İyiyim desen, hemen inanacak; kötüyüm desen, seni anlayamayacak. Böyle de saçma bir durum. O yüzden bu soruya hep iyiyim denilmesi taraftarıyım, en azından kendi açımdan. 😄 Sadece laf olsun diye sorulmuş bir soru. Bilmiyorsanız öğrenmiş olun sayemde. 😌 Gece gece aklıma geldi. Bir bana mı böyle geliyor? 😑 "Nasılsın" diye soranları samimi buluyor musunuz?
Soran kişiye, yazılış biçimine ya da konuştuğunda nasıl sorduğuna göre değişebilen bir durum yani benim için öyle ama genele bakacak olursam bana da samimiyetsiz geliyor, gerçekten nasıl olduğumuzu öğrenmek için değil de laf olsun ya da sohbet başlatayım diye öylesine sorulmuş soru gibi geliyor.
3 günde 6 xper olacaktıysan niye kapattın ya :D Bak bana, Yıllardır en fazla 6 xper gördüm. (8-9 tane hesabı oldu, nicklerini hatırlamıyor) Neyse, iyi kaçıp dönmeler. :D
Bazı kişilerin samimi bir dil ile söylediğine eminim ama bu bazıların oranı çok az maalesef. Genel olarak haklısınız. İyiyim olayına ele alırsak bu oran daha yüksek aslında sonuç olarak bu tartışabilir. Bura da size katılmıyorum.
kişisine zamanına bağlı yani öyle alalade bir zamanda sorulduğunda konuşmaya girmek için bir aracıdır genelde ancak böyle bir durumda bile yakın arkadaşsa ve derdin varsa paylaşman için yeterlidir
Bu artık samimi veya samimiyetsizlikten çok kalıplaşmış bir soru bizde nasılsın? naber? napıyosun? gibi. Sorulabilir bir sakıncası yok bence ve bende genelde iyiyim sen nasılsın olarak cevap veririm.
En İyi Cevaplar