Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Açıkçası bu konuda kadınların ne istediğini bilmek imkânsızdır pilli Bebek, Çünkü erkeklerin duygudurumu bellidir güzel kadın fit vücut cinsel ilişki isteyen kadın yani bir nevi cinselliği gösteren kadın severler ama kadınlar öyle değildir kimi kadın ince belli erkek ister kimi kadın sporcu erkek ister sahiplenilmek ister sevgi ister Aşk ister vesaire kadınlar genelde kendinden az çekici veya sakallı saçlı tipsiz erkekleri istiyorsa, bunun birden çok sebebi vardır Bu sebepten bir tanesi de maddi durumunun iyi olmasıdır bugün bakın patates tarlası gibi ya da patates çuvalı gibi adamların yanında filinta gibi hatunlar durur neden biliyor musunuz çok sevdiği için falan değil sadece cebinde parası olduğu için hayat şartları imkanları fazla olduğu için, tabii ki kadınlar her zaman paraya değer vermez günümüzde ne kadar %60 oranında kadın paraya değer veriyorsa da geriye kalan kısımda kalan kadınlar aşka sevgiye sadakate kendini sevecek sahiplenecek bir erkeğe ihtiyaç duyarlar ama bugün her ne kadar sevgi aşk diyen bir kadın da olsa belli bir noktadan sonra işin içine maddiyat girer maalesef artık Aşk ilişkilerinde bir sebebimiz var maddiyat olmuştur maddiyat olmadan herhangi bir mutluluk söz konusu olmuyor. Bana diyeceksiniz ki parası olan insanlarda mutlu olmuyor o zaman neden öyle Bu da neyden kaynaklanıyor biliyor musunuz? insanoğlunun doyumsuzluğu ondan kaynaklanıyor, çünkü insan az olduğu zaman fazlasını ister fazla olduğu zaman daha fazlasını ister, ama şu bir her zaman ve her zaman için gerçektir ki bir kadının duygu ve düşüncelerini bilmek imkânsızdır bir kadın istediği erkeği baş tacı yapar istemediği bir erkeği de rezil eder yani bir kadının duygu ve düşüncelerini anlamak imkânsızdır hele ki günümüzdeki kadınları bugün bakıyorsunuz efendi bir şekilde seven duygularını belli eden erkeği istemiyorlar nerede hanzo tipli adam var nerede kıymeti bilmeyen üzen tipler var onları tercih ediyorlar ondan sonra da televizyonlara çıkıp vay efendim beni dövüyor vay efendim benimle ilgilenmiyor vay efendim cinayete kurban gitti biraz insan mantığını kullanması gerekir hayatta her şey para ya da aşk değildir mantık olduğu zaman insan yanına yaklaşacak yakışacak insanı bilmesi gerekir ama çoğu kadın bunu bilmediği için günümüzde çoğu kadın kendi edip kendi ağlıyor dolayısıyla kadınların istek durumunu biz erkekler hiçbir zaman çözemeyiz. Kısacası kadın satranç oyuncusu bizlerde taş kadın bizi nereye çekersen oraya gitmek zorunda kalıyoruz.
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında dişilerin ne istedikleri de nettir. Erkeksi vücut, güçlü bir beden, bol kaynak, duygusallık (duygusallık kaynaklarını paylaşacağının göstergesidir.) Doğada da pek çok dişi bunlara göre seçim yapar. Kaynağı bol olan yani parası bol olan ve itibar olarak güçlü olan erkeği çekici bulmak ise dişiler için güdüseldir. Siz nasıl ince belden, pürüzsüz ciltten, sağlıklı saçlardan etkileniyorsanız ve bu elinizde değilse kadınlar da kaynağı bol olan ve güçlü kuvvetli fiziği olan erkeklerden etkilenir ve onlara azarlar. Bu elbette erkekte duygusallık varamadıkları anlamına gelmez tam tersi bol bol ararlar. Bunun aksi erkeklerin çekici gelmesi söz konusu dahi olamaz. Pısırık bir erkekle mantık için birlikte olan kadın asla mutlu olamaz. Dahası öyle bir erkek de mutlu olamaz. Doğa acımasız. Erkekler arası rekabet aşırı fazla. Rekabette başarılı olan çekici geliyor.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evet bu yüzden kadınlar mutlu olamıyorlar aşkta... Yastığınıza sinen şampuan kokusu hatrına sizi sevebilecek adamlar varken, saçlarınızı bir kez olsun sevmeye yeltenmemiş adamlara "aşk" dediğiniz için kaybettiniz belki de. Belki de bu yüzden "çekici" kadınlar mutlu değildir... Sevgi çekicilik değildir, emektir, ilgidir...
Koskoca bir bahçede harikulade çiçekler içinde bir papatya..
Ve papatya aşık olmuş, yanmış tutuşmuş
ak sakallı bahçıvana..
Bir ümit bekliyormuş. Yüzlerce çiçeğin arasından..
Onunla, sadece onunla saatlerce ilgilensin…
Buz gibi suyunu sadece ona döksün istiyormuş..
Sadece ona değsin makası, Sadece ona
gülsün dudakları..
Kıskanıyormuş bahçıvanı,
Kırmızı güllerden,
Sarı lalelerden,
Mor menekşelerden….
Zambaklardan…
Papatya, sadece bahçıvan için açıyormuş, Bembeyaz yapraklarını..
Bir gün, Aşkı öyle büyümüş ki…
Papatya yapraklarını taşıyamaz olmuş..
Eğilivermiş boynu.. Toprağa bakıyormuş artık...
Bahçıvanın sadece sesini duyuyormuş..
Ayaklarını görüyormuş.. Bunada şükür diyormuş..
Yetiyormuş ona, bahçıvanın varlığını hissetmek…
Zaman akıp gidiyormuş..
Papatya bahçıvanın yüzünü görmeyeli çok olmuş..
Ne var sanki boynumu kaldırsa Bir kerecik daha görsem yüzünü diyormuş..
Ve işte bir gün..
Bahçıvan papatyaya doğru yaklaşmış…
İncecik bedenini ellerinin arasına almış…
Elindeki sopayı, köklerinin yanına, toprağa sokmuş bir iple papatyanın gövdesini bağlayıvermiş sopaya.. Papatya o an daha çok sevmiş bahçıvanı… Hala göremiyormuş onu, ama bedeni kurtulmuş…
Uzun bir müddet sonra,
Bahçıvan uğramaz olmuş bahçeye..
Gelen giden yokmuş..
Kahrından ölecekmiş papatya..
Ama işte bir sabah…
Hortumdan akan suyun sesiyle uyanmış..
Derin bir oh çekmiş..
Çılgıncasına sevdiği bahçıvan geri gelmiş..
Birden, kendisine doğru gelen iki ayak görmüş..
Bu onun delicesine sevdiği bahçıvan değilmiş..
Başka birisiymiş..
Adamın elinde bir de makas varmış..
Papatyanın kafasını kaldırmış yukarıya doğru..
Ne güzel açmışsın sen öyle demiş..
Bu gencecik, yakışıklı bir delikanlıymış...
Gözleri gök mavisi, saçları güneş sarısıymış..
Ama gövden seni taşımıyor demiş.
Elindeki makası papatyanın boynuna doğru uzatmış..
Ve bir hamlede bağını gövdesinden ayırmış..
Papatya yere düşerken hatırlamış sevdiğini..
O ak saçlı, ak sakallı, yaşlımı yaşlı bahçıvanı hatırlamış..
Birde o gencecik, yakışıklı delikanlıyı düşünmüş..
Ve o an anlamış, neden o yaşlı bahçıvanı sevdiğini..
O her şeye rağmen, papatyaya emek vermiş..
Ona hiç bir zaman güzel olduğunu söylememiş,
ama onu aslında hep sevmiş…
Papatya anlamış artık..
Sevgi, emek istermiş…
Yere düştüğünde son bir kez düşünmüş sevdiğini..
Teşekkür etmiş ona içinden..
Son yaprağı da kuruduğunda, biliyormuş artık..
Gerçek sevginin, söylemeden, yaşamadan ve asla kavuşmadan var olabileceğini…32 Yorumla- +1 yıl
Peki bir şey soracağım, 150 boyunda yüzü sivilcelerle kaplı, dişleri yamuk yumuk, saçları azıcık kalmış çoğu dökülmüş bir kadını çekici bulur musun ve ömrünü adar mısın?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
59Cevap
u +1 yılYakışıklı erkeklerde hatta sadece kendini yakışıklı hisseden erkeklerde de olan Ego yok onlarda bi kere. Bir kadına zaten nasıl kendisini nasıl hissettirdiğin önemli. Elimi sallasam ellisi havasında erkeklerdeki iticilik de yok. Sadece sana özel, sadece sana yapılan davranışlar ve sözler önemli. Egosuz oluşları da buna izin veriyor sanırım ve hissettiğin tek şey sevgileri, yeterli
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir sözüm vardır, hep söylerim.
Nasıl göründüğün değil, nasıl hissettirdiğin önemlidir.60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün Daha safakatli ilişki söz konusu olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılErkek psikolojisi gibi hareket ediyorlar gadası. Nasıl mı? Nasıl ki erkekler fazla güzel kadınlar hakkında bunu düşünüp hareket ediyorsa, kadınlarda aynısını yapıyor.
10 Yorumla
+1 yılSelamlar.
Aslında bu tamamen psikolojik bir durum kadınlar kendinden daha çekici erkeklerle birliktelik kurdukalrında heran aldatılma korkusuna girerler daha çok güven duyacakları ilişki kurmak için kendinden daha az çekici hatta başka bir tabirle daha çirkin erkeklerle birliktelik kurmayı tercih ederler ilişkilerini güven içerisinde ve huzurlu yütütebilmek için tercih edilen bir durum diyelim Keyifli günler diliyorum...10 YorumlaNeden yakisikli ya da cekici olmakla alakasi olsun ki bu durum benim icin stabil yani. Kıskançlığı aşırı kaçan kızlar ya da erkekler hrr zaman kendisinden daha az çekici birinin ona daha sadık davranacagini düşünür. Bu yanlış. Yakışıklı veya guzel olup hic kimseye yuz vermeyen bir suru insan var gelin görün ki bu insanlar kendine de karsisindakilere de guvenini kaybetmemis insanlar. Kendine ve baskasina GERÇEK ANLAMDA güvenmeyen insan kendini kandırır. Çekici olmayan ama gozu dışarda olan milyonlarca insan var hic biri gözüme giremez hayatta. Bir sıfır kaybetmiştir gözü dışarda olanlar...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Her kadının çok farklı dünyaları olduğu için tanıyıp , beraber vakit geçirmedikçe neyi , neden istediklerini kestiremiyoruz açıkçası. Bence sebep bu değil. Kadınlar daha çok konuşkan ve zeki erkeklerle ilgileniyor bu gerçek. Benim gibi tipi mükemmel olmayan erkeklerde hayat şartlarından ötürü buna yöneliyoruz. Kıyafet düzgün, biraz bakımlı ve hareketlerine dikkat eden erkek birçok kadının dikkatini çekebiliyor. Bu yüzdendir güzel kadınlar genelde ortalama tip erkekle beraberler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Eskilerin bir sözü vardı.." erkeğin güzeli, çirkini olmaz" diye..
Erkekte esas fark yaratan durum onlar için eşine çocuklarına sahip çıkıp, kimseye muhtaç etmeden bakması, iyi huylu ve dürüst olması gibi durumlardi. Görsellik daha çok kadınlarda aranan bir durumdu.
Bu konunun sadece bir değil, birden fazla nedeni var. Bazen insanlar madden, fiziken kendilerinden daha geride olan insanlari tercih ederken, kendilerini iliskide daha güçlü ve güvende hissetmek isterler.
Veya sadece herşeyden bağımsız olarak sadece onu hesapsizca çok sevip, aşık olmuştur.
Dünyanın olduğu gibi, insanların da bin türlü hali vardır. Ve bizim herşeyi bilmemiz de olanaksız.12 Yorumla- +1 yıl
Bunun sebebi kadınların pek çok haklarının olmaması ve ekonomik bağımsızlıklarının olmamasından kaynaklanıyordu bence. Kadınlar her zaman seçiciydi ve erkeğin her zaman güzeli çirkini vardı ama kadınların seçme lüksü pek yoktu zaten hiçbir şeyleri yoktu "varlıklı olsun sadık olsun yeter yoksa kadın başına ne yapar?" görüşü içlerindeydi. Kadınlar güçlendikçe artık daha seçici olmaya başladılar, normal olan da bu zaten.
- +1 yıl
+1 yılŞöyle bir algı var eğer biri dış görünüş olarak çirkinse kimse ona bakmaz bu yüzden aldatma riski olmaz çoğu kişide böyle saçma sapan yıkılması gereken bir düşünce yapısı var öyle bir şey yok zevkler ve renkler tartışmaya kapalıdır bana yakışıklı gelen başkasına suratsız gelebilir ya da başkasına çekici gelen ben o beğenileni görünce öğürtecek duruma gelebilir o yüzden herkesin kendi tercihi hemde kalp bu gidiyor otada konuyor başka bir şeyede konuyor ve önüne geçemiyorsun ne kadarda inkar etsende aslında gerçek ortada.
Fazla uzadı kısacası cevabım şu hayır.
#perso11 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır.. Ben güçlü bir karakterim gerek görsel gerek mental.. O sebeple kendime eş değer biriyle olmak isterim.. Keyifli geceler..
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesidir bu.
Kimisi var kendisi gibi güzel birisiyle olmak isterken Kimisi kendini sevecek ve mutlu edebilecek kişiyi ister.
Bence yakışıklı demeyimde kendine güveni olan kişinin adım atma sorunu yoktur. Ama neyine güvendiğine bağlı bu da.30 Yorumla
+1 yılOnu bilmem de güzel kadınlar ya hep yalnız ya da yolda yürürken karşımıza aniden çıkan ve bu kızın yanında ne işi var dediğimiz adamlarla birlikte oluyorlar. Güzel kadınların aldatma, yarıda bırakılma, türlü türlü entrikalarla dolu bir yaşam geçirme olasılıkları çok yüksektir. Çirkin şansı olsun da güzellik gelip geçici ne de olsa.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çekici olmayan erkek ki kendiside böyle olduğunun farkındadır bu sebeple içinde ki dünyevilik belli bir kısma kadar azalır. Kendisini daha farklı bir ruhsal boyuta sokar bununda çok güzel getirileri vardır. Kendileri farketmese dahi doğal davranışları ile karşı cinsin bilinçaltına kodlar yerleştiricek yetiye sahiptirler ve bazı kadınlar nice yakışıklıda bulamadıkları huzuru onların yanında buluyorlar. Tabi bu her çekici olmayan birey için geçerli değildir ama genel olarak durum bu.
12 Yorumla- +1 yıl
Ruhsal boyut gerçek midir yoksa bir yalan mı?
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy Bu terim iki anlamda kullanılır. İnsan ruhunun dünyaya gelmeden ve öldükten sonra bulunduğu boyuttur bunu dinsel kaynaklar ve mistisizm destekler. Diğer anlam ise insanın tekamül olarak yükselişini ifade eder ruhsal olarak yükselmeyi ifade eder. Misal basit bir örnek vereyim. İçerisinde anlam taşıyan yağlı boya bir sanat eserine bakıp bir konuda farkındalık kazanmamıza da ruhsal boyutta yükselmek denebilir. Ben yazımda ruhsal boyutu ikinci anlam olarak kullandım
+1 yılAslından kadınlar kendini mutlu eden ve sadece kendisine ilgi gösteren erkeği seçer..
Ama adam çekici biriyse.. evli olsa dahi başkasının ilgisini çeker.. buda sıkıntıya sebeb olur.. sitede evli sevgilisi olan kişiler mevcut zaten...
Gerçi biz çekici değiliz. genede bize pas veren yok 🤭10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen açıkçası güzel kadına karşı adım atmaya çekiniyorum. Özgüvensizlik değil de böyle garip hissediyorum. sanki Kesin red edicekmiş gibi geliyor bana.
Fazla da sohbet etme de edemiyorum. lal gibi bir şey oluyorum :D tuhaf yani :)10 Yorumla Yakışıklı değil kendini yakışıklı bulan ve insanların onlara yakışıklı demesi sürekli iltifat edip peşlerinden koşması onlar üzerinde zaten bana yazıyorlar benimle gelip konuşuyorlar düşüncesine sokuyor. Ama bu iltifatlari övgüleri almayanlar ve kendisine yazılanlar olmadığı için o kişinin dışarıya yazma olasılığı artıyor. Bu yüzdendir bence çünkü değer vermeyi ve elindekinin kıymetini bilen kişiler oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yakışıklı erkeklerden heveslerini alıyorlar ve en sonunda evlenmek için ortalama görüntüde bir erkek seçiyorlar çünkü zaten heveslerini almışlar bari egosu olmasın, kolay olsun falan diyorlar. Ben güzel bir kız değilim, yakışıklı erkeklere aşırı zaafım var anlatamam. Yakışıklı olmayan erkek, erkek olarak bile gelmiyor gözüme. Üff keşke olsa yanımda şimdi bir tane. :( Keşke çok güzel olsaydım ya direk aşırı yakışıklı bir erkek tavlardım sonra yansın geceler.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYakışıklı erkeklere kurban olurum ben. Onların değeri bilinmeli! ONLAR ÇOK DEĞERLİ VARLIKLAR. SARIP SARMALAYIN, SEVİN, ŞIMARTIN ONLARI.
- +1 yıl
Senin dediğinden yola çıkacak olursak yakışıklı erkekler eğlenmelik erkekler oluyor. Zamanında kullanılıp atılan erkekler. Vay be, yakışıklılığın dezavantaj olacağı aklıma gelmezdi 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir arkadaşım yakıışıklı biriyle çıkarsan bi çocuğa bak bide kıza bak diye seni çirkin bulurlar çirkinle çıkarsan bir kıza bak bir de çocuğa diye seni güzel bulurlar onun yanında daha güzel görünürsün o yüzden tipsizler iyidir demişti ben Kendini daha güzel hissetmek ve göstermek için aksesuar olarak kullanıyor milleti resmen
20 YorumlaBence kadından kaynaklı değil bu erkekten kaynaklı bir durum. Adam diyor "bu güzellikle nasıl bana baktı bunu kaçırmamalıyım" diyerek iyi davranıyor. İkisi de eşit durumda ya da erkek üstünse erkek kötü davranıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
İlki mantıklı. geldi
+1 yılHerşey dış görünüş değildir. Mutlu etmesi, kafaların uyuşması, anlaşabiliyor olmak, seni anlayıp sana destek olması, seni gerçekten sevmesi, sana dürüst olması önemli bir insanın. Eger yakışıklılığa bakarsak sadece emin ol her zaman daha iyisi çıkar ve bu döngü hiç bitmez. Dış görünüşün denk olmamasi iç güzelliklerin denk olmadığı anlamına gelmez.
30 Yorumla
+1 yılDaha güvenli geldiği için olabilir, yani aldatılma korkusu. Ya da karakter ve kişilik daha önemlidir kadın için. Bu sorunun bir çok yanıtı var herkes dış görünüş olarak dengi birini istemeyebilir ya da öyle denk gelebilir
10 Yorumla
+1 yılKadınlara para kimdeyse ondalar, çekicilik vesayre palavra dostum
14 Yorumla- +1 yıl
Hepsi değildir ya hepsi olsa bende olurdum ben olmadığıma göre hepsi değil demek 😄
- +1 yıl
Zaten en başında "Ben asla öyle değilim" diyenler öyle çıkıyor kanks
- +1 yıl
Paraya ihtiyacı olan varsa ben verim kanka kimsenin parasında gözüm yok çok şükür
- +1 yıl
Senin için demedim zaten, kendini kurnaz sananlara söyledim :)
+1 yılTercih etme nedenini bilmiyorum ama güzel kızların ve yakışıklı erkeklerin (abaza olmayanların) çekingenlik sorunu var
20 Yorumla
+1 yılAslinda yakışıklı erkek daha guvenilir bence. Az çekici olan erkeklere biraz tercih edilince hemen bir taraflari kalkıp aldatma ya da anında bırakıp gitme gibi şeyler yapabiliyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. güzel kadın ya da yakışıklı erkek her ikisininde sanki burnu havalarda gibi görürüz o yüzdendir ki iki güzeli yan yana görmek zordur bana göre yani ön yargı var bu olayda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiçte bile asıl parası, arabası olanı seviyorlar. Kafaya bakmıyorlar, kültüre bakmıyorlar, vicdanlı mı bakmıyorlar beni yedirin içirsin gezdirsin mantalite bu yönde
10 Yorumla
+1 yılBence bu çok saçma birşey.. Aşk varsa neden olmasın? Aşk fizikte başlayıp biten birşey değil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Yürek ve ruh güzelliği, kutusu ve kişiliği olan erkek daha çok ilgi çeken erkektir aslında.. Tabi kadın hayatı huzurlu ve mutlu yaşamak istiyorsa.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİllada daha az çekici olsun diye bir düşuncem olmadı. herkese göre daha az çekici olan beni çekmiştir benim olmuştur. sebebi ancak bu olabilr.
20 Yorumla Karakteri sevilir. Zaten karakterini sevdiğin adam da sana dünya güzeli gelir. O yüzden belki bu genelleme yapılmıştır. Benim açımdan bu şekilde.
10 YorumlaOnunla alakası olduğunu düşünmüyorum sevgi başka birşey birini sevdin mi güzel veya çirkin olduğuna takılmazsın
10 Yorumla
+1 yılYakışıklı erkekler adım atar ama sadece çirkin erkekten daha geç atar. Yeterince beklerseniz onun da açıldığını görürsünüz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılAdım neye göre atılır olk önce kimi zengindir kimi yakışıklıdır kimi cenebazdir kimi yalancıdır kandırır Allah hayırlı insanlar çıkarsın karsiniza
10 Yorumla Daha az çekici gelen erkekle nasıl mutlu olucaz. Herkesin çekici ve mutlu olma anlayışı bambaşka
Kişiye göre değişir bunlar..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadınların içsel dünyalarındaki zayıflık ve güçsüzlük onları böyle yanılgının olduğu bir tercihe itiyor maalesef.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka?
Gizli Üye(25-29)+1 yılyakışıklı erkeklerin gereksiz bi iticiliği oluyor. misal ben güzelim hep ilgi istiyorum ( üzgünüm ama böyle) yakışıklılar da böyle maleseff. böyle olunca güzel ve yakışıklı yan yana olmuyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana fark etmez mutlu etmesini bilenle mutlu olurum
20 Yorumla
+1 yılKendini bir halt sanan yer cucesi erkek çok onun için Kimin mutlu edeceğini kestiremiyor insan.
21 Yorumla
+1 yılKiskanma aldatma konusunun olmayacagini düşünüyorlar
10 Yorumla
+1 yılÖzellikle de Türkiye'de evet. Çünkü kontrol etmesi daha rahat oluyor.
10 YorumlaTasarım sonucunda gerçekleşmez ki aşk doğal olarak ilerler
10 YorumlaYakışıklılar çok çapkın oldukları için böyle oluyor.
10 Yorumla
+1 yılGerçekte tam tersi; genelde filmlerde ya da dizilerde olan gerçek sanılan durum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir evet tipsiz erkekler daha çekici geliyorlar kadınlara
10 Yorumla
+1 yılyakışıklı erkekler adım atmaz. çirkin erkekler adım atar. 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılyakisiklilar egolu oluyor ya ben uzak duruyorum acikcasi.
10 YorumlaTiple alakası olduğunu düşünmüyorum karakter meselesi bence.
10 YorumlaSadece kendilerine ait olacağını düşünürleri içine olmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Mümkün yâda şöyle ki kız güzel erkek sevgilisi vardır. ya da erkek yakışıklı sevgilisi vardır falan olayları.
10 Yorumla
+1 yılKarakter, kişilik arıyordur bu yüzden aradığı erkeği bulamıyordur.
10 Yorumla
+1 yılYakışıklı erkeklerin adım atma noktasında sıkıntı yok hatta birden fazla kişiye adım atma gibi bir sorunları var 😂az çekici erkek zaten zar zor birini buluyor ondan dolayı dır ki onu kaybetmek istemez kendimden biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki kendimizi çirkin erkeklerin yanında daha güzel hissediyor olabiliriz
10 Yorumla
+1 yılEvet oyle gibi. Yakisiklinin gozu genelde disarida oluyor. Ama ortalama tip daha sadik oluyor. En azindan bana boyle denk geldi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. bahsedilen erkeklere ne isterlerse yaptırabiliyorlar, erkek te kaybeymemek icin her turlu kahrını cekiyor pohpohluyor gibi
10 YorumlaCekicilik bir yere kadsr huzur veren her daim zirvede.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendinden bir tık kötüsünü tercih eder. Amaç yörüngeden ayrılmasın 😉
10 Yorumla
+1 yılEşit oldumu daha iyi aslında.
Düşük olursa kadın kendini beğenecek, erkek iyi oldumu erkek kendini begenecek en iyisi denk olmak.10 Yorumla
+1 yılŞahsen benim için güzel tok bi ses tonu, kaslı bi vücut yapısı ve güzel bir burun yetiyor onun dışında umrumda değil tipi o kadar 🐣
10 YorumlaEvet çünkü Loki aşkımı hep kıskanıyorum. Onu biri ile hayal etmek bile günümüzü mahvediyor. :(
20 Yorumlaevet seksi erkek ve sadakatlı erkek daha cezbedici bence
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar kendilerinden daha az çekici olan erkeklerle daha mı mutlu oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler