Kimi zaman öyle hareketleri olur ki sadece durup izlemesi bile insanı mutlu edebilir hayallere sürükleyebilir.. Mesela göz kırpması ya da uykudan yeni kalkmış dağınık saçları yarı uykulu konuşması gibi.. Size en tatlı gelen hareketler ya da davranışlar hangileridir?#Mademoiselle88💞
Karşı cinsin gözünüze en tatlı ve sevimli gelen halleri hangileri?
beyaz tenlilerin soğuk algınlığı ya da üst solunum yolu enfeksiyonu olduklarındaki burun çevresindeki kızarıklıklı halleri başta ilişkilerin bitiminde ya da belli üzüntülerinde odalarında kız kankilerinin yanında ağladıkları halleri özellikle manken gibi saç ve cilt bakımı yapan kızların sabah uyandıklarında saç başın darmadağınık göz torbalarının şişik halleri vs vsvs uzar gider
bilmem valla liften motoru zincire bağlayıp indiriyorum üstüm başım ter içinde kalınca çıkarıyorum t shirt ü bir sigara yakıyorum birde kahve çakıyorum yanına camdan mı kesiyorlar nereden görüyorlar bilmiyorum :D :D..
Yalniz erkeklerde bize tatli gelen pek birsey yokmuş. Üzgünüm beyler ben de karismaya bakiyorum. Şu saclari geriye atin bakayim bir . Alttan alttan da bakin. Heh bir de yılışık olmadan ısrarcı konuşun. Bence olay bitti ya
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben teşekkür ederim ya boşver bulaşmaya bile değmez şikayet ettiğim halde kaldırılmadı oysaki..
Bana bakarken hayran oluyorum ona o kadar güzel bakıyor ki :) ona sorsan o benim her hareketimi sevimli buluyordur eminim çünkü yemek yerken bakıyor televizyon izlerken bakıyor uyuyalım kapat gözlerini diyorum gözümü açıyorum bana bakıyor 😂 onu çok seviyorum..
Böyle buluşacağız mesela bir cafede. Cam kenarına geçip benim geleceğim yönde bana bakınması. Ve ben çoktan gelip bir dakika falan durup onun o heyecanlı halini izlemem.
Beni seyretmesi. Yemek yerken ağzının kenarına bulaşması. Yeri geldiğinde çocuk gibi oluşu. Saçlarıyla oynadığımda yüzünü, gözünü sevdiğim zaman bebek gibi masum oluşu.
böyle karşıdan bazen gelir tamam mı. rüzgarda vardır hafifden sen ona ara ara bakıyorsundur saçları böyle rüzgarla uçuşur o an böyle kalırsın ona bakarken
En İyi Cevaplar