Sahiplenici erkek tutuşu diye bir şey var arkadaşlar.. 😄

Sahiplenici erkek tutuşu diye bir şey var arkadaşlar.. 😄
Sohbet edebiliyorsam, bakımlıysa, esmer ise, kokusu güzel ise, elleri de hoş ise, benimle çocuklaşabiliyorsa, didişmeye de açıksa.. dünyanın en çekici erkeğidir o.
Never ever :D yapamam hsdjja
İnce düşünmesi bide bazı şeyleri fark etmesi atıyorum ben ona dicem ki bugün makyajım nasıl olmuş aaaa sen bugün eyeliner sürmemişsin haniii bir fark etsin ya da emek göstersin bi çabalasın ağzı da laf yapsın mükkk.
Kontrol. Manipüle anlamında değil, yüksek düzeyde kontrol kurabilme yeteneği anlamında. Bir erkekte çekici bulduğum şey, bu kontrolü sağlayabilecek kadar zeki dolayısıyla benden zeki olmasıdır.
El işi örgü bilmesi, evde pişirdiği kekten, börekten saklama kalıbına koyup sana getirmesi, sakalına sürülen ayranı kendi peçetesi ile silmesi..
Cevap
15Cevap
Zeki olması, düşünceli olması, elleri güzel olsun 😂 , sahiplenici olsun ama bkunu çıkarmasın ahahs
Tabii önemli detay 😂
Davranışlara dikkat ederim, gülüşü neşesi samimiyeti bakışı insanlara tavrı iyi niyeti yardım severliği nezaketi, aurası farklıysa ilgimi ceker
Beraber saçmalayabildiğin biri çok çekicidir..
Ses ton gülüş beli kavrayıp korumacı olması karşıdan karşıya gecerken mesela
En çekici bulduğum bir şey yok da çekici bulduğum şeyler bir araya gelirse daha çekici olabilir
Gülüşü ve düşünceleri, konuşma şekli ses tonu, karakteri.
Sarışın olması. Zeka 😂 kıvırcık sa hiçbir şeye bakmam 😂
Psikopatik davranışlara eriyom
ben fiziksel çekiciliğe inanıyorum davranış görünüş de öyle bir arayışım yok karşı cinste
Zeki olan ve bilimle ilgikenen karlı cins hep şekicidir.
Sen niye yorumumuza cevap vermiyormusun ki, kötü bir şey de demiyoruz.
Profildeki sen misin demiştim?
Boş yapma, kişi seçiyosun sen.
Hahha yürü lan
Karşı cinsi çekici bulmuyorum
tatlı olması yeterli
Utanarak gülümsemesi
Bir erkeğe siyah yakışıyorsa yakışıklıdır
Kendi oluşu.
Ne istediğini bilmesi
Yemek yapıp getirmesi
Damarlı kollar 🫠
🫠🤍