AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
206Cevap
maalesef enerjik ve girişken erkekler yüzünden ülke bu halde bırakın ülkeyi kadınlar yönetsin bence sorumun nereye varacağını eminim anlamışsınızdır..
Kendi halinde keşfedilmeyi bekleyen erkekleri severler. Fakat enerjik ve girişken erkeklerle sevgili olurlar.
Gizemin karizmasını verir, coolluğun serinkanlılığını yaşatıp sigaramı üflerim. Ruhuma Teoman kaçmış.
Tavsiye not: Cool takılacam diye kasıntı gezmeyin olm.. Sonra cool takılan kıl kenan derler.
yüzüme yüzüme üfleme tuhaf oluyorum
@gercekseburda kime yazıyosun acaba
@LocunaCoil sekinciRep e
noluyo burda
kadınlar erkeklerden hoşlanmazki, sadece toplumdaki güçlerinden yararlanmak için onları köle gibi kullanır. istediğini elde ettirir.
bunu göremeyecek kadar kör olamazsınız
Kendi halinde sessiz ve sakin erkekler daha doğal daha kendi gibi, kendini beğendirme çabasından uzaklar. Ve bu en cool olanı.
Kizlarin yuzde 60 ınin riyakar oldugunu gormus olduk yillardir kendi halimde kesfedilmeyi bekleyen Amerika kitasi gibi bir erkegim ama bir America Vespucci miz olmadi be usta
Her biribinde beğenisini alacak kız çeşiti çok. ama genelde, kendilerine göre zıt erkekleri bayanlar beğenirbeğenir.
Cana yakın, samimi; değerleri olan; düşünen; bilgili ve öğrenmeye açık olan, açık görüşlü, karakterli, güçlü ve sadık olan👌 en sol daki kaşif ruhlu tercihim dir.
Enstein amcamin atomu bulmasi gibi bisey seninki zor be 😅
@havvabilgili 11 kişi saydın ama
Samimi, güleç , kompleksleri olmayan , okuyan araştıran , bir dünya görüşüne sahip erkek. Sanırım iki seçeneğin ortası oluyor
Göreceli bir kavram her kız aynı değildir o nedenle şu ya da bu olur diyemem ama genelde parası olanların peşinde koşuyorlar. 😂
Bir eski sevgilim oyleydi bide flort ettigim biri. Eski sevgilime asik olmustum ama bu flort ettigim kiside irrite oluyorum. Yani demek istedigim asik oldukdan sonra o kisiyi her turlu seversin ve kabul edersin.
girişken erkegi sevmem kendi halinde olsun ne o öyle herşeye maydonoz
Kendi halinde derken kanka yani saf?
En sağdaki müthiş. 😍 kendi halinde olan erkek daha iyidir.
Sessiz ve cool erkeklerden hoşlanıyorlar çünkü MERAKTAN :D
Bu tip erkeklerin peşinden anca bildiğimiz düz kızlar koşar
Vah garibiiiim kendini antimadde kaplama sanıyor acıdım doğrusu :D:D
Maşallah aklınız yok fikiriniz var emin olun aynı hisleri paylaşıyoruz şu an
+ verdim.
dogru dedin, tecrubeyle sabit.
Kendi olabilen herkes , kendi olamayan herkesi peşinden sürükler. Kasla çanta ile olmuyor bu işler. 👍
öyle bir erkek kendine bakıyor ve yakışıklıysa çekici olur yoksa kılınızı kıpırdatmazsınız
Bilgili, etrafına güven veren , gizemli , ilgisini gördüğü kadınları baştan çıkaran. Uzun zamandır böyleyim , icsellestirdim artık.
Açıkçası tip çok önemli değil komik eğlenceli güldüren bir insansa direkt ilgimi çekiyo
cebınde parası ve altında bmw si olan erkek tipi kosturuyodur😀
Kızlar kendini üzenin peşinde koşuyor bu bir gerçek..
A şıkkında ince bir çizgi var o çizgiyi yakalayamayınca sünepe gibi dolaşıyon ortalıkta 😂
Çok ketum da iyi değildir bir ortamda sesi çıkan erkeği tercih ederim ama boş konuşan değil elbette
Serseri ruhlu. Ağzından küfür eksik olmayan. Kavga etmeyi seven. Lan lı lun lu konuşan erkekler kızların birinci tercihidir. Kızlar onlarla her boku yer daha sonra gider masum temiz bir insan ile evlenir onun hayatını da çenesi ile mahveder.
Bir de dövmeli ya da küpeli tipler de dahil buna dostum
şahsen ben daha girişken konuşkan ve samimi erkekleri tercih ederim
Ben sahsen hiç erkeğn peşinden kosmadım ama hoşlandığım erkek tipi kaslı 😉😉
gizemli çözülmesi zor hergünü bulmaca gibi olan yani ben dekoder gerektiren :=))
Gizemli olmak başta iyi olsa da sonradan yoruyor. Bu da erkeğin tribi geliyor bana gerek yok yani :D
Minicik severim tatlim 😂
A) lar için olumsuz düşünüyorum o ne iq öyle sldjlsjd kasıntılıktan başka bir şey değil
Yerim tipini
Gerzektir o tipler. Rol keser, olmadığı biri gibi davranarak kasıntılıkla kendine işkence eder. İşi zor hayat geçmez
Doğuştan öyle olan insanlar var ve aşırı güzel duruyor bu tavırları üzerlerinde. Sizin dediğiniz sonradan görme taklitçiler için geçerli.
@Oyyyyyyyyy Ben görmedim. Hep "oğlum cool takıl biraz yaa" lafları
Maalesef onlar daha fazla olduğu için diğerlerini absorbe ediyorlar
@Oyyyyyyyyy Sanmam
Ben girişken insanları seviyorum. Gizemliler de çekici tabi, kurcalamayı severim 😃
Şu sağda ki gözlüklü beyefendi, dünyanın 8. harikası mı?
Gizemli olmak herkesi ceker ama surekli gizemli olamazsiniz. Zenginlik demislerde, kadina harcamayan hep ben diyen egoistlerin sansi yok, zenginligin tanimi bu.
Peşimizden koşanlar var bizim de peşinden kostugumuz var :) beni daha çok sessiz sakin vs biri olduğm için ilgi duyuyorlar :) 1 erkeği 50 kişi ister ama 1 i alır 😃😃
Gıcık tiplerin peşinde kosuyolar genelde 😕😕😕😀😀😀
Kızlar arkadaşım erkeklerin peşinde koşarla hiç bir kadın beni aksine inandıramaz.
Valla ben kendi halinde biriyim isteyen kabul eder istemeyen etmez
Girişken cool artist erkekler her zaman tercihim 😄
Paradır. Her zaman söylediğim gibi kişiden kişiye değişir :)
Kendi halinde ve sessiz olan insanları keşfetmek daha iyidir.
Kaslı, uzun boylu ve paralı erkeklerden hoşlanılıyor genelde.
Valla sevdiğim ilki gibi ama ilki gibi oldugu ivin birsey olmuyor aramizda
Sessiz, ortalama veya cirkin tipli erkek mal.
Sessiz ve yakisikli erkek cool.
Bi' ogrenemediniz.
Kızlar girişken erkek seviyor. Kendi halimde takılıyorum.
Enerjik ve girişimci erkekler ilerleyen hayatlarında ofisteki kızları peşinden koşturduğu doğrudur.
Ahahah.. iyiymiş. Şimdiye kadar bir kıymeti harbiyesini görmedim ama , öyle diyorlarsa öyledir.. :P
Enerjik ve girişkenler...
Sessiz olanlar zor bulur.
Gizemli, soğukkanlı ve karizmatik erkek.
Kardeş korktum nabıyon mk
Ben akilli efendi dikbasli seviyorum aptallar uzak dursun diyenlerdenim tipi fazla ilgimi cekmez ilk basta karekter 've davranislar ha birde merhamet bence bir erkege yakisan en guzel duygu 😊😋
Geç bunları hepsi yalan.. çirkin bir erkeği bile sevdim
Kızlar uzaktan hayran kalır bana, sessiz cool olunca sonuç böyle, sevgili yapman sana bağlı kalır
Yalan beyler inanmayın senelerdir kendi halimde bir erkeğim yok öyle bişey
Her kızla konuşan kasıntı bir tip olmasın gerisi hallolur
Bir kadının sectıgı erkek gorusundekı davranısların degıl içindeki kalite ve ruhun yansımasıdır
Yakışıklı ve kendi halinde olan erkek hep bir adım öndedir. Şans faktörü yapıcak birşey yok 😁
Vurdum duymaz ilgisiz. Havalı. Egosunu tatmin etmeye çalışan erkeklerin peşinde koşarlar
Hiç biri arabası olan parası olan erkek bide sikici olan
Kızlar genelde sahtekar yalancı ve menfaatçi erkeklerden hoşlanır
Gerek var mı gizli elbiseye saklanıp başkasının canını yakmaya kendin ol gelen gelir zaten.
Çoğu kız adamın kariyeri parası varsa ona istediğini yaşatabiliyorsa peşinden koşuyor erkeğin. Ama adamın pek durumu yoksa duygusuzca terkedebiliyorlar kadınlar = menfaat. Kendilerinin altında biriyle kesinlikle beraber olmazlar o yüzden iplemeyin 😂