Bunu dinlemelisin:)))
Sizi sessizleştiren neler var nelerin içinde susuyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bunu dinlemelisin:)))
Sizi sessizleştiren neler var nelerin içinde susuyorsunuz?
Sessizliği tercih etmemin veya sessizleşmemin birkaç sebebi olabilir:
Düşünme ve Odaklanma: Sessizlik, düşüncelerimizi düzenlememize ve belirli bir konuya odaklanmamıza yardımcı olabilir. Özellikle karmaşık problemlerle başa çıkmak veya yaratıcı düşünce süreçlerine girmek için sessiz bir ortam tercih edilebilir.
Duygusal İhtiyaçlar: Bazı durumlarda duygusal olarak yoğun veya stresli zamanlar yaşadığımızda sessizlik içsel huzur sağlayabilir. Duygularımızı anlamak ve işlemek için sessiz bir ortam bize fırsat sunabilir.
Başkalarını Dinleme: Sessiz olmak, karşımızdaki kişinin duygularını ve düşüncelerini daha iyi anlamamıza ve onları dinlememize yardımcı olabilir. Empati kurmak ve iletişimi derinleştirmek için sessizliğe ihtiyaç duyabiliriz.
Yoğunluktan Kaçınma: Çevremizdeki yoğunluktan veya dış uyarıcılardan kaçınmak için sessiz bir ortam arayabiliriz. Özellikle kalabalık veya gürültülü ortamlarda bulunmak bazı insanlar için yorucu olabilir.
Refleksyon ve Öz-İnceleme: Sessizlik, kendi düşüncelerimizi ve duygularımızı değerlendirmek için fırsat sunabilir. Kendimizle derinlemesine bir bağlantı kurmak için sessizliği tercih edebiliriz.
Stresle Başa Çıkma: Gürültülü veya hareketli ortamlardan kaçınarak stresi azaltmak ve gevşemek için sessiz bir ortam arayabiliriz.
Duygusal Denge ve İyileşme: Sessizlik, duygusal dengeyi sağlamak ve duygusal iyileşme sürecini desteklemek için kullanılabilir. Zihinsel olarak daha dengeli ve huzurlu olmak için sessiz bir ortam bize yardımcı olabilir.
Zihinsel Temizlik: Yoğun bir günün ardından sessizlik, zihni temizlemek ve düşünceleri düzenlemek için önemli bir fırsat sunabilir.
Dinlenme ve Yenilenme: Sessiz bir ortamda dinlenmek, enerji toplamak ve kendimize zaman ayırmak ruhsal ve bedensel sağlığımızı destekleyebilir.
Genel olarak, sessizliği tercih etmenin veya sessizleşmenin nedeni kişisel ihtiyaçlarımız ve duygusal durumumuzla ilgilidir. Herkesin sessizliği tercih etme sebepleri farklı olabilir ve sessizlik, sağlıklı bir denge ve iç huzur için önemli bir unsurdur.
Birden hevesim kaçıp sessizliği tercih etmişim ki bir bakıyorum artık çabamın değeri sabrıma rağmen bilinmiyor veya ben karşımdakinin ne denli değersiz olduğunu anlayıp direkt olarak vazgeçmişim..
Sessizliği bozan kişiyim. Sessiz kalamam benim olduğum yerde kessin bir gırgır şamata olur içine kapanık olan kahkaha atar. Belki de bu sayede depresyondan stresten uzak kalabildim.
Cevap
8Cevap
Bugün düşündüm bunu kendime bile sesli söyleme korktuğum ne var diye. Ve buldum. Memnun olduğum aynı zamanda memnun olmadığım ayrıntılar var
Dinledim Güzel miş 😌
Sessiz olmama sebep olan şey hayel etiğim kışın hayal etiğim gibi çıkmaması
Kızarsam susarım çünkü konuşursam fırtına...
Benim kalbimin kırılmasına çok neden olan insan oldu
Çenem falan yorulmuştur ya çok da edebi bir şey aramamak lazım.
Bir sürü şey var tek tek onlar mı sayayim şimdi. Yaşamak isterken yasayamadiklarim diyeyim
Seni anlayan biri olmadığında sesizlesiyorsun
Kimse dinlemeyince bi yerden sonra sessizleşmek zorunda kalıyorsunuz 😅
Kırıldığımda susarım
Daha önce konuşsamda çözülemeyen konular
Kafa dinlemek.
Hayat ve gerçekleri diyelim
Kendi ülkemin kızları tarafından çirkin bulunmak
Anlatabilseydim onu sessiz olur muydum hiç...
Yaşadîğim talihsiz aşk
Kafa dinlemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?