Benim durumumda olan var mı çıkmazda hissetmek?

Üniversiteyi bitirdim ve feci bunalıma düştüm. Istanbuldayim ve oturduğumuz ev çok küçük böyle güneş filan da almıyor karanlik oluyor hep bu daha da içimi karartıyor. Ailem baskı yapıyor iş bul çalış diye ben direk devlette başlamak istiyorum biliyorum özele girersem çıkışım olmaz ki hemşirelik bitirdim atamaları iyi şansım var.

Ders çalışmam lazım ikinci üniversite hayalim içinde kpss içinde ama hiç güç bulamıyorum kendimde yemek yemek dahi istemiyorum ama sürekli yatıp oturmaktan kilo aldım dışarı çıksam arkadaşım yok burda ve tek başıma bu sıcakta çıksam ne yapacağım evde duruyorum o kadar hüzün çöküyor ki.. hani dışardan bakinca önemli bir derdim yok Allah dert vermesin evet ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu durumdan çıkmak istiyorum ama en fazla bir gün sonra her şey aynı oluyor yine...

Yaşama hevesi gelsin yeniden ayağa kalkmak için heves edeyim istiyorum çünkü bu durum beni iyice başarısızlığa sürüklüyor.

Birde sevgili taraklarında hiç bezim olmadı bazen onu da düşünüyorum arkadaşlarımın çoğu evlenmeye doğru ilerliyor oysa ben istediklerimi yapmadan evlenmem evlensem de mutlu olamam bu sefer de yaş 30 a dayanıyor evliliğin ne anlamı var ki diyorum sadece çocuk için mi evleneceğim.

Böyle aklımdan her şey geçiyor işte mutlu değilim olamıyorum eskiden de öyle neşeli bir kız değildim ama umutlarım vardı

Benim durumumda olan var mı yazın dertleşelim
Benim durumumda olan var mı çıkmazda hissetmek?