Psikolojim gitgide daha fena bozuluyor?

Kafam o kadar doluki surekli sanki ölecekmiş gbi hissediyorum bazen bu yuzden cok sarhos oluyorum bazen kuran okuyup namaz kiliyorum ama icimdeki Allah korkusunu o olumu atamiyorum bazen o kdr deli dolu biri yimki cevremdeki herkes bana deli diyor baxen cok mantikli birine burunuyorum sanki ben deilde kafamin icindeki sesler yasiyor hayatimi yoruldum artk herseyi yarim birakmaktan yasim 18 ve ben kendimi o kdr buyymus hissediorumki artk katlancak gbi değil insanlarin bana kazik atmasindan o kdr biktimki hayatmda tek 1 duzgun insan yok bana yalan soyledikleri an kaciyorum hepsinden nefrt ediyorum yalandan nefrt nolur kimse kimseye yalan soylemesin kafama sksnlar ama bana yalan soylemesinler ya herkes kotu ya ben iyi insan bulamiom kafayi yiyiyorum 2 senedir su bipolarla ugrasiyorum bazen elimde olmadan hatalar yapiyorum sonra onlarida unutuyorum sanki hic ben yapmadim gibi eyer cevrenizde iyi insanlar varsa ustundeki kiyafetine sacina basina bakmayin sevin abi sevin ya can ciger olun ne bilim sevin iste nedir bu insanoglunfaki para hirsi herkes bir kagit parcasi icin hersey yapiyor anlam veremiyorum yasitlarimin cogu zengin die kendilerinden buyuk adamlarla evleniyor iflas edermi acaba die dusunmuyorlar sanki bu hayatı ben yaşamıyo gibiyim sanki bakış açım ben değil gibi hiç bileye ben diyemiyorum ama herkesi kendime benzetiyorum çok garip yaşama hevesim kaçmış birdaha asla geri gelmeyecek gibi sanki tüm dünyanın hayatını yaşıyorum kendi hayatımı yaşamıyorum bu düşünceler öldürüyor beni kafayı yiyorum sahi iyi mi geceler
Psikolojim gitgide daha fena bozuluyor?