Aslında hayır. Bunu eskiden bir soruda da anlatmıştım, şimdi de anlatayım.
Aslında dediğim gibi öyle bir şey yok. Sorun, erkeğin bir süreden sonra ilgisini kaybetmesi. İlişkinin başlarında genelde erkek ilgi gösteren taraftır. Bunun nedeni kadının kendine güvenmesini ve sevmesini sağlamaktır, ki başlarda erkek de kadını sevmektedir, sevmese bile hoşlanmaktadır ve dolayısıyla erkek ilişkinin başlarında daha çok ilgi gösterir. Zaman geçtikte erkeğin ilgisi azalar, uzaklaşır, bu kez kadın erkeğe daha çok ilgi gösterir. Sonra da erkek bu kez ilgiden bunalıp kadından daha da uzaklaştığı zaman "Kadınlar ilgisiz erkek sever, umursamaz olacaksın." diye bir laf atılıyor ortaya. Halbuki böyle bir şey yok bence. Bir süreden sonra karşılık alamayınca kadının da canına tak ediyor ve her şey tamamen bitiyor. Hatta bu durum tam tersi için de geçerli. Yani bazı kadınlara göre de "Erkekler umursamaz kadın sever." durumu var.
Bir ilişkinin giriş, gelişme, sonuç bölümü bundan ibaret. Kısacası, kaçan kovalanır ama her şeyin de bir sınırı vardır.
Bana kalirsa aklı basında bir kişi kendisine kötü davranan , ilgisiz olan , kendisini aşağılan kişileri sevmez. Son zamanlarda ortaya cikan kötü çocuk , yabanci gibi kitaplar yuzunden yeni nesil boyle insanlarin daha iyi oldugunu dusunuyorlar. Birakın bed boylar mahallelerinde nde tespih sallasınlar. 11--14 yaş ararlığı ve aptallar dışinda kinse kendini çop gibi davranan insanlari sevmez
Saplantılıysa ilgisizleri daha çekici buluyor bence.. Sonra elde etmek için hırs yapıyor.. Elde edince de soğuyor adamdan.. Tek bildiğim şu sıfır ilgiyle kimse kimseyi çekici bulmaz.
Sanmıyorum, kadınların ilgisini gizemli olmak çekiyor. Daha sonra ilgisizlikten de soğuyorlar. Çünkü erkek genelde işin b. kunu çıkarıp ilgisizliği gizem zannediyor.
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum varsa bile bana göre değil... Aşırı ilgi de ilgisizlik de çok itici... hiç konuşmam. İlgisiz insanı unutuyorum, zaten çabuk sıkılan birisiyim hiç onun keyfini bekleyemem.
Insanlar çeşit çeşit kimin neyden hoşlandığını bilemeyiz ama genel olarak kadınlar ilgi severler. Kadına ilgi göstereceksin ama sıkma boyutunda olmayacak yani ayarını tutturmak çok önemli
En İyi Cevaplar