Hocamdan özür dilemeli miyim?

Coğrafya hocası 65 yaşında erkek eskiden beni severdi. Yani hep derste aktifdim ve sürekli kızlarlaydım.
Hoca da çok saçma karakterli biri kız gülmez kız konuşmaz kızın dişleri gözükemez kız ağırbaşlı olur diye düşünen birisi ve bana son zamanlar kötü davranıyor her dersini cevaplarım yani. Bu gün okuldaki sekreterin odasında çok sevdiğim leyla hocam için metin hazırlıyodum kağıttakileri bilgisayara yazıyordum. Sınıftaki yakln arkadaşım Cemden rica ettim gelip bana okusun kağıttakileri ki kısa sürede bitsin 3 derstir yazmaktan parmaklarım kopuyodu. Hoca sormuş nerdeler bunlar demişler sekreterin odasındalar orda da yalnız olmuyoruz yani sekreter teyze de bizimle. Hoca sinirlendi ders bitti bizim iş de bitti yukarı çıktık koridorda herkesin önünde "kimden izin aldın sen şuna bak bir de kız olacak rezil, utanmaz, arlanmaz" diye bağırdı üstüme. Ben de tam 3 saattir sinirden titriyorum. Gidip özür dilemeli miyim?
Ama sınıfta en yakın arkadaşım sıra arkadaşım Cem. Hep birlikteyizdir derslede filan tüm gün birlikteyiz ve sanki hoca bu yüzden beni sevmiyo. Büyüdükçe kızlardan tiksinmeye başladım hepsi 2 yüzlüydü. Erkeklerle daha iyi anlaşırım.
Bazen üst sınıflarla birlikte yarışlara gönderilirim ve üst sınıflarla özellikle de erkeklerle aram iyiydi onlar da beni kardeşleri gibi severdi. Hoca da beni onlarla konuşurken görünce hep ters bakıyodu.
Hocamdan özür dilemeli miyim?
Cevapla