Asil bir kadin olmak istiyorum. Simdi siz bu dogustan gelir falan diceksiniz ama en azindan dis gorunus olarak nasil asil olabilirim? Asil bir kadinin stili makyaji nasil olur hangi renkler giyinir ve haraketleri nasil olur?
Cevabın nedir?
bir kere boya küpü olmayacaksın, giyinmeyi bileceksin, ağır başlı ve insanlara karşı kibar olacaksın, egoların varsa sıyrıl, empati yeteneğini geliştir, güler yüzlü ve yardımsever ol vs. vs. işte o zaman ne kadar asil bir kadın derler
34 Yorumla
Soran+1 yılDavranislarim nasil olmali yani cokmu konusmalimiyim yoksa az? Ve sakin sessiz mi olmaliyim sence? Giyinisim nasil olmali
- +1 yıl
ne çok konuş ne az, fikrin varsa konuş yoksa dinle, emin ol insanları dinlemek sana çok şey kazandırır. yaşına göre biraz ciddi giyinebilirsin, kumaş pantolonlar, etekler, üstüne gömlekler, yırtık pırtık harici kotlar ve pantolonlar olabilir. çalışıyorsan biraz daha resmi giyinmeye bak
Soran+1 yıl18 yasindayim. Tavsiyelerin icin tesekkurederim :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Asillik doğuştan veya kılık kıyafet giyim kuşamla olmaz.. asillik maddiyatla olmaz.. asillik maneviyat hal tavır davranış düşünüş tarzıyla olur.. her iyi giyineb asil olsaydı dünya asil insandan geçilmezdi
57 Yorumla
Soran+1 yılMalesef saygili ahlakli duzgun bir ailede buyumedim :(
Soran+1 yılBen kendimi duzeltecem
Soran+1 yılTesekkurederim :)
Asillik davranis bicimiyle alakali...
Nice insanlar gordum, uzerinde elbise yok.!
Nice elbiseler gordum, icinde insan yok.!
Âhlak, edep.
Aradigin sey elbiselerde degil, senin icinde ruhunun derinliklerinde sakli.! :)23 Yorumla
Soran+1 yılAsil davranmak istiyorum iste.. kendimi gelistirmek yetistirmek istiyorum. Malesef saygili ahlakli bir ailede buyumedim ailem bunlari bana ogretmedi simdi kendim yapmak istiyorum bunu
Soran+1 yıl:) :)
Asil olmak guzel ahlakli olmaktir. Upuzun bir liste. Olmak zordur girunmek de zordur... degilsek acik veririz...
04 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyeler verirmisin
Soran+1 yılPeki sagol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
3Cevap
+1 yılÖncelikle paran olmalı güzellik merkezine gidip bakım yaptirmalisin siyah sade giyinmeli barbi bebek gibi makyaj kullanmamalisin hafif makyaj ağır başlı oturaklı olmalısın az konusmalisin
24 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir hafif makyaj? Yani mesela eyeliner ve dogal duran takma kirpik takiyorum. Iyimi boyle
- +1 yıl
Takma kirpik hiç kullanmadım onu bilemem ama eyeliner gerek yok şöyle düşün erkekler barbilere bakar ama doğal kızlarla evlenirler
Soran+1 yılHaklisin :) tesekkurler yorumun icin
- +1 yıl
Rica sen bakma kiyafetle filan olmaz diyenlere o eskidendi kişiliğe bakarlardi artık devir değişti herkes ilk kıyafete bakiyor
Ağır basli ol kahkahani icine gom kibar ve zarif giyin minide giyinsen ozguvenli yuru ve sağa sola bakma 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi renk giyinmeliyim ve makayajim nasil olmali sence?
+1 yılBende yazıyım dedim belki yardımcı olur şimdi ilk davranışların önemli gerekirse hayır demeyi bil ve kibar ol ama böyle asla yapmacık falan gülme bidee saç bakimin olmalı saçın düzse düz kalsın yani kısaca bakımlı ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞeyda Erdoğan'ın instagram makyajına bak youtube'dan
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam cok sagol bir bakiyim :)
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılHayir en üstteki video. Kapakta şu foto var canim
https://i.hizliresim.com/MaJ7gQ.jpg
Soran+1 yılGordum simdi :) tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canim bence asil bir makyaj:)
+1 yılAsil olmak hem karakter hem de fırsat meselesi
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılsen olamazsin bacim ugrasma
22 Yorumla
Soran+1 yılOlurum
- +1 yıl
o zaman oldugun gibi gorun
+1 yılAlnina asil yaz kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılYokya olmaz
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 839 cevap paylaştı. Hepsi para!
00 Yorumla
+1 yılstili ?
makyaji?11 Yorumla
Soran+1 yılEvett
+1 yılPastel tonlar
10 Yorumla
+1 yılDik bir duruş...
20 Yorumla
+1 yılKasilarak yürü 😄
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz