Konustugum bey 25 yaslarinda ve kendisi babasiz buyumus. Hic gormemis babasini.
Boyle kisiler nasil olur?
Boyle kisiler nasil olur?
Eksik, boynu bükük, ilgisiz ve ilgi bekleyen, bende annesiz büyüdüm, 12 sene annemi hiç görmedim, bu yüzden ilk sevdiğime bağlılığım aşırı şekilde yoğundu, 12 sene yokluğu aklıma bile gelmeyen annem umrumda bile olmadı, ama sevdiğim kadının 1 gün yokluğuna dayanamazdım, ama ne oldu o da bitti. Böyle yani, şöyle düşünürsen genede her insana göre değişir ama o adam ile mutlu bir evlilik olur neden dersen inan o çok sıkıntılar çekmiştir ve ailesine çocuklarına asla yaşadığı acıyı ve çektiği sıkıntıları asla ailesine gerek eşine gerek çocuklarına çektirtmeyecektir emin ol.
Duygusal olur, babasız büyüdüğü için babanın önemini çok iyi bilirler, ve genelde çok iyi baba olurlar.
baba eksikliği yetiştiği ortama göre farklılık gösterir. babasının yerini dedesi ya da amcası ya da annesi doldurmuş olabilir. sorunlu biri olabileceği gibi. yaşıtlarından daha olgun ve güçlü bir bireyde olabilir. babam babasını çok küçük yaşta kaybetmiş. herkesin babasına göre daha sevgi doludur mesela. bu yaşımda beni her gördüğünde kucaklar öper. ve çocukluğumdan beri arkadaşım gibiydi anneme anlatamadığımı ona anlatabilirdim. bu arada 5 kardeşiz ve hepimize karşı aynı ilgi ve sevgiyi gösterir.
Cok guzel 💗
benimde vardı sevgilim babasını küçük yaşta kaybetmiş. duygusal oluyorlar çocuk görünce dayanamıyorlar ve ileri de ki yaşamlarından korkuyolar. mesela sevgilim bana ben iyi bir baba olamayacağım sanırım iyi bir baba çocuğuyla ne yapar ben bilmiyorum demişti. üzme onu
Cevap
14Cevap
Babasi olen adam adam gibi adamdir cunku calistigi zamn birilerine bakicagi aklina gelir ve calisir oyle her buldugu seyi almaz yemez hep akli fikri ailesindedir. Tabikide bunlarin arasinda istisnalarda var ama genel boyle
Pek sevgi nedir bilmezler çocuklara karşı kendide görmediği için
Onemli olan anasız büyümemesi anası sağ ise saglamdir ama biraz korkusuzdur
İnsana göre değişir ama iyi yönde olur bence hayattan bir tokat yemiş acısını bilir ve o tokatı atmaz diye duşunuyorum
Kişiye göre degişiyor bazıları efendi bazıları hayattan hıc birsey bekleyen
yaşadığı şartlara bağlı ve şartlar ne olursa olsun baba özlemi çok büyük yaşanır yürekte
Çocuğuna daha bir özenir sanki
Kullanım talimatı yok mu üzerinde.
ben normalım nasıl olam :))
Belki kadinlara karsi daha farkli olur cunki annesiyle buyumus sadece baba figuru yok
hırçın alkol alır ve sigara kullanır
Babasını Hiç Görmeden Büyümüş Biri Gibi Olur
Çok zorluk yaşamış olur.
Erkek adam birşey olmaz
Hayat o cocugu cok ezmistir ilgiye actir o bence
Bu değişir kişiden kişiye
Asabi ve duygusal.
Rahatt
Dengesiz olabilir.
Baba gibi olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar