AILE SORUNLARIM BENI COK YORUYOR... LÜTFEN BANA BIR AKIL VERIN?

Ben 20 yasindayim ve yeni nisanlandim nisanlandiktan 2 hafta sonra babam vefat etti babam agir hastaydi hep ona ben bakdim yatalak degildi fakat her türlü bakima ihtiyaci vardi yeri geldigi zaman annemde ilgilendi babamla fakat cogunlukla ben Cok iyi anlasiyordum babamla Annemle babamin arasinda 20 yas var ve babamin hastaligi ve sevgisini gösteremedigi icin annem babami aldatti babamda bunu biliyordu ve annemin evden ayrildignda onunyanina gidignde biliyordu amaben babami teselli ediyordum daha fazla üzülmesin diyeBabam yasarken nisanlimla tanismisti hatta onu cok seviyordu nisanlimda aileme hic bir sekilde saygida kusur etmedi hep benim ailemin yaninda olmaya calisti. Annem dostuyla ilgileniyor bizinle ilgilenmiyor birde kardeslerim var Babam öldükten iki hafta sonra ben evlencem onunla diye tutturdu. Biz bir sene en az gecmesini rica edik tamam dedi fakat seneye evlencem diyor evlencegi kiside benim gözümde güvenebilir bir insan degilArtik o kadar cok kavga ediyorumki annemle cok soguk davraniyoruz birbirimize ben ufak bisey dedigmde beni azarliyor dik konusuyoruz birbirimize. Mesela ben annemin gözünde inatci onlargibi olmayan birisiyim. gercekten zor bir karakter yapim var biraz dik kafaliyim cünkü biz almanyada yasiyoruz annemle babamin almancasi olmadigi icin ve burda kimsemiz olmadigi icin ne kadar onlar beni büyütsede 12 yasimdan berli herseyi yapdim ve yapiyorumda evin her türlü gider masrafiyla ben ilgileniyorum, annemin yaptiklarini dogru bulmuyorum belkide babamin annemin ilgilsizlignden hastaliga karsi savasi kaybedigni düsünüyorum Nisanlimla 5 senedir tanisiyoruz cok müthis saygili dürüst ve iyi kalbli bir insan önemliside birbirimizi sevmemiz biz yeni üniversteye basladik o bitmeden evlenemeyiz diyorlar bizim iyligmiz icin ama üc sene daha bu evde kalmak istemiyorum ayri bir evede cikmak istemiyorum seneye annem evlenirse, kardeslerimle ayri oturmak isitiyoruz Annem ayni zamanda nislanimin becerekli ise yaramaz öküz oldugunu söyliyor. Tek babam vardi
AILE SORUNLARIM BENI COK YORUYOR... LÜTFEN BANA BIR AKIL VERIN?