Erkekler de cevap verebilir. Sizce kızlar ne tür erkeklerden hoşlanıyor? Peki bu tipe uymaya çalışıyor musunuz yoksa bana ne ben kendim gibiyim mi dersiniz?Ortadaki insan değil :(
Kendi halinde olan, keşfedilmeyi bekleyen erkek candır.
Enerjik ve girişken erkek severim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sessiz ve cool erkek çekiciliği diye bir şey var! Kızları peşinden koşturan erkek tipi hangisi?
Bence yalan söyleyen, aldatan erkekler her zaman maalesef rağbet görmektedir. Sözüm meclisten dışarı elbette ama ne yazık ki durum böyle. Kendi etrafımda ki tiplerden biliyorum adam bariz yalan söyleye söyleye her dk ka başka bir kızla beraber olabiliyor. Bazen düşünüyorum bu kadar saçmalığa rağmen nasıl olabiliyor bunlar, hiç mi anlaşılmıyor yalanlar filan. Bazen de eğitime veriyorum ben bu durumu. Çünkü akıllı zeki bir kadın bu saçmalıkları yutmaz, akıllı bir erkekse samimiyse ona bakar diye düşünüyorum. Kısaca erkek kendine güvenip sorumluluk alabilecek ve sevecekse en büyük ve cool erkek o an odur kanımca..
Genelde cool takılırım. Etliye, sütlüye karışmam. Ama egolu bencil kadınlar, beni çıldırtıyorlar... Onlar adına konuşuyorum, diğerleri üstüne alınmasın. Kadınsın diye herşeyi yapamazsın, herşeyin adabı usulü var. Nezaket kuralları, saygı çerçevesinde olmalı. Ondan sonrası pek de önemli değil benim için. En zoru bu.
cool olmak dış görünüş ile olan bir şey değil zaten benim baktığım şey de dIş görünüş değil kıyafetinden önce içindeki kalbine bakıyorum ve giydiği ayakkabıdan önce kiminle nerelere gittiğine bakıyorum enerjik girişkeb falan bunlar saçma şeyler o kendi karakter özelliği olsa da olur olmasa da dürüst kalbi temiz menfaat peşinde olmayan birisi olsa yeter
Her lafa atlamayan, fikrini sorduğunuzdaysa sanki saatlerce düşünmüş gibi cevaplar veren erkek. Bir de bu tipler asla kimsenin peşinden koşmaz. Bizim kızlar da salak gibi bir taraflarında dönüp dururlar.
Kendi halinde insan çekingen, pasif demek değildir. Artık şu kavram hatalarını yapmayın. Kendi halinde olan insan kendi haline odaklı insandır başkalarına değil. Kendini hayatını yaşar başkasının işine karışmaz. Her insanın olması gereken de budur. Bir insan kendi halinde olup enerjik, girişgen, sosyal vs olabilir.
Yerine göre davranan, kendi halinde olan erkek candır.
Kızlar dürüst insan isterler ama gidip sahtekarı severler Kızlar yakışıjlı birini isterler evet yakışıklı birini severler Kızlar kendileriyle ilgilenilmesini isterler ama eğer yakışıklı ve sahtekar sa onunlar oynamasına izin verirler Kendilerini çok zeki zannederler ama gidip bir erkeğin oyuncağı ve arkadaş ordamınında sakızı olurlar Kızlar gariptir. Erkekleri vezir yapan da onlardır Rezilde
Kızlar Garip değildir kızlar basittir. Onlar kullanılmak isterler. Evet bunu ister istediklerini verebilen erkekler isterler bulurlar ve alırlar ama sonunda pişman olurlar fark edemez körelmiş arzularının ve peşinden koştukları riyakar insaların. Bu kızların hepsi kimsesiz basit insan güruhundan başka birşey değil. Çok nadir böyle olmayanları var tabi işte onlar efsane, farklı bir boyut
Kendi halinde olup keşfedilmeyi bekleyen erkeklerden çok çektim. Her sorumluluğu sizin yüklenmeniz gerekiyo. En baştaki tavrıyla kalıyor o bir ömür. Her adımı siz atıyosunuz. O karşılık veriyo. Böyle gidiyo ama ilişki boyunca. Baya zor oluyor ilişki o tiplerle. Kesinlikle girişken, adım atan, çabalayan erkek candır..
Maalesef size de hak veriyorum. Kendimi gördüm resmen yorumunuzda. Galiba benim gibi erkekler ilişki yaşamamalı. Sadece hedeflerimize ve kendi hayatımıza odaklanmalıyız ))
karakteri oturmuş bir insan bir erkeğin peşinden koşmaz yani parası tipi için yüz bile vermeyen birinin peşinden niye koşayım ben kendini olduğu gibi gösteren farklı biriymiş gibi gözükmeye çalışmayan ve ilgili erkeklerden hoşlanırım karakter ön planda yani
boş işlerle, önyargılarla, yapmacık imajlarla, trendlerle kendimizi kandırmayalım bence artık. yok cool yok karizma yok ciks hatun falan bir çok insan yalan yüzlerle dolaşıyor artık. peşinden koşmayan erkek seni umursamayan ve sevmeyen biri de olabilir unutma.
Genelde hiperaktif tiplere meylediyorum ama "sessiz, cool"dan kastına da bağlı. Bazıları gerçekten ilgi çekebiliyor ama saçma sapan edebiyat, felsefe kafasında olup bir kendini mükemmel gören tipler beni etkilemiyor. Hümanist, deli dolu, yaşamayı bilen, enerji sömürmeyip, enerji yükselten tipler hem arkadaş hem de sevgili olarak tercihim. *Gecen bol olsun.*
Erkek üzerinden gidim 15 yıllık arkadasını 1 saatlik yaptıgı sevgiliyle satacak dostu s*ktiri cekin. Ondan adam olmaz. Bide kızlara öküz gibi tapıp hem cinsini aşşalıgan erkeklerden de uzak durun. Bu iki tipleme erkekleri genelde cevreme almadıgım, insan ama ici boşları sizlerde almayın.
her kıza göre değişir.. ama yerine göre davranırsa olur.. ama abartmadan dozunda. bence hepsinden 1 parça olsun bunu gerektiği yerlerde kullansın.. o zaman ortamada ayak uydurun. ama heryerde aynı mode olmaz. sen ve etrafındakiler senden zor etkilenir.. yerine göre daha iyi. bence
Enerjik ve komik halimi genelde sadece tanıştığım insanlara gösteririm. Sıcak kanlıyımdır ama tanımadığım birini tavlamak vb. sebeplerden bunu sergilemem. Kendimi bildim bileli böyleyim, kimse için bir değişiklik yapmadım, zaten insan insanı olduğu gibi sevmeli ki işler hep rayında gidebilsin.
Yakisikli, mantikli davranan, akli basinda birisiyle. Yakisikli olup sacma sapan hareketler sergilerse ne anlamisim bu isten, tip bir sure sizi etkiliyor sonrasinda karakter devreye giriyor.
Kızlara yürümek mi hata yürümemek mi bilemedim şimdi.. hayatımda hiç bir kadına aleni yürümüş değilim ama nedense hep sen çok tehlikelisin gibi şeylerle yaftalandım.. modellik yaptım ama yakışıklı değilim, kendimi beğenmiyorum ama çirkin de değilim. Yani böyle orta halli bir adamım, gözlerim falan da felfecir okumaz neden hep böyle şeytan tütünü bende unutmuş gibi yaftalandım.. evlilik istiyordum kız istedik babası bu çocuk kızımı aldatır diye vermedi.. ben nerde yanlış yaptım..
bir keresinde benim şey ilgimi çekti havalimanındayım istanbuldan ankaraya uçucam elinde bavul yabancı bir erkek dil bilmiyor frankfurt uçağına binecek çaresiz bir şekilde yardım arıyor. O çok ilgimi çekmişti ve ona yardım edince kendinş kahraman gibi gördüm😂
Sessiz ve cool erkek itici bana göre kendini begenmis gibi girisken ve enerjikde itici cunku yine kendini begenmis gibi geliyor bana hele asiri kasli erkek igrenc ama herkesin kendi secimi Kendi gibi davransin daha iyi
@Klasikizm 😂😂 5 tane dislike almisim asdjfk herkes oyle anladi sanirim 😂 benim demek istedigim milletin kendini begendirmek icin kasmamasi yok kas yapayim yok cool takilayim da kizlar siraya vs. dizilsin diye dusunenler itici bana gore. Herkes kendi oldugu gibi davranmali biseyi kiz tavlamak icin yapmamali.
Erkekler kizlardan daha fazla yorum yapmis yalnız 😄 Kendi halinde olanlar daha çekici. Girişken tipler genelde herkese yürüyor gibi gözüktüğü için kızlarda daha şüphe çekiyor bence
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
vücudu yapılı, kendine bakan, kafası çalışan erkekleri kovalıyorlar. kimisi ek olarak parasına da bakıyor. ben bu tipe uymaya çalışmıyorum. dış görünümüme önem vermem. paramı saklarım. girişken değilim. maden işçisi gibi görünürüm kendi halimde takılırım. sadece sevmeyi bilirim. beni böyle seven birini bulursam, o zaman kendime bakmaya başlarım
Paralel düşün, dikine yürüme burdaki resimler gerçek hayatı yansıtmaz. Mesela güzel bir kız var çevrende sessiz kendi halinde ilgini çekmez mi? Hemen pozisyon alırsın :)
Kıza duyulan igli erkeğe duyulan ilgile aynı mı kanka? Bin yıllardır kadın-erkek duygu düşüncelerinin farklılığı yüzünden anlaşamıyoz karşı cinsle aynı kefeye koyma erkekle kadını
Hocam kadınlar senden benden abaza dışarı yansıtmazlar bilemezsin ne düşündüklerini. Ha birde ben dikkat çeker ilgi görür diyorum illa kazanır demiyorum bahsettiğim gizemli erkek türü.. 😉
Parası varsa ne tıpın nede yasın önemi yök babası yasındakılere bakırelıgını verenleri çok gördüm sonrada namus ayağına yatıp onu bunu begenmyenlerıde çok gördük o yüzden tuttuğunu zıkecen sonra ah vah dıyecegıne
Her kızın hayalinde sadece kendisi için iyi olan bir erkek yatar. Evet kızlar kötü erkek sever Ama bu kötü gizemli erkek sadece kendisine açık ve iyidir.
Mütevazi erkekler baktın mı sende utanacaksın sana baktığında ise gözünü kaçıran erkek candır var mı bilmem ama çok az denk geldim öyle görünmeye çalışandan bile hayır beklenir..
@TyLer-_Durden sen nasıl anlarsan o herkssin kriteri farklıdır ben öyle bişey mi dedim orda her açıdan düşün sonra fikirlerini değerlendir sonra yorum yap..
@TyLer-_Durden özgüvensiz diyosun bak ben öyle bişey demedim kastettiğimi anlamadın ama anlamana gerek bile yok kafa yapımız farklı tartışmaya da gerek yok
Herkes kendini överek kelşfedilmeyi bekler. Keşfedilmek isteyen kim ki? @SuskunCicek Keşfetti beni gerisi yalan. Sevin sevilin üzülmeyin. Üzülmeyecek kadar kısa hayata sahibiz.
çok genel bir soru ama kendimden örnekleyeyim fazla konuşmam kendi halimde takılırım bu sebeple çok az arkadaşım olur ama onlara gerçekten arkadaş olurum satmam, arkalarından konuşmam gerçekten değer veririm ama girişken olsaydım çok fazla arkadaşım olsaydı böyle olmazdı yani demek istediğim gizemli kişiler (erkek kız farketmez) insanları arkasından vurmazlar daha iyidirler tabi istisnalar vardır ama kaideyi bozmaz işte :)
Kadınların ne istediğini çözebilmek mümkün değil. Sevdiğim kişi için değişmeye çalışırım ama beni ben yapan özelliklerimden ödün vermem zaten bu tarz özellikleri istesek de değiştiremeyiz.
öncelikle paran varsa... çokta çirkin değilsen.. esprili bir yapıya sahipsen, güzel giyinmeyide, bakımıda seversen... o zaman elinle tuttuğunu alır gidersin..
Yakışıklı, cool, ağzı laf yapan, bol bol iltifat eden, seni tatillere götürüp süprizler yapan , cüzdanı şişkin, yatakta iyi olan erkektir... Ama kadınlara sorarsan adam olsun beni sevsin yeter derler ki aslen bu benim tanımımın kadın versiyonudur 😉
Bende şu an tam da bu konu uzerinde düsünüyodm tamam cool kendinden emin erkekler ilgimizi daha cok cekiyo da fazlası sıkıyo ya bu kadr zor olmak neden?
Yüce rabbım neler yaradıyor yav... sessizin sonradan açılması yaman olur... Hani derler ya sonradan görme diye, bir açılırsa o özgüven seni bile bir süre sonra görmez...
canim biz henuz kesfedilmemis bir elmas gibiyiz ama boyle giderse bizden " bir zamanlar vardi " diye bahsedeckler, balta girmemis orman gibiyiz hala kesfeden yok :(
Herkesin bir karakteri var ama erkekler genelde kızların yorumlarına göre hareket ettikleri için yani kendileri olamadıkları için kaybediyorlar, benim yorumum hayatını kafasına göre yaşayan kimseye bağlı kalmayan erkek değerlidir.
Hayır abartısı güvensizlik oluşturur. Bu sadece bazı hayatında kör noktaları olmasıyla alakalı. Kendine ait özel bir alanı da olmalı. Ben bunu merak etmeliyim fakar saygımdan irdelememeliyim. Umarım anlatabilmişimdir.
En İyi Cevaplar