Kendimi Sirp hissediyorum?

Benim annem Turk kendisi bursali bende dogma buyume bursaliyim. Babam sirbistan dogumlu. Kendisi etnik olarak. sandzaktir. Sandzak ne derseniz bu terim sancakli kelimesiden gelir, osmanlinin son sancagi sirbistanin guneyinde oldugu icin yugoslavya dagilinca sirbistan siniri icinde kalan bosnaklar kendine sandzak demisler yani babam sirbistandaki bosnak azinliga mensup. Bosnaklar ve sirplar aslinda ayni halktir. Ikimizde slaviz. Tek farkimiz din. Din masallar bizi boldu keske tum slavlar tekrar paganizme gecse ve birlesse. Ruslar, bulgarlar, sirplar, bosnaklar, karadaglilar ve hirvatlar aslinda tek halktir. Ben panslavist briyim. Tum slav halklarinin birlesmesini istiyorum. Kendimide musluman olmadigim icin bosnaktan cok sirp olarak goruyorum. Kendimi sirp saydigim icin turkleride otomatikman sevmiyorum. Sirpla ve turkler arasinda kotu bir tarihi var. Yari Turkum ama sirp ya da slav tarafim daha agir basiyor. Biri neredensin diyince turkiye degilde sirbistan diyorum. Evde falan ailem turkce konusuyor ama ben zorla onlarla sirpca konusuyorum. Turkceyi hc sevmiyorum. Benim dilim sirpcadir. kendimi yuzde yuz sirp sayiyorum ve turk olmak istemiyorum. Turkiyeyide sevmiyorum, benim ulkem sirbistandir. Kendimi avrupali, aryan, beyaz irk, slav, sirp sayiyorum. Ne yapabilirim. Sizce ben neyim.
Kendimi Sirp hissediyorum?