Zaten artık İstanbulda şort giyinilmeyeceğini öğrendim ve giyinmiyorum ama pantolon giyince dahi çok fazla bakıyolar çok rahatsız oluyorum.Aksine kızların erkeklerin kendilerine bakmasından hoşlandığı söyleniyor.acaba ben mi biraz takıntılıyım yoksa diğer kızlarda bakışlardan rahatsız oluyor mu? Ya da bunun bakışlarla mı alakası var ?
Cevabın nedir?
O kendilerine bakılmasından hoşlanan kişilerin egosu tatmin oluyor, o yüzden hoşlarına gidiyor ego yönünden...
Bizim millette öküz gibi mal mal bakarlar, başka bir halt bilmezler, bakınca da bir de övünürler " ne baktım ama kanki" filan, aldırış etme, Hemen hemen bütün kadınların tipik sorunu bu.
cut.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bakıştan bakışa fark var bizim dangozlar genelde yiyeceklermiş gibi baktıkları için rahatsız olmaman elde değil.
02 Yorumla
sen çok haklısın canım rahatsız olmamak elde değil İstanbul gibi bir yerde. takıntı değil yani
21 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 346 cevap paylaştı. O biraz oturduğun semtle alakalı her yer öyle değil.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Istedigin kadar kapan , yobazlar hala bakar. Kapanmak bakislardan korumuyor.
https://www.youtube.com/watch?v=ibDJTq1bleM
Yapicak birsey yok, sansimiz var Türkiye Atatürk sayesinde modern bir müslüman ülke.
Diger müslüman ülkelerde kadinlari yol ortasinda tecavüz ediyorlar ve Allahu Eckber bariyorlar.
Bu ülkede kadinlar ancak Islamin bitisinlen huzur bulur.33 YorumlaSenin 1 kilo altının var bunu saklarmısın yoksa herkesin ulaşabileceği bir yeremi koyarsın ?
Hani bazı kişiler modernlikden bahsederler... Avrupaya özenmeyin artık yaşlı tembel bir kıta orası.. Kapalı görünümlü açıklar var mı? Varr zaten kadınların giyiminden kuşamından belli olur bu çok afedersiniz 'Üstü Minare' terimi vardır. ALLAH hidayet versin...11 Yorumla- +1 yıl
Dip Not: Siz hani nasıl yer içersiniz karnınızı doyurmak için ruhunuzu doyurmak içinde maneviyat lazımdır. Yoksa aşağıdaki arkadaş gibi sürekli bir boşlukta olursunuz niçin sürekli intahar durumları oluyor ? (Özellikle yurttuşında) N' olursunuz yabancı ile alışveriş yapın ama dost olmayın, Dinlemeyin. Kendi kitaplarını para ile okutan insanlardır kendileri..
- Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin kendilerine bakmasını seven kızlara biz kaşar diyoruz. Beş para etmez insanlar onlar. Yani sende bir sorun yok. Tüm sorun cinsel organıyla düşünen türk halkında.
11 Yorumla şahsen erkek olmama rağmen kızların bakışları çok rahatsız ediyor ama bakıştan bakışada fark var dikkat çekmeyi seviyorum ama bakışlardanda rahatsız oluyorum şahsen bakıştan bakışa fark var
02 Yorumlayok tatlım aynısı bende de var biri bana böyle bakınca gıcık oluyorum gidip boğazını sıkasım geliyor hoşlanan kızları hiç anlamam
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. artık alışmanız lazım böyle şeylere dar kot pantol giyincede bakarız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAç olsan ve önünden türlü türlü yemekler geçerken görsen sende bakarsın.Bu yüzden aç kimselerin önüne yemeği sermeyin...
047 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiçbir çarşaflının tacize uğradığını duymadım hemen sapığın birisinin yaptığı işi herkesin başına geliyormuş gibi göstermeye kalkmayın.Hanım hanımcık vücut hatlarını göstermeyen şeyler giyersen kimse sana laf atmaz merak etme.bi kaç tane istisna çıkar en fazla.
Cevap sahibi+1 yılDünyada herkes müslüman değil, herkesin imanı tam değil sende bunu göze alarak açmıyacaksın kendine baktırmayacaksın.
- +1 yıl
Evet dunyadaki herkes Musluman degil zaten Avrupa ulkelerinde vs boyle bir sorun yok, Kuranda erkeklerinde carsaf giymesi soyleniyor peki sen giyiyor musun ama biz sana sizin bize baktiginiz gozle bakmiyoruz.Sizin gibiler biz giyinince kendilerine gunah degilmis gibi davraniyo bizim giyinmememiz gerekiyorsa sizinde bakmamaniz gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılAvrupada bakmalarına gerek yok çünkü onlar bizim gibi sabretmiyor ve istediğiyle istediğini yapıyor.Bi savaş çıktığında görüyoruz o bakmayanları önüne gelene tecavüz ediyorlar.
Kuranda erkeklerin çarşaf giymesi söylenmiyor Allah'a bildirmediği bişeyi bildiriyor demek büyük bir vebal bilesin.
Bizim gibiler mi?Tanışıyomuyuz?- +1 yıl
Carsaf yanlis oldu salvardi o,ayrica bunu bana kuran kursu sahibi bir kadin soylemisti uyduracak degilim.Ben sabrettiginizi dusunmuyorum belki erkek olmadigindan anliyamiyorumdur.Burda yazmak istemedigim bir suru sey var.Acikcasi 60 yasindaki bir adamon 13 yasindaki bir kizi taciz etmesinin mantikli aciklamasi olduguni dusunmuyorum.Turk erkekleri her olayda oldugu gibo bu olaylarda da ozelestiri yapmayip herseyi bizden bekliyor, cevaplarin icin tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılŞalvarda,çarşafta yok.Şalvar zaten Osmanlı zamanında bulunan bişey sana öğretilen herşeyi gözden geçir.Hatta kendin öğren ilk ayet OKU.
Erkeklerin testesteron oranı size oranla 10 kat fazla.Bu demek oluyorki 10 kat daha sizden fazla istek fazla.Ayrıca sizde vücudun meni üretip bunu atma ihtiyacı gibi bir ihtiyaç yok.
Sizinle bizim fizyolojimiz çok farklı kendinle bir tutmak saçma...
- +1 yıl
Arastiricam ama kadinin yanlis bildigini sanmam daha fazla tartismiycam acikcasi sizin hormonlariniz beni ilgilendirmiyor bizim nasil fedakarlik yaptigimiz konular varsa o zaman sizde bu konuda fedakarlik yapicaksiniz yabancilari tecavuz konusunda elestiriyosunda bizim ulkemize gelen her turistte de tecavuz ediliyor farkindaysan daha fazla tartismiycam, tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılKuranı sen açıp mealini okudun muda kadının yanlış bildiğini sanmıyorsun.
Kusura bakma ama çok cahilsin arkadaşım.Ülkemize gelen her turiste tecavüz nasıl bir kelime yaa.Daha dün Fethiyeden geldim kolayını bulsalar yabancı kadınlar tecavüz edecek erkeklere...Bak bakalım kaç milyon turist gelmiş kaçı tecavüze uğramış.
Ben fedakarlık yapıyorum ve yapmaya çalışıyorum ama her sakallı deden değil,dediğim gibi herkes müslüman değil iyi değil siz kendinizi korumazsanız ben gelip sizi koruyamam...- +1 yıl
Birincisi evet okudum ki okulda bunun dersini aliyorum, ayrica benim dusuncem bu ayrica orda onu demek istemedigimi sende biliyorsun.bana gelip bunlari anlatma afedersin ama siz bu ulkede ordek siken insanlarsiniz bebeklere tecavuz edenler yine sizsiniz bana gelip kendimizi korumamizdan bahsetme.Senin gibi sapik dusunceli insanlardan akil alacak degilim, sizin bakis aciniza gore bizim yaratilmamizin sebebi zaten bu uzgunum ama sizin olmayan cinsel hayatiniz yuzunden 13 yasinda carsaf giyinmem
Cevap sahibi+1 yılAllah ıslah etsin seni temennim bu.Ördek sk. adamların zihniyeti sendede kol geziyor ama farkında değilsin cehaletinden.
Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına.(Mevlana)
Cevap sahibi+1 yıl"Ey Muhammed! Mü'min erkeklere söyle: Gözlerini bakılması yasak olandan çevirsinler, mahrem yerlerini korusunlar. Bu onların arınması için daha iyidir. Allah hiç şüphesiz onların yaptıklarından haberdardır
Cevap sahibi+1 yılMü'min kadınlara da söyle: Gözlerini bakılması yasak olandan çevirsinler, iffetlerini korusunlar. Süslerini, kendiliğinden görünen kısmı müstesn�, açmasınlar. Başörtülerini yakalarının üzerine salsınlar. Süslerini kocaları veya kayınbabaları veya oğulları veya kocalarının oğulları veya kadeşleri veya erkek kardeşlerinin oğulları veya kızkardeşlerinin oğulları veya müslüman kadınlar veya c�riyeleri veya erkekliği kalmamış hizmetçileri ya da kadınların mahrem yerlerini henüz anlamayan çocuklardan
Cevap sahibi+1 yılbaşkasına göstermesinler. Gizledikleri süsün bilinmesi için ayaklarını yere vurmasınlar. Ey inananlar, saadete ermeniz için hepiniz tövbe ederek Allah'ın hükmüne dönün."[1]
- +1 yıl
Sana gore senin gibi dusunmeyenlerin hepsi cahil dimi cidden komiksin, bu konuyu senle tartismiycam zaten bunlari ogretmenim bana ogretiyor benim yapabildigim bu kadari ve kadinlarin ezildigini dusunuyorum.suan malesef Kuran-i Kerimi hayatimizauygulayamayiz uyguluyan ulkelerin halini zaten goruyoruz benim dusuncem bu ve degisecegini sanmiyorum, daha fazla tartismiycam yorumlarin icin tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılŞu Osmanlı zamanında ortaya çıkan şalvarın Kuranda emir olduğunu söyleyen hocan mı? Hocana dikkat et derim senin aklını epey karıştırmış...
Kuranı Kerimi hayatımıza uygulayamayız ne demek asıl uygularsak insan oluruz.
Uygulayan ülkeler değil kendine göre,çıkarına göre uygulayan ülkeler o hali ortada olanlar.
Tekrar diyorum bildiklerini gözden geçir hocalarına dikkat et.
Rica ederim.
Cevap sahibi+1 yılŞu dünyada semadaki yıldızlardan daha fazla sayıda sahte hacı hoca şeyh şıh var.
Hakiki mürşit seni kendi içine BAKMAYA ve nefsini aşıp kendindeki güzellikleri bir bir keşfetmeye yönlendirir.
TUTUP da ona HAYRAN olmaya değil.
(- ŞEMS-İ TEBRİZİ-)
Sana Allah'ın veli kulundan bir nasihat bu yazı dikkat et...
Cevap sahibi+1 yılİnşallah..
Sormak istediğin aklında kalan ya da içinden çıkamadığın soruların varsa sana yardımcı olmak isterim.Kabul edersen ekliyeyim belki arada bir yardımım dokunur!
Cevap sahibi+1 yılŞu aşağıdaki yorumlarını tekrar okuda neden cahil dediğimi bir gözden geçiriver...
Hocalarının dediklerini merak edip internetten araştırsaydın şuan çok daha farklı biri olurdun.
Her birimiz tek kanatIı meIekIeriz ve bizIer ancak birbirimizi kucakIayarak uçabiIiriz.(Mevlana)
Cevap sahibi+1 yıl(benim dusuncem bu ayrica orda onu demek istemedigimi sende biliyorsun.bana gelip bunlari anlatma afedersin ama siz bu ulkede ordek siken insanlarsiniz bebeklere tecavuz edenler yine sizsiniz bana gelip kendimizi korumamizdan bahsetme)
Bu yukardaki senin yazın ve cahil olmayan biri bunu yazamaz ya da önyargılı biri.Aklını kullanan biri tüm turistler tecavüze uğruyor diyemez.
Sen beni tanıyomusunda bunu yazıyosun?Ben Mevlana hayranı olabilirim ama Mevlananın teri kadar olamam o ayrı...
Cevap sahibi+1 yılDiIini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et; Çünkü söz yürekten geIir, diIden çıkar.
(Mevlana)
Hoşçakal...:DD
Cevap sahibi+1 yılAkıIIı insan düşündüğü her şeyi söyIemez, fakat söyIediği her şeyi düşünür.(Mevlana)
Hehee bunlar çok derin manalar iyi düşün..:D
Cevap sahibi+1 yılSusmam için demiyosun dimi?
Cevap sahibi+1 yılPeki sevindim buna.:D
Gerçek cahil insan bilmediğinde direten ve doğru bildirilenleri gördüğü halde nefsiyle birlikte buna cephe alan insandır.Sana ilk başta öyle demem yazdıklarına karşılıktı ama sende ışık var yanlız bu ışığı alevlendirecek kişilere ihtiyacın var,karartacak insanlara değil.
Velilerin ve Peygamberimizin hayatlarını okumanı tavsiye ederim bildiğin zannettiğin şeyleri bilmediğini öğreneceksin...- +1 yıl
sen benim bu konularda pek bir bilgisiz oldugumu dusunuyosun ama ben peygamber efendimizin hayatinin Kuran-i Kerimi hem mealini okuyoruz hemde orjinalini okumayi biliyorum.Bu konuda dusuncem bu ilk defa seninle tartismadim bu konuyu, ayrica soylediklerim hala gecerli ayrica isik olmasi falan kusura bakma ama beni veya baskasini inanclari yuzunden yargilayamaz dinsiz muamelesi yapamazsin beni sadece Allah yargilayabilir eger hala konusmal istiyosan ekle ordan konusalim yorumlarina cevap vermiycem
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi çok ters anlıyorsun ve sözün manasını tam düşünmeden cevap veriyorsun.Bu büyük bir kayıp insanı yanlış yönlere sürükler.Allah ayetlerinde bazen mecazi örnekler verir böyle düz düşünürsen mesela Allah'ın anlatmak istediği şeyi anlamayabilir tehlikeli bir dönemece girebilirsin...Din o kadar ince bir çizgi üzerinde ve bir okadarda anlaşılır aslında ama bunu Allah'ın anlatmak istediği şekilde anlarsak kolay olur.1 kelime 10 yola çıkar doğru olan yol 1 tane geri kalan 9'u istediğin yöne çekmek ve
Cevap sahibi+1 yılanlamak istediğini anlamaktır...
Cevap sahibi+1 yılAç olan birini görüpte doyurmakta hepimizin sorunudur.Yardım etmek bildiğimiz kadar bildirmek hepimizin görevi...
- +1 yıl
Konuyu bambaşka, saçma sapan bir yere çektin.. Konu yardımlaşma değil..
Konu nefis terbiyesine sahip olan insanların, helali olmayan unsurlara yaklaşmaması.
Yoksa sen 'yardımlaşma' derken, 'yemek' diye tanımladığın sana helal olmayan şeylerin, kendiliğinden gelip sana sunulmalarını mı bekliyorsun?
Aklından ve insanlığından şüphe ederim.
Fuhşiyata saplanmışsın derim.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım sen hele çekil bir aradan aramızdaki konuşmalara yönelik verdim ben cevabı senin benim yukarıdaki yorumuma karşılık yazdığını düşünmedim o an.
Şöyle aşağısı çok muhabbetli şeylere bodoslama dalmasanız!
Cevap sahibi+1 yılAfrikadaki açların sorunu kendilerinden olabilir fakat bunların önüne envai çeşit yemek sunup,ağızlarını sulandırmak ve isteğe sokmak da o yiyecekleri onların gözüne sokanların sorunudur.
Ramazanda yabancılara bakıyorumda kimisi dışarıda yemek yemekten kaçınıyor çünkü saygı var.Biliyolar ki bunlar aç ve önünde yemek yiyip canlarını çektirmek ayıp olur yazık olur...
Da- +1 yıl
Bu ve bunun gibileri insan olarak görme, dünyaya konulmuş bir dekor, aksesuar gibi gör. Bak çevrene bunun gibilerde ruh olduğuna inanıyor musun? İnsanı hayvanlardan ayıran sorgulama yeteneğidir. Sorguladıklarını düşünüyor musun? Sakın bunun gibileri insan sanma. Moralini bozmasına izin verme ve herkesin böyle olduğunu sakın düşünme. Bunlara göre hayatımızı şekillendirmek zorunda kalıyorsak o zaman üzülürüm.
+1 yılBen de kızların bakışlarından rahatsız oluyorum, lütfen yiyecek gibi bakmayın
06 Yorumla- +1 yıl
keşke
- +1 yıl
yoo
- +1 yıl
Bunu anlamana sevindim
Amaan boş ver bkasınalr dokunup laf atmasınalr ben onada ragzıyım..
00 Yorumla
+1 yılbelkide giyinişinle dikkat çekiyosundur giyinişine biraz daha dikkat et bence
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazıları güzel bakıyor. ama bazıları pis pis bakıyor. insan anlıyor o pisliğin içinden neler geçtiğini. o da beni tiksindiriyor ve gıcık oluyorum.
10 Yorumlaaçık da giysen kapalıda giysen aynı bakıyolar:)
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih