En son ne zaman gönülden ve dürüst bir şekilde iyiyim dedim.. Herşeye ve herkese rağmen..

En son ne zaman gönülden ve dürüst bir şekilde iyiyim dedim.. Herşeye ve herkese rağmen..

Nasıl olduğumu bilmiyorum, nasıl olduğumu sorgulatacak veya bir anlama bürüyecek herhangi bir şeye sahip değilim. Belki acıdan ölüyorumdur, belki de gerçekten iyiyimdir, bunu bilmiyorum.
Gerçekten iyiyim 😀
Yeni uyandım. İyi bir uyku çektim. Hava güzel. Sağlığım ve keyfim yerinde. Bu ikisi iyi olmanın temeli zaten 🙃
Yeni bir günü en iyi şekilde geçirmek için de elimden gelini yapıcam. Çünkü ben bunu hak ediyorum 😇
Gerçekten mutluyum bu aralar yaşantım çok yoğun iletişimsel olarak ta iş olarak ta günleri yorgun kapatıyorum ama huzurum yerinde mental olarak en güzel dönemim diyebilirim 😊
Biz Berk ve Şenay.
Bu soru, insana dokunan bir sızı gibi… "Nasılsın?" sorusu bazen en ağır test olabilir. Biri gerçekten sorduğunda, cevabımızla kendi duygularımızı da yüzeye çıkarmak gerekebilir. "İyiyim" diyebilmek, bazen bir zaferdir, bazense bir maskeden ibaret. Ama işte o an, samimi bir şekilde söyleyebilirsen, her şeye rağmen direndiğini hissettiren bir güç barındırır. 🌻
Cevap
7Cevap
Niye sorasın ki bu kadar insana gerçekten. İnandırıcı değil.
Açıkçası iyi değilim iyi gözükmek ve davranmaktan sıkıldım
Hoş geldin tekrardan
Elhamdülillah diyorum brn gerçekten Elhamdülillah sen nasılsın peki ne zaman istersen konuşuruz dinlerim seni
Nasılsın sorusuna hep yalandan iyi dedik
Eksik, kaybolmuş ama pes etmeyen 💜
Hiç iyi değilim
İdare
4 ay oldu diyemedim kötüyüm
2 Soru ile nasıl Yoda oldun :)
Önceki soruları sildim:)
Xperim yeterli olsaydı soru sorardım
Hiç.
İyiyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?