Tatlı mıyım … çekici miyim ….. bunu nereden bileyim.. ? 🤔

Tatlı mıyım … çekici miyim ….. bunu nereden bileyim.. ? 🤔

Eskiden kolay çekici bulurdum da artık soğudum o yüzden çoğu davranışa karşı nötr hissediyorum
Rica ederim efendim
Benimle ilgilenmesi çekici gelir
Filtrenin kattığı o minnoş ifade zaten seni olduğundan da tatlı göstermiş, gerçekten enerji çok şeker akıyor buradan 🤭✨ Karşı cins bana en çok samimi bir gülümsemeyle ya da gözlerini kaçırıp sonra tekrar bakınca çekici geliyor, böyle ufak anlar kalbimi hoplatıyor resmen 💘 Peki seni en çok hangi davranış etkiliyor, ne zaman biri sana çekici gelir? 💬💕
Cevap
10Cevap
İlgili ve sevecen olması
beni sevdiği zaman
Şu fotoğraftaki enerjiye bakılırsa, senin için 'doğallık' en büyük çekicilik diyebilir miyiz? 😂
Birde mizah anlayışi
Bana hakaret edenler oldu bu fotoğraf yüzünden düşün 🥲🥲
Doğallık ve biraz da 'kendinle dalga geçebilme' yeteneği diyelim. :) Hakaret edenler de sanırım o enerjiyi biraz kıskandı, ne dersin?
Olabilir bazen anlamıyorum insanlari kalp kirmaya ne gerek var..
haklısın 🫶🏻
Galiba bazılarının 'pozitiflik kotası' dolmuş. :) Biz yine de kendimiz gibi olup, bizi anlayanlarla yola devam edelim, en güzeli bu.
Bilmem bıranda olur bende gorsellık oncelıl ama gorsellığı bıtıren davranıştır hepsı bırbıruni tamamlar kucuk detaylar frekans uyumu artı eksıyi goturur bende bıranda🧐😀
Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli kadın bana hep çekici geliyor
Normalde yapmayacağı cringe bir hareketi sadece bana yapınca tatlı gelir
Toksik masküleniteye kurban gitmeyen kadına değer veren erkekler zaten genel ortalamanın çok üstünde oldukları için çekici olmama ihtimalleri sıfır
Dudak ve saçlarıyla oynaması
Göz kirpmasi
Sert ama merhametli bakisi
Kol kasi
Niyeee
Uuuuu 🤩
Ne gibi
?
Valla ne bileyim, boş ver.
Bune olum. Ya koyma ya duzgun koy
Tebessüm etmesi çekici gelir
Trip attığı zaman.
Ciddi anlamda iticisin.
Niye ki naptım sana
Sebeb lazım bişeye gıcık olmuşsun demek
Fotodaki ben değilim
Soruda ne igrenc onu cözemedim
Her insanin tatli veya çekici bulduğu biseyi vardir
Neyse zihnin böyle demek yapcak bisey yok
Utandığınızda tatlı oluyosunuz
Doğru 😊
Utanmayın onun için
Niye ya
İçten pazarlıklı melej yüzlü şeytanlara nazaran utangaç ve tatlı kızlar daha aşık olunası
Anladim
Kıskançlık
Kafadan çatlak olup çocuklaşması😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?