Albert Einsteine Katılıyorum
Katılmıyorum
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu söz tabiki doğru ama Einstein'ın zeka (IQ) seviyesi ortalama insanlar kadar olsaydı bu kadar bilindik bir bilim adamı ve bu kadar başarılı bir insan olabilir miydi? Hayır tabiki.
Ayrıca sadece çalışmak da yeterli değil Bill Cosby'nin dediği gibi başarmak için, başarıya olan tutkunuzun, başarısızlığa olan korkunuzu yenmesi gerekir. Einstein ve birçok bilim adamı da hiçbir zaman başaramayacağım korkusu yaşayıp ileride başarabileceklerinden vazgeçmiştir.
Sıradan bir liseden mezun olup 2-3 kere sınava girmek sonucunda Tıp kazanılması buna örnektir. Böyle dolusuyla arkadşım var. Zeka falan hikaye. Ağzını yayarak yayvan yayvan kızın bile boyle Tıp kazanması beni derinden yaralıyor.
Zeka bı yere kadar goturuyo cabalamazsan bısey ıcın zekı olman yetmıyo o yuzden katılıyorum
başarı; zeka ve çalışmanın ortak meyvesidir/ürünüdür.
Cevap
16Cevap
Evet doğru. Einstain'e sormuşlar; bir sorunu nasıl çözersin diye, cevabı ise; zamanımın %90 ını çözmek için hangi yolu kullanacagımı ve yöntemi düşünürüm, geriye kalan zamanda çözerim demiş.
Azimden bahsediyor her azimli insan zeki olmadığı gibi her zekide azimli değildir zaten zekilik kavramı çok farklı.
Azimli sıçan taşı deler ,
Nazar etme nolur çalış seninde olur...
Zekayı koca, bilgiyide su olarak düşünürüm. O suyun birikmesi için kovanın olması da şart. Kova ne kadar büyükse o kadar fazla birikir.
Bilmem anlatabildim mi
hiç bir lafını takmamda bir lafı değiştirir hayatını
''asıl delilik aynı şeyi tekrarlayıp farklı sonuçlar beklemektir''
aynı einstein bu çocuk canım diye okuldan atılmıştı..
Einstein hem zeki hem çalışkandı.. Ama başarısını zekasından çok çalışmasıyla kazanmıştır..
Zeka da gerekir tabii ki ama çalışma daha etkilidir.
Aynen, malım ama tıp kazandım
Yeminle eniştem diye okudum :SD
Aziz Sancar'da öyle demişti.
imla hatası için pardon böyle biri değilim aceleden olmuş :D
Torpil torpill gerisi hikaye 😂😂
İnsan için çalışmasından başka birşey yoktur.
Zeka ve calisma hirs azim
Einsteina katılmayan cahiller de var demek.
Albert Einsteine Katılıyorum
Azimle sican mermeri deler kardes
Öyle
Dogrudur
Yalan
Hayir
Dogrudur
Katılıyorum
9/10 calısmaktır.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar