cool erkek nasıldır nasıl davranan erkekler cooldur? yorumlarınız kızlar :D:D?
cool olunmaz dogulur
cool erkek şöyledir...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cool doğulur :D Cool mesela kızlarla mesafelidir hedefinde kariyer vardır. benim için laf sokan erkek beynini kullanan ve giyinişi süper olan erkek cooldur. bakışları sert ama öldürcek gibi değildir felan :D
mesela şöyle diyim iş yerinde istediğinde hiç kimseyle muhattab olmayan istediğinde dayı ya da kendi yaşındakilerle makara yapan kızlarla çok mesafeli olan ama yardım istediklerinde ya da bişey istediklerinde son derece kibar ve nazik olup işlerini yapan ve sadece iş hakkında konuşan (kısa) yemeği genelde tek yiyen giyinişi süper saç bakımı süper olan erkek nedir sizce?
yok çok fazla kbiar değil ama kızlara karşı saygıdan ötürü kibar oluyor :D bu yukarıda anlattgım erkek coolmudur peki?
yok o tur kızlar değil noırmal efendi hanım kızlar o topuklulara hayatta acımam ben D: bide bişi dicem ben böyleyimde ama ben cool nedir bilmiyodum bir kız geldi bişey istedi verdim ve direkt buyrun dedim işime devam ettim kız ismimi sordu söyledim sona bana ne kadar havalı birisin sen dedi yooo öyle birisi değilim dedim dıştan hiç öyle gözükmüyorsun dedi sonra bunu arkadaşa söyledim olm kız coolsun anlamında demiştir dedi bende bilmiyodum cool nedir soayım dedim ayrıca bu kız tek yemek yiyodum kafayı çevirdim bir bakım bana bakıyor ama kötü anlamda deiişik bir anlamda tek yemek yemem dikkatini çekmiş sanırım sonra iş çıkışı servis beklerken arkamı döndüm yine beni süzüyor sebebi nedir sizce?
Acıma acıma aferim :D cool olmak iyidir. Ama cool olcam diye etrafındaki insanlardan uzak durma derim. Bak insan diyorum çıkar ilişkisi olmayanlarla takıl yani :) Merak etmiştir yani. Kızın dikkati çekmişsin yani ne diyim. Ama uzak dur bu tiplere yardım edenler hep dikkatlerini çeker :) yinede tabi bilemeyiz
anladım öyle yaparım :D peki benim yapğım nasıl sizce D:.
yoo diyorum ya cool n edir bilmiyodum bile arkadaa söyledim o dedi bende merak ettim :D.
peki bu b ahsettiğim kız bana ibretlik anlamda bakıyor olabiliermi aşagıdaki arkadaş öyle demişte :D sen ibretlik bakacagın bir erkeğe ne kadar havalısın dermisin ya da yemek yerken dikkatini çeker mi veya servis beklerken arkadan süzermisin :D konuşmaya çalışırmısın?
ya hoşlanıyor senden ya da ibretliksin derken ben çirkinmiyimde bana ibretlik olarak bakıyor anladım :D demekki en dikkat çeken erkek benim iş yerinde öyle mi :D.
ya diyom ya ben hep böyleydim arkadsaşa bana bu kelimeyi bu erkek çeşidini öğretti söyledi yani :D yoksa kızlar bişi istediklerinde ya da bişey sorduklarında son drece mütevazı konuşuyorum cevap veriyorum bu ego mu oluyor şimdi :D.
peki bişi sorucam :D aşagıdaki bayan demiş ya sendeki bişey dikkatin çekmiş ya iyi ya da ötü anlamda ya senden hoşlanıyor ya da ibrwetlik olarak görüyor demiş :D sen ibretlik gördüğün erkeğe böyle yaparmıydın mesela :D?
tamamda soruma cevap verin genelleyelim kızları :D?
genelde kim kime bakar D.
ben ub dediğim kızın ablasını çok begeniyorum çok ama çok begeniyorum hem ama
bakalım sizi kaip edebilirmiyim msjlaşır muhabbet ederiz olurmu?
tamam :D ya ben arkadaşımı kaybettim bulamadım hala :( hesabım yok yere silindi tekrar açtım bitrürlü bulamadım ama siz kafa dengine benziyorsunuz umarım ondanda öte olursunuz :D.
hiçbirtisini bulamadım işte ne soruları ne ismini :D.
yürüyüş önemli rahat yürümeli sanki hiçbir işi yokmuşçasına salına salına yürürse, sert bakışları olursa, giyinişine dikkat ederse ve çok sırıtmazsa asi durursa cool derim
mesela şöyle diyim iş yerinde istediğinde hiç kimseyle muhattab olmayan istediğinde dayı ya da kendi yaşındakilerle makara yapan kızlarla çok mesafeli olan ama yardım istediklerinde ya da bişey istediklerinde son derece kibar ve nazik olup işlerini yapan ve sadece iş hakkında konuşan (kısa) yemeği genelde tek yiyen giyinişi süper saç bakımı süper olan erkek nedir sizce?
bence iyi değil. cool olmak insanlardan kendini soyutlamak değil hayatında yer kaplayan insanlarla normal sohbetler kur kendini çekme o zaman cool değil itici olursun ama ilk defa gördüğün seni ilgilendirmeyen mesela sokaktan geçen bir insana soğuk davranabilirsin illa cool olcam diyosan ki bence buda gereksiz vıcık vıcık bir insan değilsen yeterlidir bence
ben cool nedir bilmiyodum bir kız geldi bişey istedi verdim ve direkt buyrun dedim işime devam ettim kız ismimi sordu söyledim sona bana ne kadar havalı birisin sen dedi yooo öyle birisi değilim dedim dıştan hiç öyle gözükmüyorsun dedi sonra bunu arkadaşa söyledim olm kız coolsun anlamında demiştir dedi bende bilmiyodum cool nedir soayım dedim ayrıca bu kız tek yemek yiyodum kafayı çevirdim bir bakım bana bakıyor ama kötü anlamda deiişik bir anlamda tek yemek yemem dikkatini çekmiş sanırım sonra iş çıkışı servis beklerken arkamı döndüm yine beni süzüyor sebebi nedir sizce?
ibretlik derken?
çirkin anlamında mı diyorsun?
cool erkek nerde ne yapacagını bilen boş konusmayan ne istediğini bilen kendi halinde bir insandır.. :)
Kardes sen cool falan degilsin sosyal fobin var senin
nasıl sosyal fobi?
ben tek yemek yemeği severim ama iş arkadaşlarıyla birlikteykende yemek yerim hemde gülerek makara yaparak iş ortamında canım istediğinde dayı ya da kendi yaşıtımdakilerle gler eglenirim makara yaparım hatta alemsin filan gibi laf edenler çok olur ayrıca çokta konuşurum keyfim yerindeyse.
Cevap
2Cevap
Yorumlara baktımda bende aynı senin gibiyim bendemi coolum :P
nasıl yani :D.
İş yerinde kimseyle muhattap olmam yeri geldiği zaman yardımcı olurum benle konuşurlarsa konuşurum mesafeliyim tek başıma yemek yerim sert bakışlıyımdır ama ben yapmıyorum kendiliğinden öyle bakışlar ve duruş. Giyinişte iyi saçlarım zaten süper :D Aslan burcuyum ya bide artıistik yapim var sanırım :P Yolda yürürken sadece önüme bakarım hiç sağa sola bakmam :D Beni tanıdıktan sonra insanlar hep çok havalısın diyor anlamadım bu nedir :D Tanıştıktan sonra espriler falan yapıyorum dışardan göründüğün gibi değilsin diyolar :D
aynen :D ya peki tüm yorumları okuduysan eğer bu kızın amacı ne benim hakkımda ne düşünüyor sizce içinde neler diyordu benim için sizce?
Cool doğuştan gelen bişey.
Sonradan olmazki kisilikle alakali bir sey
Asec
peki iş yerinde istediğinde hiç kimseyle muhattab olmayan istediğinde dayı ya da kendi yaşındakilerle makara yapan kızlarla çok mesafeli olan ama yardım istediklerinde ya da bişey istediklerinde son derece kibar ve nazik olup işlerini yapan ve sadece iş hakkında konuşan (kısa) yemeği genelde tek yiyen giyinişi süper saç bakımı süper olan erkek nedir sizce?
Öyle biri varsa beni bulsun
peki bu erkek coolmudur?
Hayır
nedir sizce pkei? çünkü bir kız var geldi bir , şey istedi buyrun diyip verdim sonra tekrar işime bakarken geldi ismimi sordu söyledim sonra bana sen ne kadar havalı birisin dedi yok öyle birisi değilim dedim valla dıoşarıdan öyle gözükmüyorsun dedi arkadaşa sordum bunu dedi olm cool anlamında demiştir daha cool erkek nedir onu bilmiyodum merak erttim sorayım dedim.
cool olunmaz dogulur
cool olunmaz dogulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar