Açil Çicek üstüne kağıda yazacağım 2 satır kelime söylermisiniz?
Sınavlar başladı ondan Sınavlar bir bitsin
Sınavlar başladı ondan Sınavlar bir bitsin
Hocam ağız alışkanlığı nasıl özür dinleyeceğimi bilmiyorum. Bağışlayın diye yaz çok iyi olur. Hatta senden çok büyükse elini bile öp. Gerçekten insan okulda iken hocaları çok kırar üzer ancak okuldan sonra çok özler onları. Benim gibi pişman olma. Her kim varsa son günleri iyi değerlendir. İnsan facebookta bir yerde mutlaka birgün karşılaşıyor. Selam verme yüzü olmalı öğrencinin
28 yaşında olduğuna göre üni. öğrencisisin sanırım. Ne yap et gönlünü al derim :D yoksa dersinden kalırsın.
28 yasında Değilim Lise öğrencisiyim
valla bilmiyom ama gönlünü alsan iyi olur. Seni disipline verme hakkı var, uzaklaştırma hakkı da var. Benim arkadaşım sırf derste şarkı söyledi diye sınıf düzenini bozmaktan siciline işlendi :). Kadın sana bunu yapabilirdi, ama yapmamış. Gerçekten üzülmen gerek bence böyle bir durumda, öyle hocaya bunu yaptığın için.
özür dilerim öğretmenim yanlışlıkla oldu sizi çok seviyorum :P :P yağa bak yağa
Cevap
6Cevap
Vallaha bitin butun sozluler en az % 40 Dusecek Kanat kulanmayacak ve seni o derten birakacak performance ara falan
Oha çok güldüm:)) Çiçeğe para verme dostum git çok mahcubum falan de özür dile düzgünce
Biraz Öküz olmasaydın belki simdi bakir degildin
yandın sen senin notların hep düşük olur :D cok güldüm :D
güzel bir çiçek al papatya gül buketi olabilir karışıkta olabilir hocanın karşısına cık tatlı dille ben size istemeden eşeklik ettim cok özür dilerim agız alışkanlıgı olmuştu bende istemeden söyledim yaptıgım saygısızlık için tekrar cok özür dilerim çiçekleri kabul edermisiniz özür niyeti de :)
Off fena olmuş :D bunu yanlışlıkla nasıl söyledin ki :D
Hocam işte size giren çıkanı buldum ; çiçegin sapı
Ulan :d haykırdım yataktan düştüm :ASDADA:ADSAA:SAD
nası yanlışlıkla dedin o lafı
Terbiyesiz dedi sizene benim terbiyemden dedim vurmaya calıstı size giren çıkan ne benim terbiyemden dedim
biraz zamana bırak sonra özür dile
2 hafta önce s*kimde degil sınavı var barışmam Lazım 0 verirse
Hshaha gösterecek sana giren çıkanı :D
Size giren bana girsin !!! Dersin biter
:) düzgün düzgün söyle * özür dileme şeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar