Yoksa hiç bir şey çekici gelmiyor mu? Bu kadar da ruhumuzu kaybetmiş olamayız değil mi?

Yoksa hiç bir şey çekici gelmiyor mu? Bu kadar da ruhumuzu kaybetmiş olamayız değil mi?
Kibar bir beyfendi olması. Nerde ne yapması ne konuşması gerektiğini bilen. Özellikle buna bitiyorum ben. Dışarda bazen beni sessizce uyarması bile hoşuma gider. Sürekli “seni anlıyorum” demesi değil de bir bakışı ile anladığını belli etmesi. Özellikle o an ki duruma bağlı mimikleri. Tek tek gözlemlemeyi severim karşımdakini. O yüzden her ayrıntısını yazarım aklıma. Yazdığımı kazımam için de onun çabasına bakarım. Düzgün bir türkçe, ahlaklı ve seviyeli bir konuşma tarzı. Olgun bir beyfendi olması ve buna göre hareket etmesi gerekiyor. Bunlar bana çekici geliyor. Daha fazlası var ama ben defterime yazmayı tercih ediyorum kalanını. İyi geceler
Bir tek bana özel davranan kişiyi çekici buluyorum
Kibarlığı ve anlayışlı oluşu.
Teşekkürler. 🙂
Kübra ile birlikte silinmişlerdir.
O her ne kadar artık bir 'melek' olmuşsa da, tüm kadınlara bahşedilme potansiyeline güzellikleri peşinde götürmüştür.
Gerçek olan meleğimdir, gerisinin kalbimdeki matematiksel karşılığı boş küme veya sıfır olarak ifade edilebilir.
potansiyeline sahip *
Başın sağ olsun kardeşim
Cevap
36Cevap
En güzel özellikler dürüstlük merhamet , cömertlik ve çalışkanlık. Bir erkeğe en çok bunlar yakışıyor.
Karşı cins olması yeterli çokta abartmamak gerek :D
Karşı cins bana hoş gelmiyor. Ününü eledim eteğimi astım ben.
Unumu***
Diğeri de elek olsa gerek
@Expolisive aynen öyle
👍👍
Karşı cinsin hiçbir özelliği çekici gelmiyor, o kadar hissizleştim...
Aseksüel olabilirsiniz zira bende aynıyım
Ben seversem bana her şeyi çekici gelir net.. :D Keyifli geceler..
Genelde samimi olması diyebilirim. yani çok soğuk olan karşı cins bana itici geliyor. aynı zamanda eğlenceli olmalı ve kafa dengi olmalı
Kardeş öncelikle bilinsin. hiç sevmem kekoları. Tofaş kullanan kızlara hastayım hele tofaş modifiyesiz ve şahin ise. 2. si de turuncu saç. Ve son olarak centilmen nazik kibar hanımefendi kızları severim ama dışarıda. Biz bizeyken olmayacak öyle.
naifliği.. yardımsever biri olması.. şarkı söylemesi.. dinlemeyi bilmesi 🤓
Gerçekten sakin ve idareci olması yeterli benim için
Kesinlikle centilmen olması. Örneğin karşıdan karşıya geçerken arabasını durdurup yol vermesi, kapıdan geçerken öncelik vermesi, buluşmada oturmam için sandalyemi çekmesi falan ama böyle çook az erkek var.
Aynen
Bu yazı palavra bu arada. Sinirlendiğinde kibarligi ve nezaketi birakmazsan senin hislerini icsellestiremiyorlar. Ne zaman ki magara adamina donersin, işte o zaman onlarda hücreler harekete gecer ve destek olmak isterler.
Söylesem mi bilemedim komik birkaçı gülme lütfen.😂 3 tane var. Biri merhametli biriyse özellikle hayvanlara karşı direkt çekici geliyor. İkinci olarak koku üçüncü de sacma bu biraz ama kahkahaya düşüyorum ben güzelse farklıysa eğer
Mizahi yeteneği yüksek karşı cins bana çekici geliyor
Biri benden bahsetmiş
Çekici erkeğin en büyük özelliği pozitif olması, çözüm odaklı ve yüksek bir enerjiye sahip olmasıdır. Temele baktığımızda bu 3 madde arasında dönüp durur çekicilik.
Sohbet etmesini bilecek.
"Derken" gibi saçma sapan kelimeleri kullanmayacak.
Her ortama ayak uyduran ve zarif olması gerek.
Gülümsemesi şeker bir hatun kişinin boynunu hafif sağa ya da sola eğip gülümsemesi beni benden alır :)
Net oluşu, dürüst, sevecen, doğrucu, mantıklı, zeki, merhametli, yumruğunu masaya koyunca masayı kıran maço oluşu 😄
Benim için arkasından gittiği herhangi bir ideali olması erkeği bayağı çekici yapar. Radikal ideolojilerden bahsetmiyorum yalnız.
Bir işle uğraşırken tamamen odaklanmaları ve ciddiyete bindikleri halde âm görseler atlayabilecek olmaları
Yani en çok bu durumda çekici buluyorum ciddi bir işi öldürsen bıraksan âm için bırakıyorlar
Sinirliyken sakin davranması, karşı cinsle bir de herkesle samimi olmaması, bana özelmişim gibi hissettirmesi.
Beni etkilemesi çok imkanlı değil. Eşim en çok ilgi alanım. Güldüğünde dişleri iş yaparken elleri uzanırken kokusu çok etkiler beni
Benim etkilendiğimi soruda yazmışsın:). En çekici gelen kısmı siriniini beni üzmemek için dikkatli davranması sakin Kalmasi aynen
Havalı olup umursamaz takılmaları bir de aura dedikleri şey hani böyle insana şey düşündürtür vay be bu kız benimle yürüyor misal
Alfa erkek ve beta erkek arasındaki o ince çizgiyi belirleyebilip ikisinin karışımı olan mix erkek.
Beni farkedip onu farketmemi sağlaması çabası
Konuşma tarzı veya üslubu diyim. Karizmatik bir sesi de varsa 👌😂
Bakışları ve davranışları.
Benimle alışverişe çıktığında sabırlı olması 😂 oflama, puflama olmaması
Ağır başlı, yeri gelince eğlenen erkekler. Olgun seviyorum ben.
Sinirliyken gülmesi ve benim daha da sınırlendirmem jdjd çıvdırıyorum 😅
Karşı cins ne yaparsa yapsın bana çekici gelmiyor
Dürüstlük, deli dolu hal hareketler, güleryüzlü ve merhametli olması
Az makyaj yapması ya da hiç yapmaması, dekolte giymemesi, küfretmemesi, bana pis pis bakmaması...
Yerine uygun davranışlar göstermesi ve pozitif olması
Şu an bana çekici gelebilecek en son şey, erkek sanırım.
İnce ruhlu olması ( en ufak düşünceli tavrı)
karşı cins çekici gelmiyor, hemcinsimin kibar olması çekici geliyor
Baskasina aslan ama bana gelince kedi olması 🐈
Kurduğum cümlede ki komplike kelime dizelerini anlama potansiyeli.
Mizahimizin uyuşması, merhamet, centilmen olması, nerde ne konuşacağını bilen
Edep ve adap nedir bilenin çekiciliği bir başka.
Gülüşü ses tonu ve bakışları
Saclarina dokunması bakımlı olması hep hoşuma gider
Kibar ve zeki olması canım insanlara tahammül edemiyorum.
Canım diye çevirmiş ama akılsız insanlara demek istedim
Efendi mütevazı agır başlı gevşek olmayan fakat yeri geldiğinde eğlenmeyi bilen deli çılgın felan.. 🦂
Merhameti ve toplum içerisindeki duruşu onurlu olması
Beni sevmemesi lazım o zaman aşık oluyorum peşinde koştursun sürüm sürüm süründürsün
Çok güçlü olduğu halde gücünü beni aşağılamak için kullanmaması. Hem seksi, hem tatlı olması.
Kalabalık bir ortamda diğer insanlara nazaran biraz daha fazla bana ilgi göstermesi
Kendine halkim olması
Kimse bana çekici gelmiyor artık
Sinirliyken bir insan nasıl sakin davransın :D
Eğlenceli ve kafa dengi olması
Ojemi taşirmadan sürmesi
:D
Özgüven , netlik ve ne istediğini bilen tipler
Göz kırpma çok çekici geliyor ya
Kültürlü bir adam her şekilde kazanır.
Soğuk erkekleri çekici buluyorum
Gülerken göz kırpması😀
Banada Çok olgun çekici gelir