Kişilik & Karakter Bir hata yaptığınızda kendinize "neden böyle yapıyorum?" diye sordunuz mu? Pobelter Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Yaptığınız hataları bir daha yapmamak ve kendi kalitenizi düşürmemek için kendinize böyle sorular soruyor musunuz?Size yakışmayan davranışları bir daha yapmamak adına kendinizle iletişim kuruyor musunuz?#nedenböyleyapıyorum #Pobelter Bir hata yaptığınızda kendinize "neden böyle yapıyorum?" diye sordunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
rapperonfire07 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Sordum, sonuç ders alıp yolun başına doğru geri geri yürümek ve yepyeni bir başlangıç yapmak oldu. 1 0 Yorumla
CaseLinas Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Genellikle sorup dusunup yine ayni hatayı yapmak gibi bir hobim oldugu dogrudur 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Bazen. 1 4 Yorumla Pobelter +1 yıl Neden bazen?Sayın Caner Özkum? :D Yorumla cnrche +1 yıl Bazen hata olmadığını düşünüyorum sormuyorum ciğerim bazende düşündüğüm için soruyorum. :D Yorumla Pobelter +1 yıl Teşekkür ederim ciğerim, bu değerli açıklamadan dolayı. :D Yorumla cnrche +1 yıl Rica ederim pilavım. :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şüphesiz güldürende odur ağlatanda her kötü birşeyden bir ders çıkarmam lazımmış der geçerim. 1 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet.Sordum ama cevap alamadım. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar