Susmak sizce neyi ifade ediyor.. Bana göre susmak bazen en iyi cevaptır..

Susmak sizce neyi ifade ediyor.. Bana göre susmak bazen en iyi cevaptır..
Susmak; bana göre insanın durması gereken yeri belirtiyor. Bazen otobüsten inince son durak gibi. Devam etmeye, zorlamaya ve kasmaya gerek yoktur. Susmak bazı anlarda ilaç etkisi yaratabilir.
Yalnızlığın dayatması olarak susmak kaderim olsa da içimdeki masum hayallerim, çocuksu sorularım, kendimce düşüncelerim asla bitmeyecekler. Beni sustursa da hayat, benliğimi asla susturamayacak...
Bazen öyle şeyler olur ki susmanın daha iyi olabileceğini düşünürsün.. Bence kesinlikle öyle susmak en iyi cevaplardan birisidir..
Kadınlar boş konuşan şımarık geveze züppelerin kucaklarından kalkmaya dursun, beni sessiz yalnızlığımın huzuru bulsun...
Susmak erdemdir ama bazen de rezil bir durumdur.. Birileri rahat rahat atıp sallarken de susmak tarzım değil..
O atıp tutanlar iki kelimeyi bir araya getiremiyor.. Bildikleri bir şey var enflasyon başka da bir şey bilmiyorlar.. Sürekli sürekli ısıtıp ısıtıp onu ortaya sürüyorlar.. Aç kalmış garipler..
Adamın maaşı iki kat arttı, onu hiç söylemez.. Hep dolardan bahsediyorlar mesela.. Bu dönemde bile, ekonominin en iyi olduğ dönemden daha fazla dolar alınıyor asgari ücretle..
İşlerine gelmiyor çünkü.. Hayır böyle diyen insanları görüyorum.. Hiç de geçinemiyormuş gibi değil.. Öyle bir durum olsa ona göre hareket edersin..
Onların dertleri başka başka.. Ne ekonomi ne vatan ne bayrak..
Onların sancıları ezelden beri aynı.. Ağa babalarının da oydu, torunlarının da.. Açmasınlar ağzımı benim..
Onların dertlerinin ne olduğunu bilmeyen mi var.. Ama onlar kadar karektersiz olmuyoruz diye meydanı boş buldular..
Ne demişler; çakalların hükmü, kurt meydana çıkana kadardır.. 😄
Aynen öyle.. 😄
Teşekkür ederim..
Rica ederim..
Susmanın bir çok anlamı vardır anlayabilene 😄
Çoğu insanda o kapasite yok maalesef.. 😄
Kesinlikle çok üzülüyorum o insanlara kendilerini geliştirememişler.. 😅
Aynen.. 🤣
Ricalar canım.. 😄
Cevap
9Cevap
Benim için susmak, kendimi dinlemeyi ifade eder...
Susmak bir çok şeyi ifade ediyor.
Ben sustuysam, karşımdaki istese de bir daha konuşmam.
Susmak erdemliktir..
bundan sonrada susucam artık.
Susmak bence en güzel cevap..
Çok anlamı var bazen bir vazgecis bazen kendini anlatma arzusu, anlamayan en güzel anlatma biçimi bazende
Susmak en güzel cevap.
Ve suskunluk en büyük ceza
Karsi cinse karşı susmak belirsizliktir bana göre ama genel olarak susmak erdemliktir
Susmak cahillere verilen ve onları deli eden en güzel cevap şekli
Yalan konuşmaktansa susmak daha iyi bence fazka gevezelikte iyi değil açıkçası yeri geldimi susmayı bilmeli
Susmak da çözmüyor artık
Kufuru
Yerine göre değişir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?