Aldatılmış ya da mutsuz erkekler kadınlara daha fazla çekici geliyor. Onun yaralarını onarmak, yeni bir hayata başlamak kadınlar için daha çekici.Mutsuz erkekler size de çekici geliyor mu?
Evet, geliyor. Yaralarını beraber sararız.
Hayır, gelmiyor. Mutsuz erkek beni de mutsuzluğa sürükler.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar mutsuz erkekleri daha çekici buluyor! Mutsuz erkekler size çekici geliyor mu?
Hiç sanmıyorum. Şöyle düşünsene benim yaramı onarabileceği ne malum daha da derinleştirmeyeceğinin garantisi var mı? Hepsini geçtim o kıza yazık değil mi? Enkazı kaldıracak, o kadar emek harcayacak elde ettiği şey bir şeye benzemeyecek. Kızların bunu bilmediğini sanmıyorum, bence onlarda bunun farkında.
Kendine faydasi olmayan erkegin kadina faydasi yok. Guclu , pozıtıf yapılı ınsanları seviyorum. Mutsuzluk bulasıcı bır hastalık gıbı ve ben bırılerının yarasını sarmaktan yoruldum artık.
Gıtsın benden uzak yerde sızlansın benım derdım bana yeter.
Çekici gelmekten ziyade garip bir his oluşturuyor. Çekici gelecek bir yanı yok. Ama yaraları olan, hak ettiğini görmemiş insanları yakın buluyorum. Hem daha olgun oluyorlar.
Hep yapıcı olmaktan zarar gören biri olarak bu istatistiği pek inandırıcı bulmadım. Yalnız şunu diyebiliriz: kızı düşünmeyen pek ilgisiz takılan bir erkek isen gerçekten ilgi görüyorsun. Diğer türlü hep üzülüyorsun.
Onları mutlu etmek istiyorum falan ama sonra bana bağlandıklarında olmuyor falan. Buga giriyorum bir süre sonra bu yüzden mutsuz insanlardan mümkün olduğunca uzak duruyorum
Bence sevmiyor aldatılmış, mutsuz birini elde etmek daha kolay nasılsa alışmıl kudurmultan beter avucuma alır oynarım diye düşünüyorlar. Hepsi şeytana pabucu ters giydirir
Yakişikli olup diş görünüşün güzel olursa çekici oluruz Veya cebimizde nakit para fazlasiyla olunca çekici oluruz Bunlarin ikisi de yoksa dostum biz ölmeliyiz :)
bazı kadınlar gerçekten mutsuz kendisine yüz vermeyen erkeklere ilgi duyuyolar olabilir herkes için geçerli değil bazılarıda mutsuz soğuk erkeklerden nefret edebilir.
En İyi Cevaplar