- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılSen iyi adamsın kardeşim keşke gitmeseydin ben neredeyse 6 yıldır buradayım kimler geldi kimler gitti 3.4. hesaplar ile terkrar üye oldular sitenin kalitesini arttırıyordun, bahsettiğin kişiler ile mülakaşaya girme kimse hakaret edemez sana zaten bundan dolayı gideceğini sanmam şikayet et bir u mod a halleder o işide çok erken gittin ama tıpkı
Üçdeyince124
Ankakuşu gibi
baktım güzelde bencelerin var yazık etme derimmm ama tabii karar senin yorumlarında gerçekten yardım etmek, cevap vermek için yapılan yorumlardı 4-5 yıl önce sitede yorumları herkes adam akıllı yapardı sırf xper kazanmak için yorum yapmazdı kimse ama şimdi hiç öyle değil..
Karar senin kardeşim bir daha düşün derim ama sen bilirsin tabii..12 Yorumla- +1 yıl
Çok sağolun ama artık donemem tum iyi dileklerin icin tesekkur ederim. :)
- +1 yıl
sen bilirsinnn ama bu mülakaşalara takılma en iyi bilenlerden biriyim gündem kısmını hiç değmezzzz ki bu yüzden gidiyorsan odaaa...
daha iletişimde olduğun bir sürüde üye varmış burada ama karar senin tabi..
En İyi Cevaplar
Nasıl ya. Gitme ya ne olacak ama sen bilirsin tabii. Varsa üzerinde hakkım helal sonun senin gibi güzel adama :). Gitmeden de bir kaç müzik bırakayım :). Yeni buldum bunları.
https://www.youtube.com/watch?v=gI3Zn9-tuq8https://www.youtube.com/watch?v=Vyzi-7N58ww
Ama sanki geri dönersin gibime geliyor. :)12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim sen çok iyi birisin ben siteye iyi birini daha taniyarak veda ediyorum keske gec tanimasaydim kendine iyi bak dostum :)
Burada gerçekten çok iyi paylaşımların oldu. Sitede iyi bir insan olarak hatırlanacaksın, en azından benim için öylesin.
Senin için en doğru karar buysa, uygula bence. Her zaman çok mutlu ol, kendine iyi bak, hoş çakal. 😊12 Yorumla- +1 yıl
Seni takip ettigim ilk zamanlari hatirliyorum. Cok iyi gorusler yazdigin icin tanistim sorulara emek harciyordun ilgi gosteriyordun o sorularim iste boyle kisiler icin var diyordum. Sende kendine iyi bak hoşcakakal :)
Vedaları hiç sevmem, gitme de diyemem senin vereceğin bir karar. Sadece geri gel demek istedim.
Siteden uzaklaşmak iyi gelicek.
Kendine iyi bak 😑38 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Hoşcakalın :/
- +1 yıl
Gitti :(
- +1 yıl
Şu an bile konuşuyoruz ki zaten :)
- +1 yıl
Evet şu an değil tabii şu an başka birisiyle konuşuyorum :)
- +1 yıl
Konuşuyorum O kişi ile :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa hayir gitmeni istemiyorum 😔
17 Yorumla- +1 yıl
Uzgunum :/
- +1 yıl
Gitmen sana iyi gelecek mi
- +1 yıl
Bilmiyorum Şu an zor ama gecti laftan don. ek yakismaz.
- +1 yıl
Ya sacmalama lutfen 😄 bir karar aldiysan bunu illa ki yapmak zorunda degilsin. Gitme bence. emegine ziyan olur
- +1 yıl
Ya zaten gidecektim cok emin olmasam sorusunu paylasmazdim kendine iyi bak simdilik guzel guzel vedalasalim :D
- +1 yıl
😒😒 geri gel ama tamam mi
- +1 yıl
Bakariz tamam. :D
+1 yılAyyy gitmeden yetişebildim..
Beyefendi olarak adlandirdiğim kardeşimdin, bu soruyu görmek beni şaşırtmadı ama sürekli gitmek istediğinden bahsediyordun zaten 😔 Gün olup geri dönersen, bizler de buralarda olursak tekrardan görüşmeyi çok isterim 😇
Hedeflerin için ve hayatın için bol bol şans diliyorum, umarım her şey çok güzel olur senin için..13 Yorumla- +1 yıl
Bende herşey için çok teşekkür ederim sana kendine iyi bak :)
- +1 yıl
Sen de kendine çok çok bak 😇😇
- +1 yıl
Iyi*
+1 yılHayır, zamanında gittiğim olmuştu ama tekrardan geri geldim. Uzun bir süre daha gitmeyi düşünmüyorum.
Allah'a emanet ol, hoşçakal 😊18 Yorumla- +1 yıl
Hoscakal hemsehrim :)
- +1 yıl
Biz hemşeri miyiz ki? Yeni öğreniyorum 😁
- +1 yıl
Sen karadenizli degil miydin? :D
- +1 yıl
Evet. Trabzonluyum 😄
- +1 yıl
Bende trabzonluydum hatırim dogruymus :)
- +1 yıl
Anladım. Bilmiyordum trabzonlu olduğunu.
Gitmen üzücü. Umarım daha sonra yeniden dönersin siteye 😊 - +1 yıl
Nasip belki hoscakal :)
- +1 yıl
Hoşçakal 😊
Yahu gidince geri geleceksin yapma etme. Gitme kardeşim gitme.
12 Yorumla- +1 yıl
Gelirsem de eskisi gibi sadece biz bize oluruz yine degisen olmaz. Bir dahaki hesabim olur da donersem senle de bulusmadan gitmem bu sefer biryere. :D Çok sagol hersey icin Allaha emanet ol. :/
+1 yılSoru başlığı ''Her şey'' ayrı olmalı.
Yazının ilk kısmında ''bir şey'' ayrı olmalı.
Yazının ikinci kısmında ''Her neyse'' ve ''bir gün'' ayrı olmalı.
Giderayak sinir etmek belki, bir umut işte.
Güzel günler görmeniz dileğiyle. :D21 Yorumla- +1 yıl
Haha haklısın ogrenecek cok seyim var daha duzgun bir klavye ve iyi bir turkce egitimi almadan donmemek mantikli olabilir. Tesekkurler :)
Bende 1 sene burda kaldım. Süper moderatör, editor ve fenomendim. O zamanlar çok bağımlılık yapmıştı. Hesabımi sildim, ve birdaha hiç giresim gelmedi. Şimdi ise haftada 2-3 kez giriyorum. Burası tamamen boş zaman ve gereksiz. Dışarida hayat var.
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle benziyor dusuncelerimiz tesekkurler :)
+1 yılBenimde gitmeyi düşündüğüm zamanlar oldu ama sonra arkadaşlarm buna engel oldular bence sen gerek karakterinle gerekse sorularnla burada örnek alınması gereken insanlar arasında olduğunu düşünüyorum çok fazla tanımıyorm seni ama yine de hoşçakal
11 Yorumla- +1 yıl
Bende cok direkten dondum ama sonunda gol oldu. Dusuncelerin icin coook tesekkur ederim. Hoscakal :)
- 21 Yorumla
- +1 yıl
Haha :D
+1 yılKendine iyi bak kanka zaten sıkılıp döneceksindir😀
Adamın dibisin sana kesinlikle katılıyorum bende çok sıkıldım burdan arada bir girip cıkıyorum.😀
Dönersen haber ver.12 Yorumla- +1 yıl
Tamam knk gorusuruz hoscakal :)
- +1 yıl
Kendine iyi bak😀
+1 yılALLAHa emanet ol yolun açık olsun. Hayatının her alanında fikirlerini böyle özgürce paylaşmanı diliyorum. Halkımız varsa helal olsun sen de helâl et :)
15 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun çok tesekkur ederim hoscakal :)
- +1 yıl
O kadar veda ettik gsgsfaf
@SüperSoran
Buraya yazıyorum gulyabanikız kovmasın bizi diye😅 - +1 yıl
@Şekergibiçocuk gitti bak ama.
Nicksizlikten daha saçma nickli adam geldi @SüperSoran bu daha büyüyecek :D
Saka bir yana hiç sorma ya 1,5 ay sonra hep wp dekiler yüzünden döndük. Daha vedama da inanmazlar sjdg :D - +1 yıl
@SüperSoran aynen doğru diyosun 😂 neyse tekrar hoş geldin. Hadi iyi geceler 🤗
- +1 yıl
Tekrar hoş buluruz efenim sizin gibi hatır bilen dostları hayırlı geceler :)
Zamanında ben de gitmiştim sonra beni merak etmişmi diye buldum onu sordum ama sanmıyorum umrunda bile olmamışım 5-6 ay boyunca :/ sen yinede adın gibi şeker bir çocuktun üzüldüm ☹
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkur ederim kendine iyi bak :/
+1 yılŞu kadar cümleye gitmezsen ayıp olur.
Ben giderken sessiz sedasız giderim, ani ve sert bir gidiş...
Bu arada gidiyorsan hoşçakal birkaç kez yorumlaşmıştık hatırladığım kadarıyla.13 Yorumla- +1 yıl
Gidecegim onceki hesaplarimi oyle kapattim ama bunu arkadaslar oyle yapti diye uzulup bir daha ben ayrilirsam oyle yapmayacagim dedim. Haber verecegim dedim. Ama gerceklten daha zor oldugunu simdi anliyorum :/
- +1 yıl
Vedalar zordur :)
Olmadı kal yani ne olacak? Arkadaşların varsa... - +1 yıl
Fedakarliklar gerek bazen yasam icin ne olursa olsun sozumden donemem.
+1 yılSeni pek tanımıyorum bir kaç kez sorulardan sohbet etmişliğimiz vardır. Kendine iyi bak, sevgiyle kal yine bekleriz gelirsen, hoşcakal :))
Gitmenin ardında bir neden vardır saygı duymak gerekir.11 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler hoscakal :)
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu site de tanıdığım en adam en delikanlı insanlardan biriydin hep dediğim gibi şeker gibi çocuk at çaya karıştır.. burda olan yazılan çizilenleri pek ciddiye almadan kafana takmadan gitmeni tavsiye ediyorum kendine her daim iyi davran..
11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah bende seni oyle gordugum icin takip ediyorum. Kafama bu dostane yazilardan baska birsey takilmayacak umarim hayirli olur da deger. Allahtan istegim budur. Sende kendine hep iyi bak :)
Tek iletişim noktamız siteydi seninle Fatih, iletişim noktamızı genişlettikten sonra gidişine saygı duyarız. Send me number, ardından yolun açık olsun, seni daima seveceğiz.. 😌
13 Yorumla- +1 yıl
Sen sitede ilk gordugum anda bile bu ADAM ile iyi anlasırız deyip yakin durdugum ilk kisiledendin. Fikirleri ve yazıları en cok hosuma gidenlerden. O yuzden site ile sinirlandirmayi bende istemem kapatmadan hemen once bilgilerimi verecegim. :D
- +1 yıl
Tamam :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüm ama vazgeçtim her defasında.
Sözün bitttiği yerdeyim şimdi, ne desem bilemiyorum.
Gitsen bile umarım pişman olup dönersin.29 Yorumla- +1 yıl
Sen cok iyi birisin hic nickin gibi degilsin. Donersem seninde haberin olur guven bana ama simdilik hoscakal :/
- +1 yıl
Kendine iyi bak o zaman.
Gitmek isteyene"Dur" diyerek en büyük haksızlığı yapmak istemem.
Vardır illa ki bir sebebin ama gitmekten vazgeçtim demeni de beklemiyor değilim hani.
Bak ya, çelişkili cümleler kuruyorum. Aklımı karıştırdın tüü sana.😣
Gitmeden son kez tribimi de şöyle bir köşeye bırakayım.😐 - +1 yıl
Cansın ya :D tribi bagimlilik yapan tek insan :D hoscakal :)
- +1 yıl
Küçük emrah sahnesinden de kötü oldu be, senden sonra ben de mi gitsem ne.😄
- +1 yıl
Ohoo oylee arkamdan atlarsaniz donersem kime tutunurum :D
- +1 yıl
Atlamak demişken sevgili adminlerimize de veda ettin mi?
bir defasında kasten yazmıştım, öyle duygusal yazmışlardı ki, okusan ağlarsın.😅😄 - +1 yıl
Yakın gören keşfeder keşfedemeyen fark eder duygularını icinde yasar. Isimi zorlastirmaz. Biri zaten buradan olmasada gorusecegim biri o yuzden sizler onemlisiniz. :D
- +1 yıl
Yaa öyle mi.😮😐
- +1 yıl
Kendine iyi bak. 💙😊
Güle güle kardeşim. Seni gördüğüm kadarıyla gayet saygılı bir insansın ve iyi niyetli birisin. Kendine dikkat et..
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler hayırlı akşamlar :)
+1 yılİstemisimdir halende istiyorum bazen.. ama gidemem o ayri bsy neyse niye ayriliyon ki ksden guzel site bence
12 Yorumla- +1 yıl
Bunaldım.
- +1 yıl
Peki.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl#HiçliğinSesi ve #HerNeyse bunu beğenmedi..
İlk başlarda Gılgamış destanı yazan kişi şimdi neden bu kadar hevessiz. Kim üzdü? şöyle bulaşayım ona...
Vallahi gitmiş gibi birşey tek tabanca takılıyorum.. takip etmiyorum kimseyi. Takamam kimseyi kafaya.
Arkadaş olunca ekstrem sorumluluklar da yanında geliyor11 Yorumla- +1 yıl
Kimse üzmedi sadece bazi kararlar almak gerekir bu da onlardan biri tesekkurlertum yorumlarin icin hoscakal :)
Sanırım dönmeyeksin kanka. Soruyu çok geç gördüm çoktan gitmiştin. Sitede tanıdığım aklı başında, çizgisini bozmayan ender kişilerdendin. Dönersen ve biz de burada olursak, yine görüşürüz.. Vedaları hiç sevmem ama bazen etmekte icap ediyor. Her şey gönlünce olsun.
00 Yorumla
+1 yılGit git geri gelcen nasıl olsa😂 ayrıca siteyi ne kadar onemsiyorsunuz ya git işte niye soru acıyon 😂😂
Tamam tamam vurma güle güle 😅12 Yorumla- +1 yıl
Biz issizlere bunu mu sordun simdi feno guru bir issizim be bu da sorumu skfg:D vurmadim hadi hoscakal sende :D
- +1 yıl
Sen de hoşçakal yarı hemşerim 😁
git ama yine gel
döneceksin diye söz ver
böylesi hepsinden güzel
git özlet kendini yine gel ☺12 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel sozler tesekkur ederim cok muhabbetimiz olmadi ama iyi birine benziyorsunuz insallah hep iyi kisiler ile karsilasirsiniz. Insallah :)
Hüseyin den sonra sende mi😕😕 nereye gidiyorsunuz o kadar emek edip😕😕
12 Yorumla- +1 yıl
Malesef uzgunum kendine iyi bak :/
+1 yılEvet. Bunu sık sık yapıyordum fakat daha sonra bunun gereksiz olduğunu düşündüm.
12 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz oldugunu dusundugum zamanlari da astim. :/
- +1 yıl
Bu üzücü. 😔
+1 yılGiden gidene, sitede adam kalmadı. Domino etkisi mi denir buna ne denir
12 Yorumla- +1 yıl
Birileri gider birileri gelir nasip :)
- Kişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılşekercik git ama hesabını kapatma arada benim gibi yoklamaya gelirsin anlıyorum seni ;)
16 Yorumla- +1 yıl
Hesabin omru bitti donersem baska sekilde donecegim ilk sizleri bulacagim cok sagol gecmis guzel gunler icin :)
- +1 yıl
dikkat et kendine şekercik böyle kal değişme 😊
- +1 yıl
Allah haktan saptırmasın. Burada ol ne olur bilinmez eski gunlerine donebilir ks simdilik Allaha emanet ol. ;) :)
- +1 yıl
Değismedim ya da belki de değiştim bilemiyorum. En azında nickim farklı süpriz. :D
- +1 yıl
@SüperSoran vaaaaaay sekercik gelmis hos gelmisssssssss bak simdi kimi cagiriyorum hemen :D @Cøsettte cok sevindim yaa :)
- +1 yıl
Onun buralarda olduğunu biliyordum demek hesabı buymuş vay hain cadı. Haber vermeden gitmis ayip etmisti. Neyse ki yukarıdaki sözlerinden hayırlı biri olduğunu hissettiğim için ve eski gunler hatrına affediyorum :D
Ben dedim biz yine ekibi toplarız. Hoş buldum. :))
Düzgün çocuktun git kurtar kendini sınavlara hazırlan istediğin bir yer kazan
Düşündüm ve çok gittim geldim31 Yorumla- +1 yıl
Allah razi olsun insallah :)
+1 yılTanışmıyoruz ama görüşleriyle, sorularıyla siteyi güzel kılan üyelerden biriydin gözümde. Yolun bahtın açık olsun kardeşim benim.
11 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkur ederim :)
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. nereye gidiyon knk hoşçakalma ve gitme.
niye gidiyon ki11 Yorumla- +1 yıl
Uzgunum dostum zaman onemli. :/
+1 yılHep. gidip geri geliyorum. Gitmene üzülürüm.. Ama saygı da duymak lazim. Hoşçakal.
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim hem senden yuksek xperde. Olmak ve sen feno olmadan feno olmak yakismiyordu bana ben donersem arkadan yine yetisirim. :D Kendine iyi bak sende :/
- +1 yıl
😅😅Deli çocuk gelirsen bul bizleri.
- +1 yıl
Son emir alınmıştır hoscakal :)
- +1 yıl
Kendine iyi bak.
+1 yılSeni tanimiyorum ama gitmene resmen uzuldum suan:(( kendine iyi bak hoscakal sekergibiboncuk..
14 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim, sizde hoscakalın. :/
- +1 yıl
Rica ederim de bu guncellemeler nedir ya gitmesen olmaz mi cidden uzuldum.
- +1 yıl
Ne yazık ki :/
- +1 yıl
Kal saglicakla:)
+1 yılYaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :/ :/ İyi biriydin nereye gidiyorsun :/
12 Yorumla- +1 yıl
Sen de iyi biriydin ama mazimiz doldu artık.
- +1 yıl
:/ peki
+1 yılFatih kardeşim Ankara ya gelince buluşacaktık. Nereye gittin be. Ben kendi dertlerimden sizi unuttum. Allah belamı versin diyeceğim de vermiş zaten.
Dönersen beni bul lütfen mutluluk eksik olmasın hayatından25 Yorumla- +1 yıl
Beni de bulun siteden gitsem bile, Fatih'i en çok özleyenlerden biri de benim.
Fatih gelir bakarsan diye söylüyorum, ben Cøsete 😄 Hadi gel birlikte while my guitar dinleyelim.:) - +1 yıl
Bakar bence.. gelince bizi bul xnnxd
- +1 yıl
Evvet bu ekip tekrar bir olmalı!!! Jdjcdb
- +1 yıl
Bence de hissetmiş gibi şansına bakar. Hatta siteye bile döner. Hayat işte ne garip birileri gider bir bakarsın bir şekilde yine döner ama bu sefer diğerleri gider. Beklemeden hesap kapatmak ne pelin bu 2 oldu neyse hoş buldum. :D
- +1 yıl
@SüperSoran oha kardeşim 😍😍
+1 yılNiye gitme kararı aldın ki şimdi :/
131 Yorumla- +1 yıl
Bunaldım artık cok bagimli oldum eski samimiyette kalmadi cok oyle iste yagmur sende iyi tanidigim kisilerden din uzatmayalim zaten ben donersemde sizi bulurum kendine iyi bak sende :/
- +1 yıl
Peki nasıl istiyorsan öyle olsun ama yine de belki vazgeçersin gitmekten akşama kadar 😄 Sen de kendine iyi bak :/ Gidip de dönersen şeyaparsin 😪
- +1 yıl
Yağ-murr- aşkımmm.😅
N'aber.:p - +1 yıl
@kalpsiz-melek Naber'den sonra soru işareti koyarsın mı hemen 😣
- +1 yıl
Sende kendine iyi bak. :/
- +1 yıl
Bana söyleyeceğine Fatih ' e söyle.
Yine -de ' yi bitişik yazmış.😡😄 - +1 yıl
Ben sana söylemek istiyorum 😡😄
- +1 yıl
Fatih gidici aman diyor dkdf:D
- +1 yıl
Aaa😮😮
Ayy😅😅
Şey.
S mi oldun sen.😍😄
(Soru işareti koymayacağım işte.) - +1 yıl
Hayır :/ Hasret kendini tdk sandığı için sadece ona söylüyorum yanlış yazınca. 😄
- +1 yıl
TDK büyük yazılır.😣😄
- +1 yıl
@kalpsiz-melek Evet 3 gün önce 😂
- +1 yıl
Yeni fark ettim.😅
H. O. - +1 yıl
T. e hasret 😅😄
- +1 yıl
R. E Yağmur.😅
- +1 yıl
R. E deyince Tayyip geliyor aklıma 😅
- +1 yıl
Yaa 😂
Benim de.
Çok seviyorum ya onu, aşkım benim.😍 - +1 yıl
Senin tek aşkın benim 😳😄
- +1 yıl
Bir de Fatih.😍😄
- +1 yıl
Fatih seni Fatih'e olan aşkınla yalnız bırakıp gidiyormuş 😒
- +1 yıl
Ne demek gidiyormuş? döversin mi onu?😣😥
- +1 yıl
Döverim hayatım 😣 ne demek seni bırakıp gitmek 😣
- +1 yıl
Olsun, ben zaten sana aşıktım hep.😥😄
- +1 yıl
Demin öyle demiyordun 😥😄
- +1 yıl
Pardon kar...
Ezberledin zaten devamını, yazmaya üşeniyorum artık o cümleyi.😅 - +1 yıl
Kardeşin yine dimi 😣😂
- +1 yıl
Evet, o😣
- +1 yıl
Tüü kınadım 😣
- +1 yıl
Benim kardeşimi nasıl kınarsın sen.😣
- +1 yıl
Seni kınadım 😣
- +1 yıl
O zaman sorun yok.😥
Gitmek istedigim filan olmuyor zaten buraya çok zaman harcayan birisi değilim.
10 Yorumla
+1 yılGidiyom ama zikkim yere geri donuyom knk geri gelcen o yuzden kapama
13 Yorumla- +1 yıl
Belki bende oyle donerim ne degisir ki bro onemli olan kullanan kidi degil mi hesabi :)
- +1 yıl
Yani aynen knk ama. geri gelcen😀haberin olsun
- +1 yıl
Tamam knk :D
+1 yılTanımıyorum ama iyi birine benziyorsun hoşcakal..
11 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim. :)
Çok efendi birisin. Yolun açık olsun..
11 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler sagolun hoscakalin.
+1 yılGüle güle şeker çocuk
23 Yorumla- +1 yıl
Gule gule selime saygilar :)
- +1 yıl
Bak yine gel ama olur mu 😊
- +1 yıl
Insallah :)
+1 yılOha nereye😐ya özlersek😀
14 Yorumla- +1 yıl
Yeni seker oglanlar bulun biz kimiz sanki :D
- +1 yıl
Bu sitede şeker oğlan yok senden başka😀
- +1 yıl
Var ben gordum. Onlara devrediyorum:D
- +1 yıl
Gitme.. İlla gideceksen de tekrar geldiğinde beni bul☺
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıliyidik ara ver girme sonra belki girersin
22 Yorumla- +1 yıl
Sagolasin artik hesabi kapatmak gerek :)
- +1 yıl
gidene kal demem 🤠
+1 yılNereye Fatih aşk olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Sitenin encandan uyelerinin sıralaması yapilsa uzt siralarda yer alirdin miladimiz doldu ama olurda donersem senide bulurum insallah hoscakal :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim yüreği güzel arkadaş, kendine iyi bak 😊😊
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Düşündüğüm oluyor
Hoşcakal
iyi aksamlar :)11 Yorumla- +1 yıl
Iyi aksamlar hoscakal :)
- Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı.
+1 yılGüle güle yine gel 😊❤️
11 Yorumla- +1 yıl
Güle güle :)
Kendine iyi bak Güle güle
11 Yorumla- +1 yıl
Gule gule
+1 yılDüşündüm ama gidemedim.
10 YorumlaHep... her saniye terk etmek istiyorum ruhumu...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğuuum😲
13 Yorumla- +1 yıl
Uzgunum :/
- +1 yıl
Sana kal diyemem :(
- +1 yıl
Kaç kurtar kendini
İsmini öğrenmiş olduk hoşçakal Fatih
10 Yorumlabeni piçaklicak ormana atticak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılHoşçakal
11 Yorumla- +1 yıl
Sizde Hoscakalın.
+1 yılÖnce sen söyle 😕
19 Yorumla- +1 yıl
Ne diyeyim ki? :/
- +1 yıl
Nasıl bir izlenim bıraktım sende?
- +1 yıl
Hmm bizim iletisim bir garipdi hep o gizli sorulardan ama sjd:D ama keyifliydi ozunde iyi birisin hissediyorum hissetmesem sorularini gordugumde gecerdim hep arka arkaya gorsemde cevap verdim bu iyi biri oldugunu hissettigim icindi. Oyuzden sende kendine iyi bak :)
- +1 yıl
Hmm bizim iletisim bir garipdi hep o gizli sorulardan ama sjd:D ama keyifliydi ozunde iyi birisin hissediyorum hissetmesem sorularini gordugumde gecerdim hep arka arkaya gorsemde cevap verdim bu iyi biri oldugunu hissettigim icindi. Oyuzden sende kendine iyi bak + gitsen bile bir gün geri geleceksin. O zaman da böyle hakkını verebileceğin bir nick bulabilecek misin acaba 😕
- +1 yıl
Nick sıkıntı olacak :) Ama bu da o sıkıntıdan dogmustu bellide olmaz :)
- +1 yıl
Biz senin arkandan şeker gibi çocuktu dicem, ağlıycaz 😢
- +1 yıl
Demeyin boyle iste :/
- +1 yıl
Hakettin sen sus bakıyım
- +1 yıl
Hayır hak etmedim :D
+1 yılGüle güle ✋
11 Yorumla- +1 yıl
Gule gule :)
+1 yılHoscakal
11 Yorumla- +1 yıl
Sende Hoscakal izmirli :)
+1 yılAdaş iyidik be d
15 Yorumla- +1 yıl
Çok olmadı senle birlikte geçen zaman ama çok gibiydi sohbetimiz. Eyvallah dostum adasim :))
- +1 yıl
Arada gir bende sıkıldım hesabı kapatmadım ne olur ne olmaz. Yine döndüm
- +1 yıl
Yok hesabın maidesi doldu samimiyeti azaldi en iyisi baska sekilde donmek olur donersek de :))
- +1 yıl
Trabzon dün yense gitmezdin d
- +1 yıl
O zaman bir sans olurdu iste :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüşmek üzere
11 Yorumla- +1 yıl
Hoşcakal gizli :)
Kişilik & Karakter konusunda 712 cevap paylaştı. Güle güle
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılgeri geldin mi acaba
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılNiye gittin yaa?
09 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin? Gider ayak bile gizli gelmişsin utanmıyor musun sjdf :D
- +1 yıl
@SüperSoran sen kimsin asıl😀😂
- +1 yıl
Aa şimdi fark ettim hoşgeldin😀😂
- +1 yıl
Hoş buldum kimdin bakim sen :D
- +1 yıl
@SüperSoran seni meraktan çatlatayım mı? 😀😂 hem niye gittin ki
- +1 yıl
Nickime alışamadim ya sanki baska birine soruluyor sjdf :D neyse cok merakli degilimdir zorlamiyorum istersen. Niye gittigime gelince oyle gerekti yenilik ve ozlem iyidir :D
- +1 yıl
@SüperSoran bana göre yine gıcıksın neyse 😀 ilk nickin daha iyiydi evet😀😂
- +1 yıl
Ee ne derler bilirsin hesap çıkar huy gitmez. Buna da alışırız ya alısiriz dimi guzel mi ki? Sjdg
- +1 yıl
@SüperSoran hıı süper :)))
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne