Aynısı değil miii
Erkeklerin cool sandığı ama cool olmadığı durumlar neler?
Aynısı değil miii

Kızlar için soru varmış ama ben buradan iki soruya da cevap vereceğim.
İnsanlar sosyal medyada çok garip davranıyorlar. Olmak istedikleri insanı bu mecralarda yaratıyorlar ve senaryo üzerinden oynuyorlar. Bazı insanlar yaratılan bu senaryolara kendilerini o kadar fazla kaptırıyorlar ki, kendilerini vazgeçilmez, havalı ve karizmatik olduklarını sanıyorlar. Örneğin KizlarSoruyor... Kulaklarının nasıl olduğunu soran bir erkek, kulağının fotoğrafı yerine 'sahte' karın kası fotoğrafı atıyor ve tırnaklarının nasıl olduğunu soran bir kadın, elinin fotoğrafı yerine 'sahte' göğüs fotoğrafı atıyor. Bu durumun ilgi çekici veya "Cool" olduğunu sanıyorlar, yazık. Kendilerini düşürmekten ve embesil gibi görünmekten başka bir şey oldukları yok zavallıların. Ama maalesef bundan haberleri de yok.
'sahte' - Bu bir bilinmezlik. Yani gerçekte olabilir. Gerçek olması bir şeyi değiştirmiyor. Hala embesil ve zavallılar.
Kendimle gurur mu duymalıyım bilmiyorum ama hiç bir durumda cool olmadığımın farkındayım :D Araba sürerken story çeken andavallar mesela. Bu arada kızların bütün yorumlarını okudum sanırım bizim nefes alırken bile sizi etkilemeye çalıştığımızı düşünüyorsunuz. Yapmayın komik olmayın.
Sporun ilk zamanları biraz heyecan oluşuyo benimde zamanında düştüğüm bi yanlıştı zamanla öğrenirler kırma heveslerini🤣
İtici tabi gösterişe gerek olmadığını sonraran anlıyo insan
Yorumları okudumda okadarda yerden yere vurmamak lazım sonuçta bir emek veriliyo kolay bişey olsa yiyosa göbeklilerde paylaşsın😃 ayrıca aynı durum kızlar içinde geçerli şu an burada yorum yapan birine rastladım mesela o ayna karşısında vucudunu sergilemiş resimde ama ıyyyy çok itici felan diyo😂🤣 şu ıyyy felan diyenlerede bişey söylemeden geçemicem biraz dürüst olun öyle biriyle tanışıncada dibiniz düşüyo şimdi yemeyin bizi burda🤣🤣
orada haklısın işte ama öyle ıyyy denmemeli🙂
Egzoz patlatmak her duyduğumda küfür ediyorum
Cevap
52Cevap
Araç kullanırken sol el direksiyon sol üstte, kol saati müslüm gürses şarkısı eşliğinde hikaye atmaları
Sigara pozları felan hiç Cool değil bir de tesbih
Kaslı fotoyu pp yaparım tabiki, ben bu işe 10 senemi harcamışım, sen evde oturup Nutella yiyerek popo büyütürken ben yağmur çamur dinlememisim ve spora gitmişim. Sen gece kulüplerinde eğlenip, alkolden kusarken ben vücuduma alkol sokmamışım, fast food yememisim, iradeli olmuşum.
Bunu gösteririm ve göstermem hakkımdır ; )
Yüksek sesle konuşmak, tesbih sallamak, değişik değişik yürümek, saçını düzeltiyor gibi yapıp havalı görünmeye çalışmaları vs.
Bunlar bir erkeği cool göstermiyor, üzgünüm.
Kızlar kanka çekip koyduğunda cool oluyor ama. Bence kesinlikle öyle değil. Adam hayvan gibi uğraşıp kas yapmış bi zahmet koysun profiline de
Kas yapmış ister gösterir ister göstermez onun tercihi. Kimine Cool gelir kimine gelmez. Göreceli bir soru olduğu için herhangi bir şeye Cook değil diye yorum yapmak istemiyorum. Ama illa fikrim sorulacak olursa araba ile yüksek sesle müzik dinleyip drift yapmaya çalışmak trafikte makas vs. Coolluk değil aptalliktir
Mesela kas yapmaları
Peşlerinden koşan kızları anlatmaları
Paraları
Yazan kızları anlatmaları
Kas yapmak dışında katılıyorum gerçek anlamda spor yapan biri beğenilmek için değil kendisi sevdiği için yapar
Kasları
arabaları
tesbihle dolaşmaları
nargile 😒
paraları pulları
çapkınlıkları
bunlarla övünen, göze sokan adam; adam değildir
Arabada canlı yayın yapmak
kas konusuna katılmıyorum ama bazıları cidden kötü onun dışında bazıları silahla falan foto koyuyor ya da saçma sapan sözler yazıyorlar gönderilerin altına
Bmw anahtarını ve cüzdanını masanın te ortasına koymak. Öyle olmaz gözümüze sokun.🤦🏻♀️
su arizona kertenkelelerin story ya da resim atmaları arabada iken cok gulerım .
birde ev hanımı modundakı kezzoların Instagram sayfasına evlılık tarıhı cocuk eş ismi yazmalarına . hayattakı tek basarıları bu bırde ona gulerım.
Kaslı foto derken? Adam o kadar çalışmış yapmış. Bence gayet de 'cool'
Kadınlar vücutlarını sergileyince pek sesiniz çıkmıyor 'özgürlük' diyorsunuz ama
Eğlenceli başlık. Kaşlarını alıp Malkoç bıyığı bırakıp kendini Burak Özçivit sananlar 😄
Habire dudaklarını yalayıp kafasıyla beraber kaşlarını ileri doğru atıp seksi (zannettikleri) bakış atmaları...
Tesbih
Silahla hikaye resim atmak
Sigara alkol küllük nargile vb hikaye resim atmak
araba storysi aatmak. Spor salonunda göbeğini gösterme ha baklava yaaptım yer misiniz görüntüs. Töbe töbe çok saçma ve itici :D :D komik duruyorlar ahhaa :D
Aynen öyle en illet olduğum ve saçma gelen şeylerden biridir.
ne yani seksi mi oldun şimdi tam çileden çıkmalık
Arabasıyla, parasıyla hava attıklarını sanmaları !
Görgüsüzce farkında değiller
Merhaba
Hesabı ödemeye çalışmak veya hesap ödemek, başkasının yerine. Beyinleriyle düşünmediklerinin göstergesi olarak bunu yazarım. <3
Alkol ve sigara. Bu iki arkadaş erkekliği öldürüyor ama erkeksi ya da cool görünmek için kullanılıyo.
Justin biber tarzı kaşları yukarı doğru kaldırıp dudaklarını büzüştürüp masumane pozlar verenlerin ağzının ortasına çakasım geliyor
-Adidas eşofman
-Tesbih
-Aşırı kas
:D :D
Kaslı foto
Arabada foto
İçkiyle selfie
Tesbih
Vs vs
Mal varligiyla hava atma... arabayla foto... saatle foton iki lafindan biri para para... sanki pavyondan kari kaldiriyorlar
Spor yapmak güzel bir şey ama bunu kendi sağlığı yerine karşı cinsi etkilemek için yapanlar tam bir aptallar
Evet ben mesela. Kızlar için spor yapıyorum.
Aptal 😂
Yapacak bir şey yok. Kızlar kaslı erkeklerden hoşlanıyorlar dediler. Düşündüm " Ulan ben de kızlardan hoşlanıyorum. Spor yaparsam olur bu iş " dedim. Amacı ne fark eder götü göbeği salıp gezmek daha mı iyi.
@EuroYaKulum götü göbeği sal diyen yok sana kanka. sağlığın için yap sağlığın için yaparsan zaten öbür türlüsü her türlü olur :)
Yok ben şişmanken de sağlıklıydım. Sağlığım için yapmama gerek yoktu ben de kızlar için yaptım.
ne diyeyim kaslarına kuvvet yardır kanka 😂😂
Teşekkür ederim. Hayattaki genel amacımız üremek zaten bir şeyi kızlar için yapıyor olmak aptal olduğumuz anlamına gelmez. Çulha kuşu dişisini etkilemek için günlerce uğraşıp yuva yapıyor , kirpi balığı resmen sanat eseri yapıyor. Doğadaki bütün erkekler aslında dişisini etkilemek için bir şeyler yapıyor. https://youtu.be/DrtmQiMoaao
Küfürlü konuşmak. Aşırı alkol almak ya da sürekli sigara içmek. İllaki bunları yapıp havalı olduğunu düşünen vardır bir tane yapıştırayım düzelin
Öyle dersiniz ama nedense kaslı erkeğe hepiniz düşersiniz
,😂😂😂😂
Peki kızların gö. t meme göstermesi ne kadar cool
* a severek teşhircilik
Cool gorunmek gibi derdim yok içimden geldiği gibiyim.
Kaslı fotoğraf, araba fotoğrafı, duvar saati gibi olan saatleriyle fotoğraf çekmeleri vs
Etrafında ona yazan eden kızlardan bahsetmesi kızlar arasında popüler biri olduğunu dillendirmesi
Arada aptal bir konuyu abartarak konuşuyorlar aşırı gıcık oluyorum
Kaslı vücuduyla çekici olduğunu düşündüğü garip bakışlar atmak
Güçlü olduğunda her konuda haklicikmak kadar beyinsiz oldukları...
Masaya sigara paketi, çakmak , araba anahtarı , tesbih ve cüzdan koymak cool değil kıro.
Rakı sofrası bira şisesi işte bu akşamda kopuyoruz sanki mk her gün disko bar
Bu bence tam olarak pp kaslı fotoğraf koymak ama koysunlar yani mxömxx
Direksiyon saat kombinasyonlu hikaye paylaşmak, sigarayla fotoğraf ve alkol masası paylaşması
Cok kadinla yatmanin havali bisi oldugunu sanmalari
Çok kadınla yatmanın kötülüğünü görmedimde bunun muhabbeti yapmak saçma
Her şeyi geç vücudunu gösteren fotoğraflar Pp yapmak en saçması
iri yarı aşırı kaslı olmayı cool sanıyorlar ama korkunç ve itici
Valla kızları bilmem de
Başka erkekler özenir kaşa bak filan det
Direksiyonda ellerini göstermeleri inatla sjsjdj🤢🤢
Sokaklarda yüksek sesle araba sürenler kadar iticisi olamaz.
Kaslı foto atanın derdi cinselliktir.
Ondan hoşlanıyordur.
Hoşlanan kız arıyordur, direk.
O yüzden kendi açılarından bakıp hak vermek gerek.
Kas fotosu çekip atmak veya arabasını paylaşmak.
Bence büyük eziklik.
Burası için söylemem gerekirse özel bölgelerinin fotoğraflarını atmaları.
Neyse ki birileri için bir şey yapmadan dikkat çekiciyiz😎
Kaşları hafif çatıp yaw he bakışlarla fotoğraf çekmeye çalışıyor olması.
Dudaklarını yalayıp kafasını geride tutup gözlerini kısmaları 😂😂😂😂😂
Sigara nargile araba kas bulunduran herhangi bir foto mlsf cool degil cok kroca 🤢 bir de baska tarafa bakarak poz vermek... köylülük lvl 90
Gömleğinin düğmelerini göbeğine kadar açması. Aşırı itici ama bazı erkekler cool olduğunu düşünüyor 😂
Hayır katılmıyorum sana bence cool
Bu arkadasımız guzel bır mıdeye sahıp ama maalesef uflesen ucar
Abazan kızlar kasa düşüyor cool çocuk diyor, bir de duyar kasıyorsa ideal erkek cool sfklhlşk
Gizemli gözükeceğim diye yarım saat iki kelimeyi bir araya getirememeleri👁👄👁
Gözlerini kısarak eline kalem alıp ağzına yaklaştırarak çektikleri fotoğraf ve 1000 kişiye aynı anda snap atan erkek
Kaslarini yukarı kaldirarak buzmeleri bu sekilde yakisikli olduklarını zannediyorlar yakisikli olanlar bile bu hareketi yapınca aninda soguma geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?