şu an beyaz yakalıyım bazen bu senaryoyu aklıma getiririm ve içim daralır gibi olur. Çünkü alışmış olduğun bir standart var ve kimyan diğer türlüsüne hazır değil.( Kesinlikle küçümseme durumu değil bu) Bu aklıma gelince hep işimin öneminim farkındalığına varıp geçiyorum konuyu
15 Yorumla- +1 yıl
mecbur kalınca illaki çalışılır ama haklısın sende kendince kardeşim bazı insanlar her işi yapamaz başarılı oldukları gerçekten de sadece beyaz yakadır.
- +1 yıl
Daha genç yaşta 2-3 yıl kadar sanayide ağır işler yaptım yağ pas içinde zor şartlarda çalışırken bigün içimden “ umarım bigün takım elbise giyip gidebileceğim bir işim olur” dedim ve şimdi 3 yıldır türkiyede önemli bir kurumda düşlediğim şartta ve şekilde çalışıyorum. İki tarafı da gördüm ve tekrar o noktaya dönmek problem olurdu
- +1 yıl
nerede mutluysan orada devam et emekliliğe kadar umarım kardeşim. çok haklısın mavi yakaların çoğu ağır görev yaparlar Allah kolaylık versin
- +1 yıl
teşekkürler
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 330 cevap paylaştı. Bazi isyerlerinin beyaz yakalari bazi isyerlerinin mavi yakasi pozisyonunda.
A da beyaz iken B de mavi yaka olacaksa sorun olmaz ama ayni yerde beyazdan mavi ye duseceksem dusunmeden cikarim.11 Yorumla- +1 yıl
gerçekten doğru bir yorum. her mavi yaka çok ağır şartlarda değil biliyorum. ve evet beyaz yaka olupta hem beynen hem bedenen yorulurken ve mavi yakadan az kazana biliyorsun. Allah her yaka renginde çalışanlara kolaylık versin.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk baslarda belki sıkıntı olabilir o da beyaz yakanın daha rahat çalısma ortamı oldugu icin ama herkes alısır ihtiyacı olan mavi yakaya bakmaz
10 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 374 cevap paylaştı. gocunacak hic bisey yok sonucta is istir. her isin kendine göre zorlugu kolayligi var.
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
insanlar zaten calismak istemiyor ve pozisyon beyaz olmus mavi olmus farketmez hatta calismadigi halde maas begenmiyor elbette amirlik yaptigin bir isden sonra personel olmak kolay degildir ama hakkiyla calisabiliyorsan yerinin onemi yok genede psikolojik olarak insani etkiler fakat senin o maasa ihtiyacin varsa hic bir onemi yok
10 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar koyar insana, o rahatlığı ararsın illaki, ama mecbursan alışmak zorundasın, vardır bir hayır deyip işine sımsıkı sarıl derim. Allah kerim
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim yorum için kardeşim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılGocunacak olsa çöpçüler gocunur. Onur çok farklı bir mesele. Eşinde onurun , çocuklarında. Onlarin biseylerden eksik kalmasimi yoksa senin utanıp gocunup yatman mi? Hangisi onurunu kırar?
12 Yorumla- +1 yıl
1 ben kendim için sormadım elimden gelen her işi gocunmadan yaparım uzun yıllar mavi yaka olarak görev yaptım kısa dönemler de ilk iş deneyimlerimde mavi yaka olarakta görev yaptım ben güzel kardeşim. 2. gocunacak olsa çöpçüler cümlen olmamış be güzel kardeşim nedendir bilinmez toplumumuz da temizlik görevlilerine utanılacak bir iş yapıyorlarmış gibi bakılır çevreyi temizlemenin nesi utanç verici anlamadım hiç bir zaman. kanalizasyon görevlileri sokağa hiç çıkmasın o halde gibi oluyor şahsına alma sakın bu yorumumu ben bu düşünce adına yorumladım cümleni ne yazık ki evindeki çöpü evinin ortasına dökmeyip temizlikten bahseden toplumumuz sokağa çöpü çöp konteynerleri dışında heryere rahatça atar ve bu bir meslek olmak zorunda olmuşken birde mesleği küçük görür. garip bir toplumuz
- +1 yıl
Ben yorumu sana hitaben yapmadım zaten. Genel olarak yaptım. Ayrıca dış görünüş açısından gocunacak insanların yapmayacakları birinci işten bahsettim. Kimse kendini kandırmasın şimdi doğruya doğru. Ayrıca mesleği kim küçümserse kucumsesin. Maaşi gayet iyi sadece dış algılar insanı etkiliyor. Yoksa benim afedersin or'''''pusuna bile saygım var.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şerefle gururla namusumla olduktan sonra elimden ne iş gelirse yaparım. Gocunmam bile.
20 YorumlaBen şu an mavi yakayim beyaz yaka olmayı da istemem çünkü onların ortamını samimi bulmuyorum gadasi
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler kardeşim Allah herkesin gönlüne göre huzurla çalışacağı mesleği nasip etsin.
+1 yılElimden ne iş gelirse en iyisini yapmaya çalışırdım
10 YorumlaSen ne dersen de ya iş veren de derki istiyorsan yapma aç kal derler
00 Yorumlamavi yakayken beyaz yaka oldum harika bence :P
12 Yorumla- +1 yıl
mutlu olduğun işse ne güzel senin adına sevindim.
hiç farketmez yeter ki işten keyif alayım.
10 Yorumla
+1 yılhelal kazan geresi mühim mi
10 Yorumla
+1 yılValla gocunurdun ne yalan söylim ama mecbursam calısırdım mecbur değilsem beklerdim
00 Yorumla
+1 yılBen biraktim. Temizlik isi yapiyorum su an.
10 YorumlaGayette şerefle çalışırım
10 YorumlaAşağılık kompleksim yoktur
10 Yorumla
+1 yılvestel sirketinde beyaz yaka olarak calisiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
soru mavi yakamısınız? beyaz yaka mı? değildi ama neyse.
+1 yılentel görüntüsünde, gereksiz soru. com:)
01 Yorumla- +1 yıl
entel mi? ben uzun yıllar beyaz yaka görev yaptım mavi yaka olarak da gururla çalıştım işsiz kaldığım ilk iş yıllarım da. soruya bakış açınla alakalı sanırım sana yansıması kardeşim.
Gocunmazdim.
10 Yorumla
+1 yılBen çalışmaya karşıyım.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne