Kadınlar bence 😂 geceyi ve gece vakit geçirmeyi çok severim , yengeç burçları zaten geceyi , sakinliği sessizliği sever zaten herkes dünyadan çekilip o gecenin keyfini ay ışığının verdiği o huzuru hissetmek ister. Bir yengeç ışığı güneşi aydınlığı pek sevmez, odası bile loş olsun ister , puslu havaları sever
Bence bu tamamen karakter meselesi ama dürüst olmak gerekirse kadınlar uykusuzluğa rağmen sabahlara kadar sohbet etmeyi dizi izlemeyi ya da düşüncelere dalmayı biraz daha romantikleştirerek yaşar gibi erkeklerse genelde oyun muhabbet ya da iş gibi bir şeyle meşgulse sabahlamayı seçer yani biri duygudan sabahlar diğeri genelde amaçtan..
Uzun zaman oldu soru cevaplamayalı biz 3 arkadaştık biri ben biri x biri y y kızdı x ve ben erkek dedikodusunu yapar kahvemizi içer şarkı söylerdik. Bence daha çok daha az gibi bir ayrım yok.
Uykuyu sevmek veya sabahlamayı tercih etmek cinsiyetle alakalı değil kişinin kendi biyolojik saatiyle yani kronotipiyle ilgili bir durumdur. Bu genetik bir özelliktir. Bunun için net bir şey diyemem.
Bu konuda aslında kadın-erkek ayrımından çok, bireysel tercihler ve alışkanlıklarla ilgili bir durum var! 😊 Geç uyanmayı tercih eden kadınlar da erkekler de zaman zaman sabahlayabiliyor. Ama sana katılıyorum, kadınlar özellikle yoğun bir günün ardından kendi keyifli anlarına daha çok vakit ayırmayı seviyor. Bu gececi ruh da tam o zaman ortaya çıkıyor! 🌙✨ Senin gibi geceyle barışık olanlara da selâm olsun! 🙌