Bi Kıza bir Erkek Neden Çok Coolsun Der Ve Cool Kimlere Denir =)
? bir Açıklarsanız Sevinirim ;)
? bir Açıklarsanız Sevinirim ;)
Kız için de erkek için de kullanılan anlamı kendini bir halt sanan burnu havada demek ama çekici geldiği için hoş bişiymiş gibi algılanıyor fakat cool insanlar elde edildikten kısa süre sonra terk edilmeye mahkumdur diye düşünüyorum.Evet anladığınız üzere kuğul değilim ve onları kıskanıyorum dflkjgdflg
Analdım =D =D
"Çok havalısın havalı oldugun kadar da soğuk kanlısın .."
=D
Cool ingilizcede soğuk anlamına gelir serin manasında.Hatta uzun yol araçlarında tırlarda falan intercooler lar vardır ara soğutucu deriz.Cool kızlar erkeklere çekici gelir.Kendisine mıknatıs gibi çeker erkekleri.
Ben İngilizcede Sempatik Olarak Biliyodum =D
Sempatikle benzer gibi görünse de hiç alakası yoktur aslında.
elde edilmesi zor kız diye özetleyebiliriz. ulaşılması zor kızlara cool der genelde erkekler :)
Hım Diyen Haklı O Zmn =))
Boş VER Bna Cool Diyen Doğru demiş O Zaman Ulaşılması Zor İnsanımda =D =D Kolay Kolay Sevmem =)
ha tamam şimdi anladım :D kişiye göre değişir yani onun için coolsundur başkası için değil. demek ki o kişi senin ilgini çok fazla çekmemiş ki zoru oynuyorsun. seni baştan çıkaracak kadar yakışıklı biri olsaydı belki de hiç zorlamayacaktın ve onun gözünde de cool olmayacaktın :)
Cool Derken Kötü Anlamda mı Dedi Yani =D
Anladım =D
Rica =D
Yok O Bi Yabancı =)
Cevap
11Cevap
ben eskiden hic konusmuyodum takmıyodum ya da cok konusuyodum takmıyodum :D yani ruh halime gore takılıyodum ortama gore degil, o zamanlar cok coolsun diyolardı ama simdi hayatım sikildigi icin olamıyorum oyle :(
ben cool diyilim tek bildim bu ama cok coolsun diyenler oluyo anlamıyorum eşortman tşört geziyoz nasıl cool oluyoruz :S :D
Bilmem =)
Ya sen çocuğu iplemedin ortam buz kesti çocuk böyle dedi :D ya da çocuk da cool ortak nokta belirtip sana iş attı
4 Sene Çıktığı Var Bna Çok Tatlısın Ve Coolsun Dedi =D
Haklısında =D Ne Bileyim YANİİ =D =D 4 Sene Çıktığı Var Çıkmaz Bnle Ya =D =D Ama İşte İltifat Edince Yanış Anlıyorum Tatlı Çocuk Bide =D
(Y) =D =D Ee Napacm Şimdi Bu Çocuk Herkese Yavşıyo Ama Bna Prenses Diyo Cool Diyo Tatlı diyo Diyer Kızlara Şakasına Prenses Dediği Olmuştur Ama =D
fazla konuşmayan gözleriyle seviştiğini zanneden ketum tiplere diyolar sanırım
hep bana derler bu kelımeyı ama aslında öyle değilimdşir
=D Bnde Bilmiyorum Herkes Diyo Genelde Erkekler =))
Haklısın =D
=)))
AYY Saol =)
Bide 4 Sene Çıktığı VAR Bna Cool Diyen Çocuğun Bna Bide Tatlısın Dedi Yavşadı mı Anlamadım =D
Doğrudr =D =D
Mesela otobüste iki elini hiç bir yere tutmadan ayakta duran bir erkek cooldur. Mesela gondolda koltuk atlayan erkek cooldur :D
serın serın takılıyoruz der ortam ıyı bozma anlamında :)
ben nası biriyim bilmyiorum :D
buyuyeceksın elıf nısa
çok zor sordun..
xartistxxxxxxx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar