Akademik bilgi değildir bunu sağlayan. insanın kendine, insanlara, dünyaya ilişkin bilgi ve görgüsü arttıkça egosu biraz erozyona uğrar doğru. diğerlerinden çok da fazla bir şey olmadığını anlamakla başlar bu. yedi milyar insandan sadece biri olduğunun bilincine varmakla. sonuçta kusursuz olmadığını görüp zaaflarınla yüzleşmekle. insanın zayıflığıyla yüzleşmesini sağlayan biricik şey de bilgidir, sana verilmiş olan zeka ve becerinin çok da matah bir şey olmadığını, hatta bazı eksiklerini kapatmaya yetmediğini de görürsün. insanın kendini eksik hissedebilmesi için de çok şey bilmesi, yelpazesinin genişlemesi gerekir. sonuçta evet, doğrudur büyük ölçüde Einstein'ın lafı. muhteşem bir zekanın ürünüdür üstelik
Onu başka bir şey için geliştirmemiş miydi 🤔🤔 hatta sanki bu icadımın bomba olarak kullanılacağını bilseydim yapmazdım diye bir lafı var diye biliyorum 😅
Cok aptalim bir erkege baglandim birakamiyorum 4 aydir birakmaya calisiyorum ama yok yani olmuyo okulum felan var benm odaklanamiyorum onu dusunmekten saclarimi yolmak uzereyim
En İyi Cevaplar