Böyle şerefsizler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bunu sevgilide de yakın arkadaşta da yaşadım ikisi de bana ilişkideykrn ölüyoruz bitiyoruz hayatımızda hiç böyle hissetmedik sen bizim her şeyimizsin tarzından abartılı abartılı konuşurlardı ama davranışlarında asla bana değer vermez sadece boş vaatlerle beni kandırıp dolandırıp sömürürlerdi ben de sinirlenip kullanıldığımı hissedip tartışıp kırılıp sevgimin güvenimin süistimal edildiğini görüp ilişkimi bitirdim onlarla ve direkt anında ikisi de ay ben çok zor aşık olurum ya da çok zor dost olur hayatıma çok zor birini alırım diye haftalar aylarca şov yapan iki şerefsizin de anında bir gün sonra ayrılırken bir gram bile yaş tutmadan hep eğlenip koptukları yeni sevgili kankalar yapıp tatillere gittiğini gördüm duydum. Ben de arkadaşlarım da şok olduk çüş şerefsiz adiler yalancılar diye ve hatta gözüme sokmak için partiler şovlar normalde hiç yapmazlar bile tarzları değil sırf beni üzmek için profil fotosuna iki günlük takıldığıyla foto koymalar filan ve ben o dönemler çok üzüldüm kırıldım sırtımdan bıçaklanmış aldatılmış hissettim haftalarca üzüldüm lanet ettim güvenime sevgime neyse aylar yıllar geçti ve bu insanları hep kötü beter hala benim ahımı aldıkları onlara da beddua etmiştim engellemeden önce zaten hala acısını çekip kıvrandıkları hep kulağıma geldi bi şekilde ve hala gizli gizli sahte hesaplarla beni takip edip düşündüklerini. İğrençler malla. Sevmeyi gram beceremeyen toksik pislikler.

Böyle şerefsizler hakkında ne düşünüyorsunuz?