Susmak neyi anlatır?

8 aylık bir ilişkim var ve yoruldum. Açıkçası her problemi ele alıp, kavga ediyordum. O da bu durumdan çok sıkılıyordu. Fazla ağır konuşuyordum ben... Ama gerçekten anlamıyordu, doğru düzgün bir konu hakkında konuşamıyoruz.. Açıkçası neden durduğumun da farkında değilim. Seviyorum ama sevgi yetmiyor ki.. Neyse asıl konumuza dönelim (tabi ki hala tutunma çabası); Normalde hep problem olduğunda tartışır, kızardım. Sinirli biriyim. Ama son barışmamızdan beri bir problem olduğunda konuyu kapatıp geçiyorum. Ya çok sinirli olduğum ve sakinleşmeden konuşmak istemediğimi söylüyorum ya da hiç o konuyu açmıyorum. İçimden tam problemi anlatmak geliyor ama parmaklarım bile yoruluyor, hiç sarf etmeye gerek duymuyorum. Hani diyorlar ya kadınlar susarsa bitmiştir falan diye. Sizce ben bitirdim mi? Evet bu soruyu size soruyorum çünkü kendim çözemiyorum. Seviyorum ama bir yanım gitmek istiyor. Gidersem çok mutsuz olacağım çünkü ona çok alıştım. Sevgi değil, alışkanlık vs. vs. Ne olduğunu bilmiyorum. Onunlayken hem iyiyim, hem kötüyüm...

Susmak neyi anlatır?