Erkeklermi daha çok uyur kadınlarmı? 👨 👩
Erkekler 🚹
Kadınlar 🚺
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler Anne olarak gece sadece 2 saat uyudumu hatırlıyorum gün içinde bölük bölük kizimin rahatsızlığından dolayı. Eşim ise calişiyorum diye uyuyordu. Tabi ben bitkin olduğumda o kalktı ama o bitkinlik önemli. Allah korusun.
Biryerde şöyle bir şey okumustum kadınların daha çok uyumaya ihtiyacı varmıs yarım saat kadar çünkü kadınların beyni daha çok çalısıyomus
kadın dediğin erkeğinden önce kalkıp kahvaltısını hazırlar :D
ama şimdiler maşallah karpuz bostanı gibi.
Aynı erkekler biraz önde diyim. Ben birşey sorucaktım arkadaşımın durumuyla ilgili?
bir arkadaş var benim arkadaşın durumu şöyle:: 22 yaşına kadar annesi oğlunun altını bağlamış geceleri altını ıslatıyor diye? sizce annesi haklı mı? Oğlanın fiziksel sorunu yok eli ayağı tutuyor altını ıslattığı için anneside ceza vermek olarak görüp her gece altını muşamba bezlerle bağlamış gündüzde uyuduğu zaman bezliyormuş muşamba bez cezaymış annesine göre annesi haklımı sizce? 22 yaşına kadar bağlamış 22 sene boyunca. Özel pisikoloğa oğlan gidince kurtulmuş fakirlermiş işte çalıştığı için gidebilmiş pisikolog tedavi ile geçirmiş annesi kasıtlı yapıyor masus yapıyor diye sen düşün senelerce doktora götürmemiş üstelik muşamba bezle bezleyerekte ceza verdiğini annesi düşünmüş bilerek işiyor diye sanmış disiplinli anneyim diye kendini övüyormuş birde. Annesi kasıtlı yapıyor diye senelerce doktorada götürmemiş
Cevap
28Cevap
Kadinlar uyur. Hunharca uyuyorlar kafalari rahat tabi.
çalışmayan bayanlar için uyku önemli ,(gece mesai gündüz dinlenme)
gri pijamayı g*tüme çekip öğlen, e kadar uyumuyorum mesela hatunlar gibi :D b dedim...
Genelde kadınlar evde oldukları için onlar daha çok uyur bence
günde 2,5 saat uyuyarak sanırım çoğu kadından daha az uyuyorum..
Kisiligi oturan her iki cinste uyumlu olabilir..
Ama oturmayan insanlar genelde herseyi cekemez ve uyumlulugu zehir eder :/
Sen ne diyosun kardeş 😁
Uyumlu ne demek 😕
Fark ettim, ben de senin görüşü okuyunca acaba ben mi yanlış okudum diye tekrar kontrol ettim. d
Sanırım bizler daha çok uyuyoruz.
Kandınlar diye gördüm
kişiseldir. cinsiyetle alakası yoktur
Ben daha çok uyurum :D
cinsiyetsiz insanlar 🤗
hepimizin uyumayı sevdiği aşikar
Erkekler daha çok uyur iş olmadığı zamanlar
Ben daha çok uyuyorum
Kadınlar
*Gecen bol olsun.*
Genelleme olarak kadınlar
Auanda ihtiyacm olan sey uyku değil