Çok yalnızım ne yapmalıyım?

Ben 21 yaşındayım. Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı yani normal arkadaş da olmadı. Ben de artık hayatımda biri olsun istiyorum, sevilmek istiyorum. Ailemden de doğru düzgün sevgi görmedim zaten. Biri birazcık değerli olduğumu hissettirsin istiyorum ama yok. Ailem çok tutucu. Evden sadece okula gidebiliyorum. Biriyle görüşmek, biyere gitmek imkanım yok. Hatta biriyle tanışmak imkanım da yok. Dediğim gibi hayatım sadece ünv. den ibaret ve çoğunluk kız. Zaten ailem yüzünden çok kapalı biriyim erkeklere karşı. Selam bile veremiyorum. 20 kız arkadaşım arasında tek erkek bile olsa orada duramam hemen bişey uydurup kaçarım. Ya ne bileyim işte anladınız herhalde. Ben çok isterdim birini çok sevmeyi, gelecekte ailem olmasını. Ama sanıyorum asla mümkün olmayacak. ya da mümkün olur mu sizce? Tek beklediğim mucize şu ki görücü gelecek kişiye aşık olmam, tabi onun da bana. Anca öyle mutlu olurum herhalde. Artık biraz çevremi genişletmek istiyorum. Annemden zar zor izin alarak okuduğum bölümle alakalı bişeye katıldım ama orda da kaldım sadece eskiden tanıdığım bir kız arkadaşımla. başka kimseyle tanışamadım. Belki de arkadaş çevrem olursa sevgiliye ihtiyaç duymam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmam lazım?
Çok yalnızım ne yapmalıyım?