Yorulmuş olmaktır.. bunu yaşadım anlatacak söylenecek çok şey vardı. Onun çok benim ise az vaktim vardı ben yarın ölebilirdim o ise yıllarca.. bu sebeple anlatmakta yeteri kadar zaman kaybetmek istemedim.. Yarın ölebileceğim için artık bir çok konuda konuşmak yerine daha çok dinler oldum, dinlerken anlamaya başladım, anladıkça anlamayacaklarını farkettim bunu bana çok iyi yansıttılar insanlar.. sonra sustum sustukça sustum susanlarla susarken bile konuşabilir hale geldim.. öyle çok konuştum sanırım fiziksel olarak susuyorum ama zihinsel olarak çok konuşuyorum. Bu yazı da onlardan biri oldu🙂
Kırmamak için susar bir adam. Acı çektiği için susar bir kadın Haksızlığa uğradığı için susar bir adam Mutsuz olduğu için susar bir kadın Huzursuz olduğu için susar bir adam. Pişman olduğu için susar bir kadın Kaybettiği için susar bir adam. Gururu için susar bir kadın. Konuştuğu için anlaşılmazsa susmayı tercih eder bir adam. Kadın susar Adam sessizliği dinler Adam susar kadın sessizliği dinler. Dinle bakalım sessizliği ey adam/kadın, Sessizliğin sana anlatacakları var..! Önemli olan senin ne anlamak istediğin!!!
Bazen söylememen gerekir , sanki söylesen bütün büyüsü bozulacak , kaybedeceksin gibi gelir , bazen olur edebinden susarsın sözü bile incitmemek lazım gelir... susmak iyidir velhasıl...
En İyi Cevaplar