Kankalar gorumcem devamli laf sokuyordu ama ben aldirmiyordum iyilikle yaklasiyordum.. en son ufak capli iftira atti yani soylemedigim birseyi soylemis gibi. Buyuzden cok agladim sevgilimde benim bu halimi gorunce ablasini uyardi bizim iliskimize karisma diye. Ama kız hala iliskimize karisiyor. Hatta biz boyle sevgilimle sözlü cilvelesirken be aramiza giriyor. Sevgilimide benide biktirdi. O boyle yapinca sevgilimde ablasiyla mesafe koydu artik fazla konusmamaya basladilar. Bende artik iyi niyetimden vazgecip soguk davrandim ablasina. Bu sefer beni ariyor. Yok sen kardesimle arama girdin kıskanc sen alttarafi sevgilisiisin siz evlenemezsiniz diyo. Bende karsiligini verdim saygili ama laf soktum biraz kizdim ama saygimi asmadan sen de benim ablamsin diye konusmayi bitirdim. Gorumcesi benim ailemle ilk tanismaya bile geldiginde kendi kardesini benim aileme kotuluyo bu memet dislerini fircalamiyo, ben onun borclarini oduyom ac karnini doyuruyom diyo. ( bu arada gorumce 25 yasinda bekar. Biz sevgilimle 3 yillik sevgiliyiz. Gorumcem yapi olarak herkese karsi patavatsiz neşeli ama boş konusuyo. Kardeslerinin iliskileri kendi elinde olsun herseyi o yonetsin aramizdaki iliskiye dahil olsun kavgalarimiza karismak istyo. ? )
Kızlar yardim bu gorumceyi nasil yola getiricem biraz fikir verin? ) Iyi niyetli oldugum donemlerde ezmeye calisti. Ben izin vermeyince kinlendi gibi. Nasil onun saygi duymasini saglayabilirim bana..
Kızlar yardim bu gorumceyi nasil yola getiricem biraz fikir verin? ) Iyi niyetli oldugum donemlerde ezmeye calisti. Ben izin vermeyince kinlendi gibi. Nasil onun saygi duymasini saglayabilirim bana..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer