Benim annem Turk kendisi bursali bende dogma buyume bursaliyim. Babam sirbistan dogumlu. Kendisi etnik olarak. sandzaktir. Sandzak ne derseniz bu terim sancakli kelimesiden gelir, osmanlinin son sancagi sirbistanin guneyinde oldugu icin yugoslavya dagilinca sirbistan siniri icinde kalan bosnaklar kendine sandzak demisler yani babam sirbistandaki bosnak azinliga mensup. Bosnaklar ve sirplar aslinda ayni halktir. Ikimizde slaviz. Tek farkimiz din. Din masallar bizi boldu keske tum slavlar tekrar paganizme gecse ve birlesse. Ruslar, bulgarlar, sirplar, bosnaklar, karadaglilar ve hirvatlar aslinda tek halktir. Ben panslavist briyim. Tum slav halklarinin birlesmesini istiyorum. Kendimide musluman olmadigim icin bosnaktan cok sirp olarak goruyorum. Kendimi sirp saydigim icin turkleride otomatikman sevmiyorum. Sirpla ve turkler arasinda kotu bir tarihi var. Yari Turkum ama sirp ya da slav tarafim daha agir basiyor. Biri neredensin diyince turkiye degilde sirbistan diyorum. Evde falan ailem turkce konusuyor ama ben zorla onlarla sirpca konusuyorum. Turkceyi hc sevmiyorum. Benim dilim sirpcadir. kendimi yuzde yuz sirp sayiyorum ve turk olmak istemiyorum. Turkiyeyide sevmiyorum, benim ulkem sirbistandir. Kendimi avrupali, aryan, beyaz irk, slav, sirp sayiyorum. Ne yapabilirim. Sizce ben neyim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet köküm ermeni olduğu halde zorla bize türk dayatması yapıyorlarsa, sende bu topraklarda buyudugun ve bu ulkenin havasini soludugun icin Türksün. Kendini avutma. Sadece ergen cevrelerine hava atmak icin sirbistan kelimesjni kullandigini cok iyi tahmin edebiliyorum.
Ne alaka sirp tarihini oku neden turkleri sevmedigimi anlarsin.
Kardeşim lanet olası bu ergen duygulardan kurtul. Ben de koken olarak türk dgilim ama ülkemi cok seviyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!
Aynen bu yaşlarda genelde böyle oluyor. Sırp deyince emin ol havalı birşey olmuyorsun😂
Ben aslen Ağrı lı bir ermeniyim. Sırf bu ülke dağılmasın ve birlik ve beraberliğimiz sürsün diye canımı veririm ben.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻
Merak etme sen tek deglsin bu ülkenin ekmegini yiyipte sevmeyen. Yarı türk yarı sırp olabilirsinde türklerden türkiyeden nefret etmeni gerektirecek durum ne? Ya oldugun konumda az şükret be vatanın oldugu için az şükret
Sirp tarihini oku neden turkleri sevmedigimi anlarsin.
Osmanli bizi isgal etti.
Balkan slavlarinin sirp bosnak diye bolunmesinin sebebide turkler.
İyide sen yarı türk degilmisin? Neden sadece sırpları seviyorsun? Yaşama o zaman türkiyede git rusyaya moskovaya
slav değilsin slavlaştırılmış balkan yerlisisin iliryalısın max %15 slav dnan var ortalama batı ukraynalı birisi ağırlıklı olarak slavdır siz dangalaklar ortalıkta slavım diye dolaşan iliryalısınız
Yarı Türk yarı sırbsın
Farkindayim ama sirp tarafim daha agir basiyor.
Turkleri hic sevmiyorum. Sirbistan Turkiye savassa ben sirp tarafini tutarim.
Bende sırpları pek sevmiyorum benim çevremdekilerin çoğu pis insan neyse senin Annen seni doğuran kadın bir Türk. Türkiye’yi sevmiyorsan tek Sırp’ım dersin biter.
Veya ülkeyi terk edersin o kadar😂
Aynen Türkiye’yi sevmeyen gitsin ülkeden