Üniversitede hocamla konuştum ve çok pişmanım?

Biliyorum ki çok büyük bir yanlış benim zaten vicdanım asla rahat değil. Evli diye biliyordum ama son aylarda herkes boşanmış diye konuşuyordu. Daha sonra sınıfla ilgili bir durumu Söyleyerek numaramı aldı. Ama konusmalar nasılsın? Günün nasıl? Şekline evrildi ben hiçbir zaman kendisine yazmadım hep o yazdı ama dersime girdiği için zıtlaşmak istemedim ve bilgili biri olması etkiliyordu keyif alıyordum konusmaktan. Daha sonra bir gün okula yüzükle geldi şoka girdim o an kendimi çok suçladım böyle biriyle konustuğum için ama o yine bazen haftada bir bazen 2-3 günde bir hal hatır sormaya devam etti flörtöz cümleler yaşandı onun tarafından ben her zaman teşekkürler deyip geçiştirdim ama konusmalar gerçekten uzun sürüyordu. Sadece konusma oldu asla hiçbir şey olmadı ve olamaz ama o kadının yerinde bende olabilirdim bu çok kırıcı. Bir kadın olarak bir kadını düşünmeden hareket ettiğim zamanlar adına utanç duyuyorum. genellikle kitaplardan okuldan derslerden konusurduk ama her fırsatta güzel olduğumu vurguluyordu çok kötü hissediyorum ben böyle bir kız değildim. Ve o kadına çok üzülüyorum sarılmak istiyorum. Yaşattığımı yaşayabilirim de bundan da korkuyorum. ilgisi hoşuma gitse bile bu durumdan kendimi çekmem lazım. Utanç verici sadece
Üniversitede hocamla konuştum ve çok pişmanım?