Hayatında hiçbir başarısı olmayan ve ancak soyuyla övünüp terbiyesizlikten de geri kalmayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
#SolBakışSoruyor
#AsaletTerbiyedenBelliOlur

UZUN ADAM RTE'NİN ARAP KRALIYLA YAŞADIĞI İLİŞKİ !
Yakün da bu dünyayı törkler yöneteceh gurdistanı yıhacaz israele katliam yapacaz Araplar ve Törkler yüce soyu yükselecek hepsi de Peygamber Efendimiz RTE (S. A. V) sayesin de olacah !!!
Insanlar secimleri kadar kaliteli, karakterleri kadar dogru, tavirlari kadar tahammul edilebilirler. Kendi secimi olmayan bir durum icin sevinmek aptallarin isi.
asaletlerini olusturup asilliklerini de konusturamadıkları için osmanlı torunuyum vs. demekle yetınen acınası insan grubu. :)
:D diriliş rte 2013te :D hahha
:D kimse anlamasnı beklemıodu zaten
:D pekala
Acı bir durum kendilerinin elinden bisey gelmeyince soylari ile övünüyorlar.
Hişt o yüz neden asılıyor. Sen mi utanacaksin sıkılacaksın bunu yapanlar utansın.
Erittirmeyecegiz. Dünya da son kisi de kalsam Atatürk ve yaptığı devrimlerden gücümü alir yine de aralarina karışmam.
Sen böyle sorular sordukça benim duygularım daha cok ağır basiyo yürü savaşa gidiyoruz desen kalkip gidicem😃
😊öyle
Cevap
4Cevap
İşte o yüzden ne mutlu türküm diyene degil ne mutlu ahlaklıyım , insanım , edepliyim , namusluyum diyene degil mi kardes? Ne mutlu türküm diyene ırkçılıktır. Türk oglu türk oldugum halde soyumla ırkımla övünmem. Onlar yapacaklari kahramanliklari yapmislar cünkü. peki ben/biz ne yaptik. Bir dikili agacimiz var mi?
1.
"Ne mutlu Türk'üm diyene!" sözünü sana binlerce delille sunabilirim fakat tek gerekli gördüğüm, Atatürk'ün Medeni Bilgiler eserindeki Türk Milleti tanımı:
2.bp.blogspot.com/.../...illet+el+yazısı+büyük.jpg
Buradan yola çıkarak, Atatürk'ün ne kastettiğini çok rahat anlarsın. Ha anlayamıyorsan anlatmaya devam ederiz, sorun değil.
2.
Türk oğlu Türk olduğun halde arkanı yaya yaya www.turkcuyuzturkcu.com 'dan öğrendiğin meselelerle benimle siyaset tartışmak yerine, ülkeni bilim ve ekonomi gibi ilerletecek düzeyde bir uğraşı ile ilgilensen ve tam yorulduğun zaman "Ataların..." yapmış, sen niye yapamayasın?" derlerse, elbette ki "Vay mk, helâl olsun." diyip iş girişmen gurur vericidir. Fakat internet sitelerinde dolaşarak vatan ilerlemiyor, haberin olsun istedim.
Benim işim teknoloji. Tanimadigin insanlarla ilgili önyargilarini kendine sakla. Elektonik ögretmeniyim. Elektronik alaninda bilincli ve kendi teknolojisini yetistirecek cocuklar yetistiriyoruz liselerde. Ben umutluyum genclikten. Okulda birbirinden güzel seyler yapiyor cocuklar. Hicbir siteye de gebe degilim. Atalarimla gurur duyuyorum ama biri cikip bizim ırktan olana ne mutlu derse o da ayristirmak ve digerlerini asagi görmektir. Dinim de bana ırkçılık yapma diyor. Hicbir ırk üstün degildir üstünlük ancak takvadadır diyor. Ayrica medeni bilgiler kitabi afet inan yazdi atatürk degil. Atatür yazilmasini rica etti afet inan da yazdi
1.
Öncelikle, bu sitede genel kitle belli olduğundan dolayı biraz sert konuşuyorum. Sizden, öğretmen şahsınızdan binlerce defa özür diliyorum, umarım üslubumu affedersiniz.
2.
Şimdi sizden ricam, haddimi aştığım yerleri görmezden gelerek yorumumu yeniden okumanız.
3.
Kitap, Afet İnan adına basılmıştır evet. Fakst yazar bizzat Atatürk'tür ve el yazıları da mevcuttur buna ilişkin. Afet İnan nazarında bastırmasının sebebi, halkın nabzını yoklamaktır. Yoksa bizzat kendisi yazmıştır kitabı.
Dediğim gibi, biz öğretmeblere çok değer veririz ve saygıda kusur etmeyiz. Sitedeki genel kitleye alıştığım için size otomatik cevap verdim. Binlerce kere özür diliyorum, hürmetler...
Ben kabalik ettiysem ben de özür dilerim. Tüm kitaplar Atatürk rica etti afet inan yazdi diye yaziyor. O zaman meb in dünyadan haberi yok. Ki bence meb ayakta uyuyor
Ezberci egitim bittiginde ve uygulamaya yönelik egitim basladiginda türk milleti gercek gücünü ortaya cikaracak. Bir F16 yapan amerikalidan asagi kalir yanimiz yok bizim. Meb yillarca kagit üzerinden ezbere ögretti. Uygulama olmadi. Hala da devam ediyor buna. Ögretmenler de buna isyan ediyor. Cocuklar zeki. Harcaniyorlar
Biseyler yapmaya calisiyorlar ama hep yüzlerine gözlerine bulastiriyorlar. Ögretmenlik meslegini bitirip yok ettikleri gibi. İnsallah biseyler basarirlar. Bari ögrenciler magdur olmasin ögretmenleri gibi
Bursa.
Endüstri meslek lisesi evet
Yalovalıyım 😊
😊 Ne güzel. Hepimiz ayri memleketlerde fakat tek yüreğiz vatan icin
İnşallah o günler de gelecek
Soyunla ovunmen veya ovunmemen terbiyesizlik degildir. Oncelikle bunu bilmelisin ki bu bir insiyatif ne var ki bana sorarsan bu ulkenin gelismesi icin ne yaptigimizdir onemli olan.
okuyunca aklıma bu caps geldi 😂😂
benim dedelerim fukaraymış
Umrumda değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar