İşte gidiyorum. Herşeyin bir sonu vardır. Şekergibiçocuk'dan da bukadar. Siz hiç gitmeyi düşündünüz mü?

İyi kötü zamanlar geçirdim. Çok iyi insanlarla tanıştım bunlar takip ettiğim değerli kişiler hepinize teşekkür ediyorum. Fikirlere hep saygı göstermeye çalıştım, insanları kırmamaya çalıştım. Fikirlerimi iyi aktarmaya çalıştım. Kimisi ben fikirlerimi yaydıkca Kudüs, islam, ahlak vs. dedikçe rahatsız oldu arkamdan sorular açıp hakaretler etti. Bunlara da kızmadım. Sonuçta utanacak birşey yapmadım ve sonunda utanan yine onlar oldu.

Herneyse sitenin eski tadı kalmadı benim için bir kaç değerli dost gitti bir kaçı kaldı ama onlardan da samimiyetine inandıklarıma özellikle birgün ulaşacağım merak etmesinler belki başka hesapla gelirim, başka bir zaman.

Dostlarım bu soru paylaşımı ile birlikte akşama hesabım gidecektir. Çok sorgulamayın lütfen sadece sizde nasıl bir izlenim bıraktım bilmek isterim. Vakit de bir haktır. Hakkınızı helal eder misiniz? Bana bununla gelin ya da düşünceleriniz ile bana iyi kötü düşüncelerinizi belirtin. Teşekkürler bu hesabım için KizlarSoruyor.

Sizinde aklınızda gitme isteği oluştu mu hiç? Bir yerden ayrılmak ya da insanları ardınızda bırakıp gitmek istediğiniz oldu mu?
İşte gidiyorum. Herşeyin bir sonu vardır. Şekergibiçocuk'dan da bukadar. Siz hiç gitmeyi düşündünüz mü?
#Fatihgidiyor
#Hoşcakalın
Güncellemeler
+1 yıl
Habersiz bırakıp giden arkadaslara kızardım. Şimdi daha iyi anlıyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Sizlere son tavsiyelerim sitede hercesit insan var ne olursa olsun sorunlarinizi saygi icerisinde tartisin. Bu vatan hepimizin bizi dusman ayni catida görüyorsa siz farklı catilara bolunmeye calismayin.
Güncellemeler
+1 yıl
E gifimi paylasayim bu nick gidecek nasil olsa bari son kez anı olsun :D Bencelerimde size emanet az ama bazilari guzeldir. cf.kizlarsoruyor.com/.../...-b472-74484ea44dbc.gif