Bunu sevgilide de yakın arkadaşta da yaşadım ikisi de bana ilişkideykrn ölüyoruz bitiyoruz hayatımızda hiç böyle hissetmedik sen bizim her şeyimizsin tarzından abartılı abartılı konuşurlardı ama davranışlarında asla bana değer vermez sadece boş vaatlerle beni kandırıp dolandırıp sömürürlerdi ben de sinirlenip kullanıldığımı hissedip tartışıp kırılıp sevgimin güvenimin süistimal edildiğini görüp ilişkimi bitirdim onlarla ve direkt anında ikisi de ay ben çok zor aşık olurum ya da çok zor dost olur hayatıma çok zor birini alırım diye haftalar aylarca şov yapan iki şerefsizin de anında bir gün sonra ayrılırken bir gram bile yaş tutmadan hep eğlenip koptukları yeni sevgili kankalar yapıp tatillere gittiğini gördüm duydum. Ben de arkadaşlarım da şok olduk çüş şerefsiz adiler yalancılar diye ve hatta gözüme sokmak için partiler şovlar normalde hiç yapmazlar bile tarzları değil sırf beni üzmek için profil fotosuna iki günlük takıldığıyla foto koymalar filan ve ben o dönemler çok üzüldüm kırıldım sırtımdan bıçaklanmış aldatılmış hissettim haftalarca üzüldüm lanet ettim güvenime sevgime neyse aylar yıllar geçti ve bu insanları hep kötü beter hala benim ahımı aldıkları onlara da beddua etmiştim engellemeden önce zaten hala acısını çekip kıvrandıkları hep kulağıma geldi bi şekilde ve hala gizli gizli sahte hesaplarla beni takip edip düşündüklerini. İğrençler malla. Sevmeyi gram beceremeyen toksik pislikler.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sence her şeyi çok açık ve net değil mi
Ne diyon
Yani onlar şerefsiz diyor yalancıydı belki ama sonuçta Sen niye bunlara inanıyorsun kendinin farkında değil misin hissetmiyor musun Niye sen ne olduklarını
İşte hissetim ve o yüzden bitirdim tartıştım zaten. Davranışları ve sözlerindeki tutarsızlıklar yüzünden ve işte hep yaşan söylemeleri bana boş sözler verip bahaneler bulup beni kullanmaya çalışmalarını görüp bitirdim işte sonra da zaten net gördüm emin oldum. Başta yalandan ilgileri sevgilerine inandım çünkü güvendim. Yaptıkları basit şeylerde iyi olduklarına inandım adilerin. Sonra zamanla gözüm açıldı. Beni aldattıklarını yaşan söyleyip kullandıklarını gördüm.
Sen peki yalnız kalıyorsun ne seks var ne sevgi var ne aşk var Böyle Yaşamak güzel mi sence
Ne alaka anlamadım. Yani aşk sandığım hepsi yalancı dolandırıcı sevgisiz pislik bencil çıktı ondan yalnızlık daha iyi. şu an en azından değersiz aldatılıyor kullanılıyor hissetmiyorum. Çünkü ne zaman aşık gibi hissetsem aslında aldatılıp kaldırıldığımı ve iyi niyetimin kullanıldığını gördüm. En güzeli tamamen mantıklı saygılı ve temel seviyede sevgi olan ilişkiler. Aşk denilen tamamen illüzyon ya da ruh eşi olayı filan bulunurlar beni aldatanlar işte beni aldatmak için kullandı söyledi abartılı sevgi aşk dostluk laflarını zaten o zamanlar da saçma ve uç geliyordu ama yine de hemen kötü niyetli düşünmemiştim net kötülük kazıklarını görünce anladım.
Sence neden sadece sana denk geldi bunlar Niye sen doğru aşkı Yaşayamadım
Yooo ne alaka be herkesin başına geliyor. Millet evli adamlarla çıkıyor yıllar sonra anlıyor yani. Tek aldatılan ben miyim saçmalık. Herkes aldatılır kötü niyetli insan çok.
Yani tabii ki bir kere iki kere başına gelebilirim senin ama hep geliyormuş ya o yüzden söylüyorum
Hayır ya hep demedik yani çok insan tanıdım hepsi yalancı dolandırıcı değildi tabii ki.
Anladım
Ama böyle de denk geldi arada yani işte kadın da erkek de hani sevgili olmak isteyen ya da arkadaş işte böyle başta abartılı ilgili sözler veren sonra boş çıkan kandırıp kazık atanlar ama herkes böyle değil. Gayet normal görüştüğüm sevgili arkadaş olup sonra normal zamanla anlaşamayıp koştuklarım da oldu ama onlar zarar verip travma yaratmadı normaldi çünkü.
Hayat böyle zaten Bazen gerçekten bazıları duygularını abartır bazıları da bir önce sevişebilmek için bunları söyler aslında Güven çok önemlidir ve dürüst olmak ne istiyorsan bunu söylemelisin iki taraf da aynı şeyi istemeli ve yaşamalı
Aynen öyle zaten sadece seks istesem yaşarım geçerim kimsenin kalbi de kırılmaz ama bu şerefsizler seviyor ciddi özel gibi yaşan söylüyor sadece seks için arkasında durmayacaklardı sözler veriyorlar. Gram ilişki istemeden ciddiyim diye yalan söylüyorlar ondan sinirlenip düşman oluyorum. Zaten dürüst net olana niye öfkeleneyim ki.
Evet kötü olan bu sonuçta sen de bir insansın sen de seks istiyorsun Sadece seks içinde birlikte olabilirsin ya da o sözler verilmeden de bir ilişkiye başlayıp seks yapabilirsin Kötü bir durum mu Kaç yaşındasın bu arada
Ya da mesela zorla senin aklına giriyor şunu yapalım bunu yapalım iş kuralım sana böyle fırsat böyle iş bulcam şöyle yapalım şuraya gidelim ben senin böyle yanında olurum sana bunu verir bunu yaparım diye bin tane vaat söz veriyor sonra hiçbir bok yapmıyor ona sinirleniyorum. Dolandırıyorlar işte boş sözler vaatlerle pislikler. Nefret ediyorum zaten böyle söz Beren’leri. Gerçek yapan lafını etmeden direkt yapar zaten bu pislikler sadece lafta. Asla davranşta gram bi emekleri yok.
Işte Evet bunların amacı senin sekse daha iyi olmanı sağlamak ondan istediği her şeyi sınırsızca yapman Halbuki Açık açık söylesene zaten Sen de insansın zaten sen de birçok şeyi yaşayarak zevk alıyorsun kaç yaşındasın
Mesela ben bi erkekle sadece seks için birlikte olacaktım değer vermiyor duygusal bi şey istemiyordum herif zorla beni tavladı duygu sömürüsü yaptı sevgili olalım sev beni şu bu diye ben de güvendim sevdik haftalarca yalvarıp uğraştığı için kalbimi açtım güvendim sonra şerefsize döndü bana et parçası züdan gibi davranmaya başladı sadece beni sömürmeye çalışıyordu sevgiliyiz adı altında benden bir şeyler istiyordu ben de sinirlenip tekmeyi bastım lan dedim sen benim sevgimi güvenimi mi kullanıyorsun Allah’ın belası. Ben kadın olarak seninkullanmıyorum gurursuz adi pislik sen erkek olarak beni mi sömürmeye çalışıyorsun it köpek dedim. Hiçbir bok diyemedi haklı olduğum için ayrıldım. Ama çok sinirim bozuldu işte nasıl böyle birini sevdim aşık oldum diye. Şerefsiz. Böyle birkaç örnek daha var işte şerefsiz adi insanlar.
Kaç yaşındasın
29
Ya ne kadar kötü değil mi Sen sadece seks istiyorsun mutlu olacaksın biz ayrılacaksınız adam bir şekilde seni ikna ediyor Aşık ediyor kendine sonra da mal gibi bırakıp gidiyor bu yüzden aslında olgun erkekleri seçmelisiniz hem kadını tanıyan anlayan hem de üzmeyecek net açık
O beni bırakmadı. O beni aşık edip kendine bağlayıp süistimal etmeye çalıştı ben de fark edip ağzına sıçıp terk ettim işte onu diyorum. Ama başka erkekle sadece seks yapıyorduk sonra herif bana aşık olduğunu söyledi çabaladı etti beni kendine aşık etti sonra da duygun geçti vazgeçtim seni sevmiyorum diye terk etti pislik. Bu birçok erkekte başıma geldi. Ben aşık değilim zorla çabalayıp beni aşık ediyorlardı sonra da tamam neyse vazgeçtik diye bok gibi davranmaya başlıyorlardı. Bi kadın asla yapmaz bunu ama erkekler şerefsiz. Aynı şey buluşmada bile geçerli. Benle buluşmak için aylar yıllarca çabalıyor buluşuyoruz böyle of pof modunda mesela şaka gibi. Kendi yalvardı etti sanki zorla gelmiş gibi davranıyordu biri de. Böyle erkekler iğrenç.