Yanlizlik insani güclendirir.. Yanlizlik iyidir , kafa dinlersin.. Yanlizlik cok güzeldir vs vs.. Bunlar genellikle insanlarin kendisini kandirma seklidir müdür.. Yanlizlik sadece belirli bir süre kafa toplamak icin yapildigi zaman güzeldir gerisi yokus asagi.. :/
Yalnızlık insanı güçlendirmiyor bence. Yalnızlık insana sorumluluk katıyor, bilgilendiriyor, yaşadıklarından ders çıkarma olanağı sağlıyor ama bir gün yeniden yalnızlığı terk ettiğinde, insan aslında kendisinin hâlâ aynı insan olduğunu anlıyor. Elde var sıfır.
yanlızlık bir seçimse eğer insana kendini güçlü hissettiriyor her şeyi tek başına halledebileceğine inandırıyor ama senin seçimin dişindaysa daha çok kendini kötü hissetirir ve güçlendirmekten çok zayıflatır acizleştirir bence.
Yanlızlık, eğer seçilmiş yanlızlıksa evet.. Yalan ve ihanetten uzakta yaşayan insan elbette ki güçlenir. Kendi krallığını ilan eder mutlu olur. Ama alışmamak kaydıyla...
Gün AyDın.. Yalnızlık kimseyi güçlendirmez.. Zaman, zaman kalmak istediğimiz aslında içinde kocaman yara açan ve tedaviye cevap verecek bir devaya ihtiyaç duymamızdır;))😊
Yalnız olmak yanlış insanlarla olmaktan iyidir. Bu yüzden yalnızlıktan gelen güce razı olup, yanlış ile kalmam. Hayatta hep yalnızız yalnız geldik ve yalnız gideceğiz bu nedenle de şikayetçi değilim halimden
Yalnızlık guclendirir. Heeeep yalnızdım ama ailem ve Allah var 😄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
4 yıldır yalnız olduğumu düşünüyorum, yani etrafında insanlar var ama ölürken yalnız öleceğim , anne babam a yakın değilim , ilgi görmedim , sürekli açım ilgiye o yüzden sevgisizlik beni yalnız yaptı
Yalnızlık güçlendirmez bence daha çok yıpratır, sorgulatır , hayat sadeleşir ve hep aynı şeyleri yapmaktan bıkarsın, sabah akşam hep bir ilgi eksikliği olur
En İyi Cevaplar