2_ Birde bir erkeğin gömleğinin düğmelerini yavaş yavaş açarken gözlerime derin derin bakarken ' ki
o hali gözüme hem çok hoş geliyor hemde çok tahrik edici buluyorum 🙈🙈
Sorumu görsel ya da fiziksel olarak sormuyorum eylem , davranış olarak sordum ör: yemek yerken , uyurken , araba kullanırken dans ederken gibi gibi...
Yaramazlık yapıp sonra da onu çaktırmamak için kırk takla atan
O gün ilk defa görürsün lakin hayatında ilk defa görmüş gibi olan
Tahrik olduğunu anladığım zaman daha da üstüne gidip delirtmek 😊
Teşekkür ederim 😊
Bence yatakta yastık savaşı yaparken biraz pasif kalıp yenmiş havasına girerken bir anda allta kalıp gözlerime guleryuzle baktığı an. İşte o zaman yanaklar dudaklar öpücük yağmuruna maruz kalabilir
Bazı kadınların mimikleri konuşurken ki dil hareketleri ne bileyim kiminin gülüşü farklı gelen beni kendine çeken birşeyler olunca gözüme hoş gelebiliyor
Pencereden dışarıda yağan lapa lapa karı izlerken usulca ben ile camın arasına yerleşmesi. Tadından yenmez. ( e tabi bir dağ evi olsa daha güzel olur )
Cevap
31Cevap
İlgili halleri, sert halleri yeri gelince çocuksu yanı/şımarıklığı/sevgi pıtırcığı hali artık ne derseniz.
Zeki davranışlar ya da eğlenceli olursa ben seviyorum. bir de ortak ilgi alanlarımız çok olursa eğer. yani ilgilenirse benimle ben severim
Böyle sabah uyandığında o uykulu halleri , sonra sürekli yapılan şirinlikler , özellikle farklı yerler şehirler görmek için gezilen gidilen yerlerde mutlu tavırları hareketleri yol boyunca şapşal şapşal uyuyup uyanması çok açıklığında gözlerinin yemek diye dönmesi :)
Ya nekadar güzel bir anlatım olmuş bu böyle muhteşemsin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 genç adam 🙏
Rica derim güzel sorulara güzel anlatımlar :)
Sevdiğim kişinin herhali bana çok hoş gelir, Etkilediği yönleri dersem spontane gelişen anlar. Hani illa şundan etkileniyorum diyemem. Aşk dolu bakışmalar, yapılacak olan birçok hareket konusunda etkiler beni
Yaa senin canını yiyeremm haaa 😂 ne güzel içten samimi bir snlatim olmuş ağzına yüreğine sağlık 🙏
🙋🙋🙋
İki eliyle saçını arkaya atıp 3-5 sn yere bakarak yürüyüp başını kaldırdıktan sonra gözlüğünü takması 😊💙
Senden ayrılan erkek dünyanın en canım insanı yaa 😅 Hem sevmesini bilen hem aşkı tattıran hemde cinsel ilişkide zirveyi yaşatan birisin 💙
Teşekkür ederim çok naziksin 🙏 ama öyle olsam neye yarar ki o sana göre güzel başkası için öyle olmuyor Bırak onu bunun farkında bile olmuyor onun için çok iyi çok mukrmmel bir ozellik statüsü taşımıyor maalesef
Ben sana şöyle bir örnek veriyim ben iki yıl önce sesli bir uygulamada tesadüf birine denk geldim hemşerim çıktı aynı memletliyiz diye eklemiştim onu önce normal arkadaş gibi konuşmaya başladık havadan sudan sonra bu arkadaslik dostluğa daha sonra karşılıklı aşka dönüştü üç ay sesli uygulamada birbirimizi gormeden konuştuk sonra o güven oluşunca vatsaotan sesli , görüntülü konuşmaya başladık ben ilk ondan duydum gülüşümün güzel olduğunu bana derdiki senin şu gülmen beni deli ediyor çocuk gibi kikirdeyerek gülüyorsun ya çok hoşuma gidiyor demişti o gün o laftan okadar etkilendim ki sürekli aynaya bakmaya kendimi izlemeye başladım ben nasıl gülüyorum acaba diye çünkü ben eski eşimden bunları hiç duymadığım için o kişi söyleyince hem şaşırdım hem hoşuma gitti çünkü gülüşümün güzel olduğunun farkında bile değildim neyse belli bir zaman sonra hayat şartları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık gerçekten de yüreği güzel bir adamdı bana ayrılırken de söyledigi en son şey şuydu kendini hiç değiştirme hep böyle çocuk kal ben senin karşımda çocuk gibi olmanı sevmiştim demişti neyse işte bitti gitti nasip değilmiş diyelim yani demek istediğim şey şu senin farkettigimn ya da hoşuna giden herhangi bir özellik başkası için hiç bir kıymeti olmuyor ben burada çok duyuyorum mesela kadın dediğin senin gibi olmalı neşeli cilveli olmalı vss cevremdede hep örnek gösterilen bir kadın oldum erkek kardeşimin eşi bile hep der güngör hep seni bana örnek gösteriyor kadın dediğin ablsm gibi olucak bak kocasına ne kadar saygılı huzursuzluk çıkartmıyor neşeli vss diye hatta sinir oluyorum öyle diyince diyor ya da çevremdeki insanlardan çok duymuşumdur eee sonuç ne bunlsri yaptım da noldu elime ne geçti ki koskoca bir hiç benim yuvamin yıkılma sebebi de eşim değildir zaten annesidir anasının bir türlü beni benimseyemesi, her yaptığıma kusur bulmasidir kadına ne yaptım ne ettiysem kendimi sevdirenedim eşimde tam bir ana kuzusuydu bana yuvasına sahip çıkamadı
Dememki oki saygılı olmsk , cilveli neşeli olmak , sadakatli olmak, enejinin yüksek olmasi , aile kadını olmak hiç değer görecek bir faktör değilmiş meğer ki ben bunu yaşayarak tecrübe etmis oldum gezmekten tozmaktan para harmaktan başka bir şey bilmeyen bir kadın kadar değerimiz olmadı oyuzden altınin değerini saaraf bilir derler
Üzüldüm senin adına, Erkek iki tarafı dengelemeli ! Kim haklıysa onun tarafında olmalı. Anne eyw lafım yok ama diğer tarafta da eşin hayat arkadaşın ve dostun. Anneni kırmadan durumu anlatırsın. Erkek eşini seviyorsa ne olursa olsun kimseye laf söylettirmez. Ben Anneme bu durumu anlatıyorum xaman zaman. İleride evlendigim de kim haklıysa onun tarafindayim dedim. Siz bence de profil resminde olduğu gibi çocuksu ruhunuzu, gülmeyi ve karakterinizi bozmayın. Hissiyatima inanıyorum sizi ilk tanıdığımdan beri iyi birisiniz. Her ne olursa olsun kendinizi bozmayın 🙏 Benimde bir dostum oldu, buradan oldu konuştuk, kafa yapımız uydu, duygusal anlamda bir şey yaşamadık sadece arkadaştık. Birgün ayrılık zorunda kaldık. Öyle işte 😊 32 yaşındayım bekar biriyim ve halen sizin gibi kadınların olması beni sevindiriyor çünkü insanlara güvenim kalmadı. Sevginin saygının önüne tip, para ve diğer sebepler geçti 🙄 Kendinize iyi bakın iyi akşamlar
@sessizlik_1990 teşekkür ederim anlayışın icin 🙏 sen aradaki dengeyi iyi kurarsan hiç sıkıntı yaşamazsın zaten herkes yerini bilirse ama bazen anneler çocuklarının büyüdüğünü evlendiğini kabullenmek istemiyorlar daha doğrusu onları paylaşmak istemiyorlar eşine düşman gibi elimden çocuğumu aldı gibi bir düşünceye giriyorlar eşini sana layık görmüyor yaptığını begenmiyor vss bir rekabet içinde oluyorlar bu hala gunumuzde Türkiye'nin kanayan bir yarasidir gelin kaynana iletişimi ben burada sorularda bile okadar denk geliyorum ki kaynanam onu yaptı bunu dedi böyle yaptı onları okurken okadar üzülüyorum ki ve ne hissettiklerini okadar iyi anlayabiliyorum ki çünkü o aşamalardan ben geçtim insan yaşadığı birşeyi daha iyi hissedebiliyor
Evlilik için sana tavsiyem şu olur her ne olursa olsun kim olursa olsun anne , kardeş , akraba , konu komşu vss 3. Bir şahsi aile ilişkilerine sokma kavga ediceksen eşinle et , küsücekden eşinle yap , bir şey alucaksan yapucaksan eşinin fikrini al ve evinin sırrını dışarıya tasima evde bir erkek olarak bir duruşun olsun karına kizicaksan , ya da giyimine , gezmesine vss sen karış anneni ya da başkasının karışmasına fırsat verme annene herzaman saygın olsun büyüğündür akıl danıştigin zaman olsun sevgide saygıda kusur etme ama bir çizgin olsun o çizgiyi aşmasına izin verme misafir olarak gelip gitsin ama aile düzenine ilişkinize müdahale etmesin sonra sonun brnim gibi olur baştan bu çizgiyi belirle esinede annenede ... her şey gönlünce olsun inşallah rabbim karşına en güzelini değil en hayırlısını çıkarsın inşallah 🙏
Sizi anlıyorum, anladim da yaşadığınız evlilik konusunda... Keşke daha güzel olsaydı, daha iyi evlilik ve yaşadığınız istediginiz hayalleri yasasaydiniz umarım yeni bahariniz nasip olursa bu hayallerin istediğiniz özlediğiniz tüm Anı ları yaşarsınız. Bana gelecek olursak iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Iyi bir eş olacagimi düşünüyorum lakin nasip kısmet ve benim ne nasibim ne de kısmetim var kapalı galiba 😅 Ne zaman birini sevmeye kalksam, inanmak istesem veya sevgi aşk duysam olmuyor. Bazı şeyler tip, para dış güzellik. Bende de bunlar olmadığı için hayallerimi yasayamayacagim en önemli Baba, bir kızım olmayacak ! Herseyin hayırlısı tabiki de Allah herkesin karşısına iyi insanlar cikarsin. Sizi de sevdim iyi birisiniz KS de sizin gibi insanlarin olmasi güzel. Eskiden daha güzeldi KS fakat bozuldu, amaclar değişti. Dostluk yerine kaziklar, dolandirma ve cinsel arzular geldi. Yeri geldi erkek olduğum için utanir oldum 10 yıllık KS uyesi olarak... Neyse. Kendinize iyi bakın iyi akşamlar ismini bilmediğim arkadaşım 😊
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
Konusmasi diksiyonu yemek yiyisi kokusu bitiyorum yani 😂 ve ve ve tokasini agzina alip sac toplamasi ve geriye savurmasi birde o ince corap giyiyorlar asagiya kactiginda yukari cekerkenki sekle hastayim 😂
Çok güzel samimi ve içten bir anlatım olmuş yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık
Ben tesekkur ederim bilmukabele efendim 😇
Aman efendim rica ederim o saygı bize ait ben neleri seviyormuşum okudun mu peki ?
Onlarin sayesinde ilham kaynagim oldun zaten okudum beni benden aldin yine guzel hatun 😂
Senin aklini alırım 😂 hiç sağım solum belli olmaz 🤣
Yaparsin biliyorum oyuzden korkayrumm diyirum 😂
Niye korkuyorrsun peki
Yapacagini bildigim icin. Ya espiri yapiyorum maksat muhabbet 😂
Aynen öyle gülüm iki makara yapiyoruz surda
Sıkıntı yok 🤗
Ozaman yuzundeki gulucukler solmasjn yeni pp ates ediyorrr 😂
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 ben sana ne dedim sıkılır hemen değiştiririm
Olsun resim farki var sadece sonucta hepsi sensin 😂
Dürüst delikanli olsun sözlerinin arkasında dursun kafi
Bu devirde en zor rastlanan özellikler
şu an grip oldum haberin olsun birde gömleğinin düğmelerini yavaş yavaş indiriyorum diyecektim ki üzerimde gömlek olmadığını fark ettim tüh bir gömleğim olaydı iyiydi tahrik edemedim seni görüyormusun 🤭🤭🤭🤣🤣🤣
Yaa çok tatlısın ee napiyim soruyu sormuşum kendi fikrimide genelde her soruda gincelleme kısmına yaziyorum biliyorsun ki ee benimde bunlar hoşuma gidiyor yazmış bulundum 🤣🤣
ama benim bir piskevitim bile yok pardon gömleğim yok yani🤣🤣🤭🤭
Tek derdin bu olsun reiss 😂 alırız bir gömlek 😂 düğmelerini açarsın hatta sen yakanı bağrını aç
ben böğrümü açıp döşümün gıllarıynan oynarken gözlerine derin derin bakıvercemmi senin sende o sırada tahrik oluveecenmi🤭🤭🤣🤣
Olmam mı 🤣🤣
sen varya cansın can
🤗🤗🤗
En güzel hali yemek yaparken ki telaşlı haller 😊😊😊 sen içine zehir atsanda yenir o neyin yelasiki bu 😊😊
Hee yaa neden öyle yaparız hiç bir fikrim yok mutfağa girince bizi anlamsız bir telaş sarıyor hemen hemen bütün kadınlarda vardır bu haller
Ütü yaparken ki hallere ne demeli dünyada kalan son ütücü modu
😂😂😂
Bir erkekte merhamet düşünceli olması ve değer vermesi beni etkiler. Çünkü az bulunan şeyler 😃
Mubarek ramazan günü gafamıza daş yağacak
Haydaa niyeki ! Bu nasıl bir yorum böyle 😂 elbisen yırtila emii 😂
Birde bir erkeğin gömleğinin düğmelerini yavaş yavaş açarken gözlerime derin derin bakarken ' ki
o hali gözüme hem çok hoş geliyor hemde çok tahrik edici buluyorum
İftardan sonra yazaydın iyiydi 🤣
Yaa haklısın ama ee soru sordum genelde güncelleme kısmına hetzaman kendi cevabımı da yazıyorum biliyorsun brnde bunlar hoşuma gittiği için yazmış bulundum
Saçlarını toplarken başını sağa sola atıyor ya... bu arada dudaklarıyla tokasini ısırıyor ya... ve göz göze geliyorsun... işte bu an
Araba kullanan kadınlar bana çok seksi geliyor özellikle manuel arabaları iyi kullananlar, eriyorum resmen. 😋
Uyurken güzelsiniz:))
Sustugumuz içindir 😂 çünkü uyurken sözlerimizi dinlendiriyoruz 😂 ondandir
🤣🤣 Reis içimimi okuyosun
Hı hııı 😂😂
Reis senin içini ben okumıycamda kim okuyacak 🤣🤣
Oda doğru reis🤣🤣
Sert halleri, ağırbaşlı halleri, konuşma düzgünlüğü, kısaca oturup kalkmasını bilmesi denilebilir.
Küfretmedikleri ender zamanlarda kısmen daha az zalim görünüyorlar.
Hep yatak uyurken olarak görmek etkiler çoğunluk kuzu gibi savunmasız durumu
Hiç gözlerini ayırmadan, konuşması veya dans etmesi vb.
Konuşurken baygın baygın gözlerimin içine bakması.
Nefes alırken, gözlerime bakarken
Ayaklarına oje sürerken çok seksi oluyo bu karşı cinsler ya
Gözlerini kısıp hafifce gülerken
seksi halleri
Konuşurken ki mimikleri
Doğal halleri hoş görünüyor.
Uyurken
Uyurken susuyoruz ya ondandır 😂 çünkü uyurken sözlerimizi dinlendiriyoruz 😂 oyuzdendir
🤣🤣 ya deme öyle iyi ki bı zevkimizi yazdık hee herkeste beni ordan vuruyor 😂 ee napiyim soru sormuşum kendi fikrimide genelde her soruda gincelleme kısmına yaziyorum biliyorsun ki bende bunlar hoşuma gittiği için yazmış bulundum 🤣
Tm peki sustum herkes burdan vurunca mahcup ettiniz beni
Teşekkür ederim 🙏 doğallığı ve samimiyeti seviyorum belkide beni ben yapan özelliğim budur içinden geldigi konuşabilmek davranabilmek
Teşekkür ederim 🙏
Sana karşı yükseldim şu an 🤣🤣
Birazdaha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama 😂
🤗🤗🤗
Senin gibi güzel gülse yeter
Suskun
Şaşkın halleri ve gülümsediği halleri 😉
Bana bakarken
Gözlerdeki tatlı bakışı
Dans etmesi
Konuşurken.
Duşta köpüklü hali :))