyerek baslamak istiyorum bi kac gun once erkek arkadasim evimde kalicakti ve kaldi aramizsa kotu hic bir sey gecmedi sadece o da kotu oldugumu ve yanimda olmasini istedigim icin kaldi babam ogrendi bunu ve bana kufurler etti cok kotu seyler anlatamayacagim sekilde bugun sonrasinda tekrar ayni sekilde kufurler etti sonra affetti ama sokaga cikmucaksin gibi yasaklar koydu yasim kucuk degil onuda belirtmek istiyorum ama ben kucuklugumsen beridir tektim yani ciddi anlamda orada burada buyudum basimda annem babam yoktu hic basimda halende yok bildiginuz annemle ayri kaliyoruz zaten annem ogrendu mi haberim bile yok bu yasimda hattim dahi yok oyle bi ailedeyim psikolojik sorunlarim var yani ama psikologa bile goturmuyolar kendime zarar veriyorum istemsizce sevgilim hala yanimda destek oluyor maddi manevi ama bu durumlarda kendimi nasil duzeltebilirim cunku psikolojim dahada kotuye gidiyor ve hayatta sadece tek yanumda olan sevgiliminde yanuna gidemiyorum
Hayırdır ne oldu teyze
Yasimi yanlislikla buyuk girdim kusura bakmayin ama Lutfen beni yargilamayin yaptigim seyleri normal kafam ile yapmiyorum diyerek baslamak istiyorum bi kac gun once erkek arkadasim evimde kalicakti ve kaldi aramizsa kotu hic bir sey gecmedi sadece o da kotu oldugumu ve yanimda olmasini istedigim icin kaldi babam ogrendi bunu ve bana kufurler etti cok kotu seyler anlatamayacagim sekilde bugun sonrasinda tekrar ayni sekilde kufurler etti sonra affetti ama sokaga cikmucaksin gibi yasaklar koydu yasim kucuk degil onuda belirtmek istiyorum ama ben kucuklugumsen beridir tektim yani ciddi anlamda orada burada buyudum basimda annem babam yoktu hic basimda halende yok bildiginuz annemle ayri kaliyoruz zaten annem ogrendu mi haberim bile yok bu yasimda hattim dahi yok oyle bi ailedeyim psikolojik sorunlarim var yani ama psikologa bile goturmuyolar kendime zarar veriyorum istemsizce sevgilim hala yanimda destek oluyor maddi manevi ama bu durumlarda kendimi nasil duzeltebilirim cunku psikolojim dahada kotuye gidiyor ve hayatta sadece tek yanumda olan sevgiliminde yanuna gidemiyorum
Bence çok fazla kafana takıyorsun zamanla her şey yoluna girecektir sevgiline odaklan yanına gidemesen de yanında olduğunu bil mesafeler aşka engel değil biraz sakinleşmeye ihtiyacın var psikologa gitmem lazım gibi cümleler kurma pozitif düşün kötülüğü başına toplama ne kadar olumlu düşünürsen enerjin o kadar artacaktır
Çözülmeyecek şeyler değil bunlar teyze. Hepsi geçer. Zamana bırakın derim
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin❤️❤️
Rica ederim teyze. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bana anlatabilirsin
Nolursun yargilama
Yani seni anlıyorum benim ailemde çok baskıcı baban içinde kötü bir durum oda haklı bir yandan ama biraz süre ver kendini babana iyi göster bu olayı unutacaktir ondan sonra yeniden eskisi gibi serbest olursun o zaman a kadar sevgilinle mesajlasarak dayanmaya calsi bence
Yok yok sabrederim zatende sevgilim ve ailesi beni istiyolar cok israrlilar hatta beni evlatlari gibi seviyolar cok duygulaniyorum boyle sevildikce ailemden gormedigim sevgiyi baska bi aileden ve erkekten gorunce zoruma gidiyor hatta inanamiyorum bile cunku sevilmek ne bilmiyorum tam
O zaman senin için çok iyi bence ciddiyseniz evelnip kurtul bence
Son carem 🙂
sakin ol bir bardak su iç derin nefes al
Tesekkur ederim❤️❤️
Konu ne
Psikologa gidemiyorsan mediation türlerini deneyebilirsin stres yapıyosun büyük ihtimal nefes egzersizleri falan acayip işe yarıyor ve yargılanacak bir şey yok ortada
Cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz🧡🧡
He birde Kendine zarar verme cevreni sevindirirsin sadece
Haklisiniz🙃
Noldu